- 19 Mayıs 2020
- 47.402
- 212.934
- 598
Tamam kendileri aynen uygulasın dediklerini, millete akıl dağıtmasınlar. Sonra kendilerine kalmıyor.3 kardeşler 1 ablası var birde küçük erkek kardeşi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kendileri aynen uygulasın dediklerini, millete akıl dağıtmasınlar. Sonra kendilerine kalmıyor.3 kardeşler 1 ablası var birde küçük erkek kardeşi
Çirkef insanlara denk gelmişsiniz. Kardeşinizde bir kendine gelsin başka kız mı yok?kızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
benim kardeşim geçen sene nişanlanmıştı ayrılmışlardı kız kardeşimi terk etmişti askerdeyken sonra nasıl olduysa yeniden barıştılar .
kızın ailesinin bazı söylemlerini duydum kalbim acayip kırıldı .
kızın annesi teyzeme orion da miras alacak babasından tüm mal benim damada kalmayacak o yüzden istemiyorum ben diyormuş.
annem de daha evlenmeden miras peşine mi düşmüş ailesi istemiyorum ben bu kızı diyor kardeşimle kavga etmişler.
annem kızın annesini arayıp benim 2 tane çocuğum var tabi orion da mirasçım oda benim çocuğum siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz filan gibi tartışmışlar kızımı atıp tüm malımı oğluma mı vereyim ne istiyorsunuz gibi kavga etmiş kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti
hayır birde kardeşime ailen seni değil ablanı daha çok seviyorlar sürekli o ne isterse yapıyorlar diye bana karşı dolduruyor ne yapayım ben zorla kötü görümce yapacak beni
kıza da bişey demek istemiyorum kardeşim çok seviyor çünkü.
ne yapayım ben
Ay miras 3 e bolunucek diye ariza cikarin3 kardeşler 1 ablası var birde küçük erkek kardeşi
amiin inşallah kendisi gibi bir aileye düşerlerTamam kendileri aynen uygulasın dediklerini, millete akıl dağıtmasınlar. Sonra kendilerine kalmıyor.
güzel fikirAy miras 3 e bolunucek diye ariza cikarin
evet birde o kısım var kendileri almanyada yaşadığı için aşağılıyorlar ailemi köyde yaşadıkları için
zaten kurtulamıyoruz ayrıldılar tekrar barıştılarAa annemin babamin bana sagladıgı imkanlardan elin "karısına" ne be ? Üzerime iyilik saglik bu aileden insallah uzaklaşır kardesin zira evlenseler bile anlasamazlar.öyle cirkef aile ile bosanmak cok zor olur
köyde yaşadıkları için ailemi aşşağılıyorlarNe b.k yemeye sizin paranızın peşindeler o zaman??bunlar ailece ruh hastası kaçın
kardeşim asla vazgeçmezÇirkef insanlara denk gelmişsiniz. Kardeşinizde bir kendine gelsin başka kız mı yok?
kardeşin bu sebepten bile ayrılmıyorsa gerçekten pes. Nasıl bakmaya devam ediyor annenizin yüzüne. Ben ailenizin yerinde olsam bu kıza kalacaksa o para satar yerim malı mülkü.köyde yaşadıkları için ailemi aşşağılıyorlar
Kız kelimesi ile kardesim kelimesi arasina virgul koymayı bir türlü başaramamış konu sahibi. Karai taraf kız tarafi, kardeş erkekBu ne çirkin muhabbetler yaa? İlk defa böyle bir erkek tarafı görüyorum. Bütün gözleri sizin paranızda pulunuzda. O akılsız kardeşinizin gözünü açın biraz. Gerçi biraz farklısını yaşadık sayılır. Ne söylense nafile.
Bunlar bilir işini, dişlerine göre gelin bulurlar. Siz kendinizi yedirmeyin, kardeşiniz mırın kırın ederse gösterin kapıyı, kıymetlilerin gönlünü kendi yapsın. Seviyom demekle olmuyor o işler.amiin inşallah kendisi gibi bir aileye düşerler
benim her davranışım aileye batıyor giyim tarzımdan tutun ya yazın 2 günlük tatile gittik onun bile lafını yapıyorlar senin kızın çok para harcıyor diye ayakkabı alıyor yok nike dan alıyor arkadaş kendi paramla alıyorum çalışıyorum o kadar kadın kafayı benimle bozmuşkardeşin bu sebepten bile ayrılmıyorsa gerçekten pes. Nasıl bakmaya devam ediyor annenizin yüzüne. Ben ailenizin yerinde olsam bu kıza kalacaksa o para satar yerim malı mülkü.
zaten kardeşime gram güvenim yok yazışmalarını bana atıyor bak böyle söylüyor diye yok ailem beni daha çok seviyormuş kardeşime değer vermiyorlarmış filan kötü bişey desem ben kıza atarBunlar bilir işini, dişlerine göre gelin bulurlar. Siz kendinizi yedirmeyin, kardeşiniz mırın kırın ederse gösterin kapıyı, kıymetlilerin gönlünü kendi yapsın. Seviyom demekle olmuyor o işler.
kardeşin diyemiyor mu sanane diye.benim her davranışım aileye batıyor giyim tarzımdan tutun ya yazın 2 günlük tatile gittik onun bile lafını yapıyorlar senin kızın çok para harcıyor diye ayakkabı alıyor yok nike dan alıyor arkadaş kendi paramla alıyorum çalışıyorum o kadar kadın kafayı benimle bozmuş
kızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
benim kardeşim geçen sene nişanlanmıştı ayrılmışlardı kız kardeşimi terk etmişti askerdeyken sonra nasıl olduysa yeniden barıştılar .
kızın ailesinin bazı söylemlerini duydum kalbim acayip kırıldı .
kızın annesi teyzeme orion da miras alacak babasından tüm mal benim damada kalmayacak o yüzden istemiyorum ben diyormuş.
annem de daha evlenmeden miras peşine mi düşmüş ailesi istemiyorum ben bu kızı diyor kardeşimle kavga etmişler.
annem kızın annesini arayıp benim 2 tane çocuğum var tabi orion da mirasçım oda benim çocuğum siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz filan gibi tartışmışlar kızımı atıp tüm malımı oğluma mı vereyim ne istiyorsunuz gibi kavga etmiş kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti
hayır birde kardeşime ailen seni değil ablanı daha çok seviyorlar sürekli o ne isterse yapıyorlar diye bana karşı dolduruyor ne yapayım ben zorla kötü görümce yapacak beni
kıza da bişey demek istemiyorum kardeşim çok seviyor çünkü.
ne yapayım ben
Atsın. Niye çekiniyorsunuz bu insanlardan? Kardeşiniz mi üzülür? Üzülsün. Hiç mi üzülmeyecek hayatında? Bu kadar süt alıştırmayın bu koca koca herifleri. Evlenecem demeyi biliyorlar. Azcık totosu bi terlesin.zaten kardeşime gram güvenim yok yazışmalarını bana atıyor bak böyle söylüyor diye yok ailem beni daha çok seviyormuş kardeşime değer vermiyorlarmış filan kötü bişey desem ben kıza atar
O zaman kardeşiniz kendi kaşınıyor.kardeşim asla vazgeçmez