Okunanları sayıdan düşerek gidin yoksa çok zor olur sayıyı kontrol etmek. 121 okudum.Kendimiz de okuyoruz ancak hiç görmediğimiz tanımadığımız insanların kalpten bir dua ve zikriyle Allahın duamızı kabul edeceğini umuyoruz. Okuyan okumak isteyen herkesten Allah razı olsun şimdidenayın 18 inde ve 19 unda sınava giricek vaktimiz oldukça dar ama Allah büyük
500 daha okudumOkunanları sayıdan düşerek gidin yoksa çok zor olur sayıyı kontrol etmek. 121 okudum.
10.500 okunmuş.
Kalan 228.500
Kazandı çok şükür kuzum tabi biraz şartları, zorlayacak sekilde oldu maddi manevi ama suan tıp fakültesine kaydını yaptırdılar çok şükürMerhaba kazandı mı acaba kardeşiniz ?
Ne güzel hayırlı olsunKazandı çok şükür kuzum tabi biraz şartları, zorlayacak sekilde oldu maddi manevi ama suan tıp fakültesine kaydını yaptırdılar çok şükür
AminnnNe güzel hayırlı olsun
RABBİM zihin acikligi versin ...Yolu bahtı açık olsun İNŞAALLAHKazandı çok şükür kuzum tabi biraz şartları, zorlayacak sekilde oldu maddi manevi ama suan tıp fakültesine kaydını yaptırdılar çok şükür
AmiiinRABBİM zihin acikligi versin ...Yolu bahtı açık olsun İNŞAALLAHbaşarılar kardeşinize
Bu arada kardeşim pilotaj değil tıp fakültesini kazandı konuyimu bastan okuyunca farkettim pilot değil doktor olucak, Allah izin verirseMerhaba kazandı mı acaba kardeşiniz ?
Bu arada kardeşim tıp fakültesini kazandı 2. Seçeneği oydu onun. Konuyimı bastan okuyunca pilotaj için actıgım konu oldugunu sonradan farkettimRABBİM zihin acikligi versin ...Yolu bahtı açık olsun İNŞAALLAHbaşarılar kardeşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?