'''''Sizce kızın aklı çocuk da olabilir mi?
olabilir mi ne demek daha nasıl anlatsın ki ...
sana anlattıklarını anlat abine öyle herşey de alttan alınmaz ki canım o kızdan hayır gelmez kimseye
ileri de çok daha fazla üzülmesinden se şimdi üzülmesi iyi ama senin yerinde olsam önce dolaylıu şekilde anlatırım .. yani abine söylediklerinden yola çıkarak kızdan uzaklaştırmaya çalışırım baktın ki abin anlamak istemiyor o zaman söylersin işte sana dediklerini ...
çok hassas birisin anladığım kadarıyla bu kadar ince düşünen biri eminim ki bu işin üstesinden gelir..
canı acır elbet acır da sen yanında olduktan sonra kolay atlatır elbet .....sana allah kolaylık versin canım ..
Daha yaşları küçük yani böyle şeyler olabilir. Zaten sınavları kazanıp ikisi de üniversiteye başladıktan sonra daha hayatlarında başka kişiler olacak. Bence hiçbişey anlatma. Kardeşinde kızın düşüncelerini zamanla anlayacaktır.
Kardeşinin bilmeye hakkı var ama sınav döneminde olduğu için söyleme derim ve o kızla biraraya çok sık gelmesini engelleyebilirsin bahaneler bularak o zamanlarda sınavdan sonra uygun bir dille anlatabilirsin yaşı çokta küçük değil üzülür bu çok normal tabiki üzülecek böyle bir durumda, sen nereye kadar saklayacaksın üzülmesini engelleyebilceksin ki.Kardeşine daha büyük bir haksızlık.
bilmesi kesinlikle hakkı. Ama çok acı çekicek biliyorum.
Tabiki çekecek ama böyle yaparak hayatının sonuna kadar acı çekmesini engelleyemezsin hep böyle davranırsanız sonrasında bazı şeyleri daha ağır yaşayabilir tabi benim düşüncem bu, yine size kalmış herşey
benim bir arkadaşım lisede birine aşık olmuştu sonra çocuk terketti. kız yurtdışına gitti ve evlendi. Türkiye'ye geldiğinde bir akşam bende kaldı ve sabaha kadar eski sevgilisinden bahsetti. çok şaşırdım. eşi hakkında fazla bişey anlatmadı. 5 ay sonra boşandı. sonra bir başkasıyla evlendi bu sefer eski sevgilisinden hiç bahsetmedi. bir kere ne hali varsa görsün dedi. telefonda sadece yeni eşini anlatıyordu. şimdi evli ve bir çocuğu var. arkadaşımın dediği şey ilk eşim bana eski sevgilimi unutturamadı ama yeni eşim unutturdu. kardeşinle bu kızın hiçbir geleceği olamaz. ne demek ilk aşkını kimse unutamaz. benim eşim 8 sene boyunca bir kızı sevmiş. benimle velenince. çok mutluyum pişman değilim demişti. biri çıkıp da tekrar aşık olucaksın o kızı unutucaksın deseydi gülerdim demişti. ben gıcıklık olsun diye bir iki defa kızın konusunu açtım bırak onu sen varsın artık benim için demişti. insan gerçekten severse herşeyi unutabilir.
Kardeşine söylemen sınavlarını etkileyebilir ve gönül işine karışılması ne kadar doğru bilemem ki siz kardeşsiniz gerçi sana tepkisi nasıl olur kestiremedim.
O kıza gelince unutmak için kardeşin ile beraber anladığım kadarı ile ama unutamamış hala eski sevgilisini arıyor ve yaşları küçük üniversite dünyasında ikisi de değişecek özellik ile kardeşinin kız arkadaşı çok değişecek ben bunu seziyorum şuan.
Kardeşini sen al karşına duygularını net olarak öğren ve anlat biz kadınlar genel şöyleyiz böyleyiz alttan alttan ver mesajı direk söyleme baktın daha çok harap ediyor kendini o zaman söylersin. Çok acı çekecek evet ama sonra çekmektense şimdi çeksin daha iyi.
Boyle kizlari da sevmiyorum. Sonra da bu erkekler niye boyle psikopat diye kiziyoruz. Herseyin bir nedeni var iste.
içim acıyor. kız gerçekten unutamamış belli anlatırken gözleri doluyordu. okadar zoruma gitmişti ki anlatamam. Acı çeksede yeni hayatına alışcaktır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?