kızlar..benim 21 yaşında bir kız kardeşim var..çıktığı çocuğu hiç gözüm tutmadı..ne bileyim böyle gece eğlencesi olan gezip tozan hergün gününü gün eden bir tip..geçen gün kardeşime demiş ki biz arkadaşlarla bara gideceğiz.tabi kardeşim gelemem demiş..babam izin vermez çünkü..kardeşim sen git eğlenmene bak demiş.neyse bizim damat gitmiş yanında arkadaşları arkadaşlarının kız arkadaşları falan..geçen gün ben facede dolanırken çocuğun bi kızla fotoğrafını gördüm,o barda kız atmış kolunu kardeşimn sevgilisinin omzuna böle şuh bakış atmış.bende kardeşime gösterdim.kızı tanıyormuş,ama sinir oldu haliyle.ama kardeşim bu durumu olgun karşıladı.kız arkadaşının öylesine çıktığı bir kızmış takılıyorlarmış,çocuk böyle demiş.ama kardeşimin sevgilisiyle öyle fotoğraf çekilmesi garip geldi o kızın..neyse kızlar ben kardeşime nasıl davranayım,buçocuktan uzak tutsam beni yanlış anlıycak,kıyamıyorum da ona..ama sonradan da acı çekmesini istemiyorum..sizce bu fotoğraf olayı normal mi..de ben bu adar taktım..işin kötüsü kardeşim çok aşık bu çocuğa.sadece bana anlatıyor eğer karşı çıkarsam bırak falan dersem benden de uzaklaşırsa ne olacak..nasıl davranmalıyım kızlar çok sinirim bozuldu acil cevap yazn bana..