- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Doktora götürün isterseniz 7 yaşında tüylerime normal değil.Hormonal sorunu olabilir ergenlik için bile en az 9 yaş civarı diyorlar.Bayanlar küçük bi kiz kardesim var daha 7 yasinda bitanem ama biraz tuy problemimiz var kendide farketti kisa bisey giymek istemiyor bu yasta bunu farkedip sorun etmesi beni cok üzdü
Bu yasta cocuklarin tuyleri icin yapilcak bisey varmi dokulup hic cikmasin diye, bikac aylikken karinca yumurtasi yagi surmustuk guya hic tuy cikmiycakti ama cikti sizin bildiginiz bi yontem var mi ? Karinca yumurtasi kremi kullansam fayda edermi acaba kas yaparken goz cikarmakta istemiyorum bi yardimci olun lutfen var mi bilgisi olan ?
Tuylenme dedigim bacaklarında ve kollarında var sadece. Normal degil midirDoktora götürün isterseniz 7 yaşında tüylerime normal değil.Hormonal sorunu olabilir ergenlik için bile en az 9 yaş civarı diyorlar.
Agda için cok çok kucuk suan ayrica kıl degilde tuy seklinde yani okadar kabak gibi ortada degil ama yinede farkediliyorçıkan tüy yağ ile geri gider mi çok saçma geldi bana şu an.
tam tersi yağ tüyleri besler diye düşünüyorum..
bence ağda ile aldırın ve hiç jilet-makine-tüy dökücü kullanmayın ileride de lazer yaptırırsınız.
Evet baska çözüm de yok sanırım oyle cok goze batmiyo zaten sarisin ama farkediyoruz kendi de farketmis..Bence kardeşinizin kendiyle barışık ve ozguvenli olması yönünde telkinlerde bulunmalisiniz. Karinca yağı ve benzerlerinin çözüm olacağını sanmıyorum. Epilasyon yöntemleri için ise yaşı çok küçük. Bu yaşta bunlarla uğraşması onu olumsuz etkileyecektir.
Bence erken.Tuylenme dedigim bacaklarında ve kollarında var sadece. Normal degil midir
ben de çok tüylüydüm küçükken. ben çok zayıftım küçükken gerçi hala da öyleyim; zayıflıktan da olabiliyor çocuklarda. ya da "genler" deyip kafaya takmamalı. (tabii ailenizin tüylü bi yapısı varsa) papatya tüylerin rengini açıyormuş diye duymuştum. yağı mıydı çayı mıydı hatırlamıyorum. dostlarımdan uygulayıp memnun kalanı duymuştum.Bayanlar küçük bi kiz kardesim var daha 7 yasinda bitanem ama biraz tuy problemimiz var kendide farketti kisa bisey giymek istemiyor bu yasta bunu farkedip sorun etmesi beni cok üzdü
Bu yasta cocuklarin tuyleri icin yapilcak bisey varmi dokulup hic cikmasin diye, bikac aylikken karinca yumurtasi yagi surmustuk guya hic tuy cikmiycakti ama cikti sizin bildiginiz bi yontem var mi ? Karinca yumurtasi kremi kullansam fayda edermi acaba kas yaparken goz cikarmakta istemiyorum bi yardimci olun lutfen var mi bilgisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?