• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin nişanlısının ailesi

Ayrılmazlarsa ne hak ediyorsa onu alacak paşa paşa kabul etcekler 🤣 ama daha aile büyükleri bile yaşarken çok ayıp ya bu muhabbetler.

kızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
benim kardeşim geçen sene nişanlanmıştı ayrılmışlardı kız kardeşimi terk etmişti askerdeyken sonra nasıl olduysa yeniden barıştılar .
kızın ailesinin bazı söylemlerini duydum kalbim acayip kırıldı .
kızın annesi teyzeme orion da miras alacak babasından tüm mal benim damada kalmayacak o yüzden istemiyorum ben diyormuş.
annem de daha evlenmeden miras peşine mi düşmüş ailesi istemiyorum ben bu kızı diyor kardeşimle kavga etmişler.
annem kızın annesini arayıp benim 2 tane çocuğum var tabi orion da mirasçım oda benim çocuğum siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz filan gibi tartışmışlar kızımı atıp tüm malımı oğluma mı vereyim ne istiyorsunuz gibi kavga etmiş kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti

hayır birde kardeşime ailen seni değil ablanı daha çok seviyorlar sürekli o ne isterse yapıyorlar diye bana karşı dolduruyor ne yapayım ben zorla kötü görümce yapacak beni

kıza da bişey demek istemiyorum kardeşim çok seviyor çünkü.

ne yapayım ben
İnşallah bu iş olmazda ayrilirlar. Daha gelin olmadan mal paylaşımı yapıyorlar. Af edersiniz ama aç köpek gibi paraya saldırıyorlar. Senin düğünün olacak onunla ilgilen. Kendi payı yetmiyor bir de hepsini istiyorlar.. İnsanlar ne kadar yüzsüz ya. Nasıl dillerinden dökülüyor böyle kelimeler. Kendi mal varlığını da kendi kızına bırakmasın o vakit. İgrencler ya.

benim kardeşim geçen sene nişanlanmıştı ayrılmışlardı kız kardeşimi terk etmişti askerdeyken sonra nasıl olduysa yeniden barıştılar .
kızın annesi teyzeme orion da miras alacak babasından tüm mal benim damada kalmayacak o yüzden istemiyorum ben diyormuş.
annem de daha evlenmeden miras peşine mi düşmüş ailesi istemiyorum ben bu kızı diyor kardeşimle kavga etmişler.
annem kızın annesini arayıp benim 2 tane çocuğum var tabi orion da mirasçım oda benim çocuğum siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz filan gibi tartışmışlar kızımı atıp tüm malımı oğluma mı vereyim ne istiyorsunuz gibi kavga etmiş kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti

hayır birde kardeşime ailen seni değil ablanı daha çok seviyorlar sürekli o ne isterse yapıyorlar diye bana karşı dolduruyor ne yapayım ben zorla kötü görümce yapacak beni

ne yapayım ben
Siz birşey yapmayın babanız size vermek istediği mülkü şimdiden üstünüze yapsın .

ne yapayım ben
Kardeşin salak galiba.Simdiden mal delisi olmuşlar.

Sizin üsütünüze yürüyor. Aileniz daha vefat etmeden miras derdine düşüyorlar kızla beraber. Benim ailem olsa biz ailecek kardeşinize yol vermiştik. Evlat evlatlığını bilicek hep borçlarını ödendiğinden her istediği yapıldığından yine herşeyi kabul etceğinizi biliyor. Olay ailenizde bitiyor tepkisini koyup kardeşinizden desteğini çekecek eğer çok istiyorsa tek başına kızla evlenmesini söylemeli. Zaten ailenin derdi para olduğundan kardeşinizedir yol verir. 30 bin maaşı olup eve haciz getirmeyi nasıl kabulleniyor aileniz. Bir kere olur tamam ama siz sürekli gibi anlatıyorsunuz ailenizin de suçu var malesef

babamla çok gerildiler babam diyor evlenirsen mirasımdan men ederim seni kız da diyormuş öldükten sonra mahkemeye veriliyor
Daha hayatta ve saglikli olan insanlarin evlenmeden mirasi icin dava acmayi planlayan bi Kiza umarim dügünün taki falan yapmayi düsünmüyordur ailen. El gibi gidip dügüne katilip bir kücük altin takip cikmalik gelin ve evlat

zaten mal dediği de gören zengin zanneder 2 TANE EV BİR YAZLIK
1 ev senin 1 ev kardesininin. Yazligida 1 bucuk ay sen 1 bucuk ay kardesin kullanmak sariyla mal ayrimina girin. Yada yazligi satin ikiye bolun. Tabi anneniz hayattayken hersey suanda annenizin. Ama ben senin uerinde olsam yazliga asla dokunmam
Rabbim mujtac etmesin ama bizde ayni durumdayiz. Yazligi iyiki satmamisz havasi cok guzel olan bir yer deniz ve orman icinde. Kendimize ait evlerimiz var kardesimle ve ablamla.ucumuzde evleri aldiktan sonra babam yazligi bolusun demisti satip. Biz yazliga onlari yerlestirdik cok mutlu huzurlular orda. Herkes payini aldi. Sizde satmayin bir ev ekstradan annenizin yasliligi garantisi olsun

Kız tarafı resmen akbaba valla kardeşinize yazık bu kızla evlenirse. Evlenseler de muhtemelen boşanmayla sonuçlanır çünkü fitneyi veren kızın annesi sürekli ondan etkilenecek
zaten boşanırlar kızın bir mesleği yok benimki para yönetmeyi bilmiyor birbirlerini yerler sonrası boşanma

benzer şeyleri yaşadım da, yüreğime bir ağırlık çöktü :KK43:

rahmetli abim ilk defa biriyle ciddi bir ilişki yaşamaya başladı, evlenmeye karar verdiler ama kızı görmeyin en iyi marka beyaz eşyalar olsun istiyor, bütün mobilyalar en iyi markadan istiyor, en pahalı yerden gelinliğini istiyor buraya kadar annemler hiçbirine ses etmediler ta kiii kız annemlerin evini kendi üstüne yapmasını isteyene kadar. babam artık orada dur dedi ben ölünce bu evler zaten senin ve kardeşinin niye elalemin kızının üstüne yapalım ki dediler

ne oldu biliyor musunuz, kız abimi terk etti hem de neyi öne sürdü?? abimin hastalığını :KK43: neymiş abim şeker hastasıymış da genetik olarak kendi çocukları olursa onlarda da çıkabilirmiş demiş. haklı tarafları olabilir derdim belki en başından bu sebeple ilişkiyi kesseydi ama neden istekleri karşılanmayınca abimin hastalığı aklına geldi bilmemm :KK43:

işin en kötüsü de rahmetli abim zaten hiç bir zaman hastalığını kabullenebilmiş bir adam değildi, bir de üstüne bu kadar çirkin bir şekilde terk edilince uzunca bir süre kendine gelemedi ne yazık ki :KK43:

azıcık bile hakkım geçtiyse o kıza, haram olsun, üzerinden kaç sene geçti ama hala çok kızgınım o kıza

Allah kardeşinize akıl fikir versin gözünü tez zamanda açsın ki bu kızı ve ailesini def etsin başından
yaşadıklarınıza çok ama çok üzüldüm :(

Köyde yaşadıkları için aşağıladıkları ailenin mirasına mı kalmış premses kızları😬 onlar ne yapacaklarmış miraslarını kızlarına bırakmayacak mıymış damat yemesin diye. Ana baba sağken mirası düşünmek ne kadar ayıp.. 3 evladım var Allahım iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı
valla bilemiyorum zaten göz diktikleri şehir merkezindeki daire ile yazlık

1 ev senin 1 ev kardesininin. Yazligida 1 bucuk ay sen 1 bucuk ay kardesin kullanmak sariyla mal ayrimina girin. Yada yazligi satin ikiye bolun. Tabi anneniz hayattayken hersey suanda annenizin. Ama ben senin uerinde olsam yazliga asla dokunmam
Rabbim mujtac etmesin ama bizde ayni durumdayiz. Yazligi iyiki satmamisz havasi cok guzel olan bir yer deniz ve orman icinde. Kendimize ait evlerimiz var kardesimle ve ablamla.ucumuzde evleri aldiktan sonra babam yazligi bolusun demisti satip. Biz yazliga onlari yerlestirdik cok mutlu huzurlular orda. Herkes payini aldi. Sizde satmayin bir ev ekstradan annenizin yasliligi garantisi olsun
yazlık satılmaz ya annemle babam kaz dağlarının eteğinde çok çile çekerek aldı emekliliklerinde yine doğaya yakın olalım diye

Kadın haklı olabilir. Gerçekten aileniz sizi daha çok seviyor olablir çünkü kardeşinizin evlat olsa sevilmez bir tarafı var. Allah size sabır versin inşallah.

Daha hayatta ve saglikli olan insanlarin evlenmeden mirasi icin dava acmayi planlayan bi Kiza umarim dügünün taki falan yapmayi düsünmüyordur ailen. El gibi gidip dügüne katilip bir kücük altin takip cikmalik gelin ve evlat
bunlar nikah olsa öldürmeyi bile deneyebilir dünürlerini normal bir olay değil

Özür diliyorum ama kardeşinizde biraz mallık var mı?Ben ve eşim o yaşlardayız hiç çocukluk şu bu diyerek yumuşatmayın bence.
Ya da kardeşinizde mirasa tek konmak istiyor
Onun mutluluğu falan diye birşey vermeyin veya vazgeçmeyin sakın.
Altta veya üstte kardeşimin derdi diye konu onu bir okuyun.
Yolmuşlar adamı sizede o ayarı çekmesinler
kardeşimin tek konma gibi bir düşüncesi olamaz hiç mevzusu olmamıştı daha önce mesela kardeşim balıkesir merkezde oturuyor orada çalışıyor ama kirada oturuyor babam da daireleri kiraya verdi herkes kendi ayakları üzerinde dursun diyor babam

Back
X