Hangi üniversite bu çok merak ettim. Sınıftaki 85 kişi ilkokul öğrencisi olsa böyle bir şey olamaz. Bence kardeşiniz yalan söylüyor. Hırsızlık falan yaparken yakalanmış olmasın? Ya da toplum içine çıkamayacak başka bir kabahat. Ya da başka bir sebeple tehdit falan ediliyor olabilir. Aklıma bunlar geldi. Kardeşinizi siz tanırsınız. Ama şu anlattığınız şey mümkün değil olamaz.
Tabiki bencede sadece bu yüzden değildir . Ama insanlar bazen en yakın i da olsa herseyini tam anlatamayabilir. Konu sahibi zaten şuan olayın doğrusunu öğrenmeye değil kardeşini bu zor durumdan cikarabilmenin stresini yasıyor.
Ben olsam bende kardeşimi korumak onu üzen bi çevreden çıkarmak isterim. Sonra zaten zaman geçince olaylar anlaşılır.
guclukadin28
bence kardeşinle otur güzel güzel konuş. Bu hayat sadece onun. Yaşadıklarını sorgulamak sadece ailesine düşer. Arkadaşlarına değil.
Okula gitmemek kendi hayati için yaptığı en saçma şey. Arkasında duramayacagi birsey yasamadysa
ki
bence insan arkadasinda duramayacagi birşeyi yapmamalı,
Eğer öyle durum yoksa daha dik yurumeli. Ki insanlar in bu on yargısına daha fazla maruz kalmasın. Yani şuan ki konumda kardeşiniz olayı onların anlattığı gibi kabul edip suçlu çocuk gibi kaçıyor.
Bunu yapmasın. Hayattan korkarsa hep yanında onu koruyacak bi abla arar . ama unutmasın hayat ta her zaman ailemiz olmayabilir.
Güçlü dursun ve insanlar a kendini ezdirmesin. Kavga etmesine gerek yok.
Ama sunu diyebilir.
*ya arkadaşlar bana ekmegimi suyumu siz mi veriyorsunuz? Bana siz mi bakiyorsunuz, siz anam misiniz babam misiniz. Beni buraya ailem gönderiyor eğitim alabileyim diye. Herkes işine baksın benim sorumluluğunda olduğum bir ailem var. Sizinle ugrasmaya değil okumaya ihtiyacım var.
Not olarak da * kişi kendinden bilir işi . ne yaşadığımı ben biliyorum siz bilmesenizde olur *
Nokta koyabilir bu olaya.
Kaçmasın yuzlessin . hayat sandigindan daha acımasız. Ve bu yaşadıkları daha hiçbir şey.