• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin sorunu

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Bayanlar küçük bi kiz kardesim var daha 7 yasinda bitanem ama biraz tuy problemimiz var kendide farketti kisa bisey giymek istemiyor bu yasta bunu farkedip sorun etmesi beni cok üzdü
Bu yasta cocuklarin tuyleri icin yapilcak bisey varmi dokulup hic cikmasin diye, bikac aylikken karinca yumurtasi yagi surmustuk guya hic tuy cikmiycakti ama cikti sizin bildiginiz bi yontem var mi ? Karinca yumurtasi kremi kullansam fayda edermi acaba kas yaparken goz cikarmakta istemiyorum bi yardimci olun lutfen var mi bilgisi olan ?

çıkan tüy yağ ile geri gider mi çok saçma geldi bana şu an.
tam tersi yağ tüyleri besler diye düşünüyorum..
bence ağda ile aldırın ve hiç jilet-makine-tüy dökücü kullanmayın ileride de lazer yaptırırsınız.

Bence kardeşinizin kendiyle barışık ve ozguvenli olması yönünde telkinlerde bulunmalisiniz. Karinca yağı ve benzerlerinin çözüm olacağını sanmıyorum. Epilasyon yöntemleri için ise yaşı çok küçük. Bu yaşta bunlarla uğraşması onu olumsuz etkileyecektir.

epilasyon yöntemlerini hiç denemeyin daha da beter eder hem daha yaşı çok küçük
benim kuzenimin kızı da küçükken çok tüylü idi
hatta kıllı bom bom diye kızdırırdık:)şimdi 17 yaşında tüyleri kendiliğinden azaldı

Bayanlar küçük bi kiz kardesim var daha 7 yasinda bitanem ama biraz tuy problemimiz var kendide farketti kisa bisey giymek istemiyor bu yasta bunu farkedip sorun etmesi beni cok üzdü
Bu yasta cocuklarin tuyleri icin yapilcak bisey varmi dokulup hic cikmasin diye, bikac aylikken karinca yumurtasi yagi surmustuk guya hic tuy cikmiycakti ama cikti sizin bildiginiz bi yontem var mi ? Karinca yumurtasi kremi kullansam fayda edermi acaba kas yaparken goz cikarmakta istemiyorum bi yardimci olun lutfen var mi bilgisi olan ?
Doktora götürün isterseniz 7 yaşında tüylerime normal değil.Hormonal sorunu olabilir ergenlik için bile en az 9 yaş civarı diyorlar.

çıkan tüy yağ ile geri gider mi çok saçma geldi bana şu an.
tam tersi yağ tüyleri besler diye düşünüyorum..
bence ağda ile aldırın ve hiç jilet-makine-tüy dökücü kullanmayın ileride de lazer yaptırırsınız.
Agda için cok çok kucuk suan ayrica kıl degilde tuy seklinde yani okadar kabak gibi ortada degil ama yinede farkediliyor
Yag/krem geri gondermez ama kıl koklerini zayiflatip dokebilir belki dedim

Bence kardeşinizin kendiyle barışık ve ozguvenli olması yönünde telkinlerde bulunmalisiniz. Karinca yağı ve benzerlerinin çözüm olacağını sanmıyorum. Epilasyon yöntemleri için ise yaşı çok küçük. Bu yaşta bunlarla uğraşması onu olumsuz etkileyecektir.
Evet baska çözüm de yok sanırım oyle cok goze batmiyo zaten sarisin ama farkediyoruz kendi de farketmis..

ben de çok tüylüydüm küçükken. ben çok zayıftım küçükken gerçi hala da öyleyim; zayıflıktan da olabiliyor çocuklarda. ya da "genler" deyip kafaya takmamalı. (tabii ailenizin tüylü bi yapısı varsa) papatya tüylerin rengini açıyormuş diye duymuştum. yağı mıydı çayı mıydı hatırlamıyorum. dostlarımdan uygulayıp memnun kalanı duymuştum.

sakın kendi haline bırakmayın benim gibi gizlice jilet vurur soorada kötü olur.. lazer min 12 yaş için yapılabiliyo. o zamana kadar ağda kullanın ama sakın yağ kullanmayın ama hamam otu yağı ama bilmem ne yağı sakın kullanmayın. şu an tek çözüm sır ağda bi de bi hormon testi yaptırın belki yumurta tembelliği falan vardır bunu da mutlaka tavsiye ederim mutlaka bi doktora görünsün tecrubeyle sabit =))):KK48:

7 yaşında ağda vs olmaz bence.simdiden ağdaya başlarsa ilerisi için çok sıkıcı bi hal alır tüyleri.belkide hormonla alakalı bi sorunu vardır.7 yaşında bacaklarda ve kollarda tüy olması bence normal bi durum değil.

Back
X