Kardeşimin üzülmesine dayanamıyorum...

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
Merhaba kızlar;
Benim 18 yaşında erkek kardeşim var ve güzel bir birlikteliği var. Aslında vardı demek daha doğru.
Kızla bende çok iyi anlaşıyorum. Çok da seviyorum. Oda aynı şekilde beni seviyor. Annesini de tanıyoruz.

Sorun şu ki kardeşim ygs sınavındayken kızla biz baş başaydık ve durup dururken eski sevgilisinden bahsetmeye başladı. Çocuğun ilki olduğunu ailesiyle tanıştığını çok sevdiğini fakat çocuğun bunu aldattığı için ilişkisinin bittiğini ve unutamadığı söyledi. Bende iyi niyetlidir diye tepki vermedim. Olur öyle şeyler kim ilk aşkını unutabilir ki dedim. Sen hayatının devamına bak geçmişini boşver kardeşim seni çok seviyor dedim ve konuyu kapattım. Kardeşimde üzülmesin diye ona hiçbir şey söylemedim.

Fakat bugün kardeşimle konuşurken 1 hafta önce sevgilisinin çantasından o çocuğa ait kağıda yazılmış notlar bulduğunu söyledi ve kız okumaması için yırtmış. Kardeşimde ne vardı o kağıtta deyince açıklamak zorunda kalmış. Ve kızmış haliyle. Ben bunu duyunca şok oldum. Kardeşim yinede trip atmamış uzatmamış konuyu. Ama kız 1 haftadır soğuk davranıyormuş. Ne aşkım ne canım ne bir şey demiyormuş. Kardeşim sorun ne diyor fakat bir şey yok diyor. Sizce kızın aklı çocuk da olabilir mi? Kardeşime kızın bana söylediklerini söylemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
'''''Sizce kızın aklı çocuk da olabilir mi?

olabilir mi ne demek daha nasıl anlatsın ki ...
sana anlattıklarını anlat abine öyle herşey de alttan alınmaz ki canım o kızdan hayır gelmez kimseye

'''''Sizce kızın aklı çocuk da olabilir mi?

olabilir mi ne demek daha nasıl anlatsın ki ...
sana anlattıklarını anlat abine öyle herşey de alttan alınmaz ki canım o kızdan hayır gelmez kimseye

haklısın canım ne biliyim iyi niyetimden mi bilmiyorum kardeşimi de üzmek istemiyorum o yüzden sustum ama bu gidişle akşama söyleyeceğim.

ileri de çok daha fazla üzülmesinden se şimdi üzülmesi iyi ama senin yerinde olsam önce dolaylıu şekilde anlatırım .. yani abine söylediklerinden yola çıkarak kızdan uzaklaştırmaya çalışırım baktın ki abin anlamak istemiyor o zaman söylersin işte sana dediklerini ...

oda bir şeylerin farkında aslında abla unutamadı galiba diyor. bir şekilde konuşmam lazım canını daha fazla acıtmadan.

çok hassas birisin anladığım kadarıyla bu kadar ince düşünen biri eminim ki bu işin üstesinden gelir..
canı acır elbet acır da sen yanında olduktan sonra kolay atlatır elbet .....sana allah kolaylık versin canım ..

Daha yaşları küçük yani böyle şeyler olabilir. Zaten sınavları kazanıp ikisi de üniversiteye başladıktan sonra daha hayatlarında başka kişiler olacak. Bence hiçbişey anlatma. Kardeşinde kızın düşüncelerini zamanla anlayacaktır.

amin canım çok sağol yeterince hassas ve duygusalım :26::26:

Bazen bilmesi hakkı diyorum bazen de anlatma daha çok üzülmesin diyorum kararsız kaldım.

Kardeşinin bilmeye hakkı var ama sınav döneminde olduğu için söyleme derim ve o kızla biraraya çok sık gelmesini engelleyebilirsin bahaneler bularak o zamanlarda sınavdan sonra uygun bir dille anlatabilirsin yaşı çokta küçük değil üzülür bu çok normal tabiki üzülecek böyle bir durumda, sen nereye kadar saklayacaksın üzülmesini engelleyebilceksin ki.Kardeşine daha büyük bir haksızlık.

bilmesi kesinlikle hakkı. Ama çok acı çekicek biliyorum.

bilmesi kesinlikle hakkı. Ama çok acı çekicek biliyorum.

Tabiki çekecek ama böyle yaparak hayatının sonuna kadar acı çekmesini engelleyemezsin hep böyle davranırsanız sonrasında bazı şeyleri daha ağır yaşayabilir tabi benim düşüncem bu, yine size kalmış herşey

Çok haklısın hem söylemediğimi öğrenirse banada güveni kalmaz.

benim bir arkadaşım lisede birine aşık olmuştu sonra çocuk terketti. kız yurtdışına gitti ve evlendi. Türkiye'ye geldiğinde bir akşam bende kaldı ve sabaha kadar eski sevgilisinden bahsetti. çok şaşırdım. eşi hakkında fazla bişey anlatmadı. 5 ay sonra boşandı. sonra bir başkasıyla evlendi bu sefer eski sevgilisinden hiç bahsetmedi. bir kere ne hali varsa görsün dedi. telefonda sadece yeni eşini anlatıyordu. şimdi evli ve bir çocuğu var. arkadaşımın dediği şey ilk eşim bana eski sevgilimi unutturamadı ama yeni eşim unutturdu. kardeşinle bu kızın hiçbir geleceği olamaz. ne demek ilk aşkını kimse unutamaz. benim eşim 8 sene boyunca bir kızı sevmiş. benimle velenince. çok mutluyum pişman değilim demişti. biri çıkıp da tekrar aşık olucaksın o kızı unutucaksın deseydi gülerdim demişti. ben gıcıklık olsun diye bir iki defa kızın konusunu açtım bırak onu sen varsın artık benim için demişti. insan gerçekten severse herşeyi unutabilir.

mutluluğu paylaşacak birini bulduğunda tabı kı unutursun canım benim. ben o an kızı terslemek istemedim sadece.

Kardeşine söylemen sınavlarını etkileyebilir ve gönül işine karışılması ne kadar doğru bilemem ki siz kardeşsiniz gerçi sana tepkisi nasıl olur kestiremedim.

O kıza gelince unutmak için kardeşin ile beraber anladığım kadarı ile ama unutamamış hala eski sevgilisini arıyor ve yaşları küçük üniversite dünyasında ikisi de değişecek özellik ile kardeşinin kız arkadaşı çok değişecek ben bunu seziyorum şuan.

Kardeşini sen al karşına duygularını net olarak öğren ve anlat biz kadınlar genel şöyleyiz böyleyiz alttan alttan ver mesajı direk söyleme baktın daha çok harap ediyor kendini o zaman söylersin. Çok acı çekecek evet ama sonra çekmektense şimdi çeksin daha iyi.

içim acıyor. kız gerçekten unutamamış belli anlatırken gözleri doluyordu. okadar zoruma gitmişti ki anlatamam. Acı çeksede yeni hayatına alışcaktır umarım.

Boyle kizlari da sevmiyorum. Sonra da bu erkekler niye boyle psikopat diye kiziyoruz. Herseyin bir nedeni var iste.

kardeşim diye değil tüm erkekler için geçerli böyle kızlar olduğu sürece tabiki psikopat olurlar. çocuk kendını yedi bitirdi aşkım canım diye diye kız hala kendı havasında.

içim acıyor. kız gerçekten unutamamış belli anlatırken gözleri doluyordu. okadar zoruma gitmişti ki anlatamam. Acı çeksede yeni hayatına alışcaktır umarım.

Kız içinde zor elbet ama unutmadan tam adapte olmadan hayata kendi başına birini kullanması da yanlış inş.hayırlısı olsun ayrılıkta bile hayır vardır sonuçta o an göremiyoruz. Yaşları genç ikisinin de fikirleri değişebilir zaten sizde alttan alttan mesaj verirsiniz kızlar hakkında saf olmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…