- Emoji Skoru
- 6.106
- Puanlar
- 198
benim ailem de yani annem babam da kardeşim hakkında bu isteme mevzularında sizin ilerlediğiniz gibi düşünüyor diğer mevzuya gelince de Evet aynen öyle oldu Kendisi aldı ürünleri resmen bana gösterdi alınan ürünlerin ne bir markası vardı Ne de herhangi bir kalitesi kardeşim sesini çıkarmadı çıkarmadıktan sonra bize de bir şey söylemek düşmez zaten ama kendisi de alışverişte Öyle bir tepki verince Üstelik daha tanışma dahi olmadığı için ben de saygısını aştığını düşündüm O yollardan ben de geçtim durumum Neyse karşıdan da fazlasını istemedim Demek ki herkes bir olmuyormuş bunu kardeşim düşünmesi gerekiyor dediğiniz gibi ona göre davransınBurda en onemlisi kardesinizde kiz da daha maddi refaha ermeden evlenmeye kalkmalari. Zamana yaymalari lazim. Şimdi tanisma olup 2 3 ay sonra isteme soz birlikte yapilabilirdi.
B?enim esimle babalarımız 20 yıldır tanisiyor, ikimizde aynı memleketteniz ve evlerimizin
Arasi 2 sokak. Biz 2.5 sene gorustukten sonra tanisma oldu. Sadece kv kp ve esim geldi. Ardından 1 hafta sonra cuma isteme, cumartesi alışveriş pazar söz oldu. 3 ay sonra buyuk nişan yaptik. Alisverisimizide rahatca yaptik sözlüydük.
Ayrica kiz ben ucuz alayim, bana marka alinsin diye dusunuyorsa daha simdiden sonra neler yapacak. Kardesiniz iyi dusunsun