Kardesimin surekli eski esim ile beni ruyasinda gormesi

dilara1688

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
122
67
Kardesim surekli eski esim ile beni ruyasinda goruyor..Ama negativ..Mesela onun beni hala sevdigini ,konusmak istedigini,ama yinede anlasamayip kavga edip olmadigini goruyor..Herseferinde ayri hikaye,baska yerler,baska kisiler,bulusmalar,konusmalar,ama yinede olmamasi..Kaynanam,kaynim i falanda goruyor...Ama dedigim gibi cok sık..bi anlami varmi aceba??

Rüyada eski eniştesini görmek, kolay kazanılan kazanca, huzura, beklentilerin hayata geçeceğine, güvende kalmaya, faydalı uğraşlar yapacağına, mutlu olmaya, vefalı eşe, maddi sıkıntılardan feraha çıkmaya, zenginliğe, hüner sahibi bir kimseye, tatlı dilli orta yaşlı akrabaya delalettir. Aynı zamanda sıkıntı verici bir problemle yüzleşileceğine, kötü niyetli bir yabancıya, korkulanın başına gelmesine, parasal sıkıntıya, sıkıntılı yaşantıya delalettir. Bazı durumlarda da rüya ilminde önde gelenler şöyle yorumlarlar ki: Bu rüya verdiği uğraşların sonunda ümit ettiği şana, zahmet çekerek hasret duyduğu mülke, umudunu kestikten sonra kazandığı berekete, sıkıntılarının sonunda beklediği hayra işarettir. :KK49:

Ne sıklıkla kardeşinize dert yandığınıza göre değişir rüyanın anlamı. Ki kardeşiniz ne kadar isterse istesin önemli olan eski eşinizin isteyip istemediği, ondan da bi ses seda çıkmadığına göre anlam aramaya da gerek yok.

Eski eşinle ayrılma sebebinizi bilemiyorum ama bu durum kardeşinde travma yaratmış ve kendi içinde buna hala bir anlam veremiyor. Ümid ettiği şey bambaşkaymış, olan ise bambaşka. Lütfen iyi ol ve iyi olduğunu kardeşine hissettir.

Kardesim surekli eski esim ile beni ruyasinda goruyor..Ama negativ..Mesela onun beni hala sevdigini ,konusmak istedigini,ama yinede anlasamayip kavga edip olmadigini goruyor..Herseferinde ayri hikaye,baska yerler,baska kisiler,bulusmalar,konusmalar,ama yinede olmamasi..Kaynanam,kaynim i falanda goruyor...Ama dedigim gibi cok sık..bi anlami varmi aceba??

bilinçaltıda olabilir sürekli düşünüyorsa, ama birleşmede olabilir yani sonunda tam tersi çıkabilir bu tarz rüyalarda eğer rüyaysa

Eski eşinle ayrılma sebebinizi bilemiyorum ama bu durum kardeşinde travma yaratmış ve kendi içinde buna hala bir anlam veremiyor. Ümid ettiği şey bambaşkaymış, olan ise bambaşka. Lütfen iyi ol ve iyi olduğunu kardeşine hissettir.
Asla aileme bisey hissettirmiyorum.Hep gucluyu oynadim.Hatta ailem basta bosandigim icin hic uzulmedigimi hatta canima minnet duydugumu sandi.Icten ice paraladim kendimi.10 kilo verdim halbuki.Ama umrunda degilmis gibi davrandim uzulmesinler diye. Ama hissediyolar yavas yavas demekki...

Asla aileme bisey hissettirmiyorum.Hep gucluyu oynadim.Hatta ailem basta bosandigim icin hic uzulmedigimi hatta canima minnet duydugumu sandi.Icten ice paraladim kendimi.10 kilo verdim halbuki.Ama umrunda degilmis gibi davrandim uzulmesinler diye. Ama hissediyolar yavas yavas demekki...
Kardeşinin hissettiği kesin canım, yedirememiş bu durumu. Bazı insanlar bizim sorunlarımıza karşı bizim kadar hassas olabiliyorlar :KK61:

Madem eşini seviyordun ne diye boşandın diğer konunda da konuştuğu kızı dert edip kıskanmışsın

X