kardeşimin sorunu...

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
kızlar mrb kardeşim hakkında bi fikir almak istiyorum kac zamandır hep aynı sey bn işin içinden cıkamaz oldum sürekli derdini benmle paylasıyor resmen hangi dala tutunsa kopuyor..kardeşim cok güzel 4 yıllk üni sahibi saygılı bilgili ve bakımlı güzl bir kız ama sevgili konusunda cok cok cok zayıf nerdeyse hiç dogru düzgün sevgilisi olmadı biriyle tam baslıyor hersey mükemmel cocuk telde ölüyor. bitiyor. bulusuyor sonra öbür gün tık yok ve bütün iilişkileri böyle bitiyor cok cok üzülüyor acaba nerde hata yapıyor kızlar bi fikriniz varsa paylasabilirmisiniz kardeşimde suanda yanımda sizden gelicek yorumları sabırsızlıkla bekliyor şimddiden teşkkrler kızlar..

Bence bu işler bir yerden sonra hep kısmet. Yaşanacağı varsa illaki olur.Şuan doğru zaman değildir belki. Ben hep buna inanırım.Kardeşinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kardeşinin karekter yapısı nasıl

kızlar mrb kardeşim hakkında bi fikir almak istiyorum kac zamandır hep aynı sey bn işin içinden cıkamaz oldum sürekli derdini benmle paylasıyor resmen hangi dala tutunsa kopuyor..kardeşim cok güzel 4 yıllk üni sahibi saygılı bilgili ve bakımlı güzl bir kız ama sevgili konusunda cok cok cok zayıf nerdeyse hiç dogru düzgün sevgilisi olmadı biriyle tam baslıyor hersey mükemmel cocuk telde ölüyor. bitiyor. bulusuyor sonra öbür gün tık yok ve bütün iilişkileri böyle bitiyor cok cok üzülüyor acaba nerde hata yapıyor kızlar bi fikriniz varsa paylasabilirmisiniz kardeşimde suanda yanımda sizden gelicek yorumları sabırsızlıkla bekliyor şimddiden teşkkrler kızlar..
Kendisi için ölüp bitenlere kalmasın onun için somut bir şeyler yapanı görsün gözü çünkü aşk illa maddi anlamda değil fedakarlık ister ...

Kardeşinin karekter yapısı nasıl birde görüntü olarak doğal mı yoksa yapay mı? Şimdi bazı kızlara bakıyorı, çok yapay ve itici geliyorlar bana

Kardeşinin karakterini, davranışlarını bilmeden yorum yapamıyorum. Güzellik ilişki yürütmeye yeterli değil malesef.

Bence bu işler bir yerden sonra hep kısmet. Yaşanacağı varsa illaki olur.Şuan doğru zaman değildir belki. Ben hep buna inanırım.Kardeşinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
doğru cnm doğru kısmette hep aynı seklde bitiyor yani konusmaları sohpetide iyimiş

Kardeşinin karekter yapısı nasıl birde görüntü olarak doğal mı yoksa yapay mı? Şimdi bazı kızlara bakıyorı, çok yapay ve itici geliyorlar bana
cnm kardeşimin karakter yapısı biraz utangac ve cok sinirli konu bulaıyorum konusurken diyor

agzi kokuyor olabilir mi. yan yana geldikten sonra oluyorsa hep bu ilgisiz tavirlar aklima baska bisry gelmedi. hali tavri yanlistir belki de. bir de sanirim 4 yillik uni bitirdi yazacaktiniz.

Kendisi için ölüp bitenlere kalmasın onun için somut bir şeyler yapanı görsün gözü çünkü aşk illa maddi anlamda değil fedakarlık ister ...
cnm yapıyorlar fedakarlıkta yapıyorlar ama en uzun 1 hafta sürüyor hani madiiyata bakıcak biri değil kardeşim tek istediği onu cok sevicek birisi birde cok duygusal

Konu neden bulamıyor bence konuşacak çok şey var , siyaset,hobi,moda erkeğe erkek gibi bakmayacak insan olarak bakarsa daha rahat konuşur

maalesef bu dünyada çirkin olacaksın..bıyıklı ve kolları kılı bir kız olunca isteyen çok oluyor..ben çok karşılaştım..erkenden evli bir dizide çocuk yapmışlar..ama yüzleri erkek gibi tüyden bakılmıyor..böylelerin şansı açık oluyor..güzellere erkek kalmıyor sanki..:KK30:

X