Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız içinde zor elbet ama unutmadan tam adapte olmadan hayata kendi başına birini kullanması da yanlış inş.hayırlısı olsun ayrılıkta bile hayır vardır sonuçta o an göremiyoruz. Yaşları genç ikisinin de fikirleri değişebilir zaten sizde alttan alttan mesaj verirsiniz kızlar hakkında saf olmasın.
Kardesin universite sinavina hazirlaniyor simdilik soyleme psikolojisi bozulabilir ,sinav sonuclari nasil geldi bu arada.
Boyle kizlari da sevmiyorum. Sonra da bu erkekler niye boyle psikopat diye kiziyoruz. Herseyin bir nedeni var iste.
kardeşim çok çabuk kaptırıyor kendini üzülende kendisi oluyor malesef.
Kesinlik ile öyle benim çok yakın arkadaşım dostum iki kazık yedi ki dosdoğru adam dersiniz ya öyle biriydi şimdi kimseyi affetmiyor adam olanı kekliyorsunuz bende erkek oldum kıymetliyim artık diyor gel de anlat her kadın böyle değil diye 30 yaşında iki kişi oldu hayatında biri ile uzun süreli çıktı kız sıkıldım dedi gitti ki olabilir sonra dul bayanı çocuğu ile kabul etti kız bunu keklemiş meğerse nikah kıydırmak için diğer sevgilisi ile yakaladı (yatak arkadaşı) bu insana gel de anlar işte şimdi...
Söyle akıllı olsun işte hemen kaptırmasın saf olmasın örnekler ver gerekirse bu kafayla çok çeker kusura bakma gerçi yaşı daha genç
kardeşin daha unı sınavına hazırlandığına göre yaşı ufak
üzülecek kırılacak öyle öyle gelişecek savunma kıyaslama mekanızması bırak
akışına olayları sende okadar uzulme hekesın hayatında kalpkırıklıkları olmuştu
kardeşinde durumu kendısı fark etsın
Kızın aklı bariz eski sevgilisinde, kardeşinize söyleyin ve yol yakınken ayrılsın bence, yazık üzüldüm kardeşinize.
Belliki kız ilk aşkını unutmak için kardeşinin iyi niyetini kullanıyor.
evet malesef barajı geçemedi canım onun üzüntüsünüde yaşıyor.
Ciddimisin canim ya cok uzuldum ozel okul dusunuyordunuz baraji gecemedigine gorehazirandaki sinavada giremeyecek neyse olan olmus artik o zaman kardesine hemen soyleme biraz zaman gecsin uzerinden bir kendini toplasin kafasini dagitsin biraz oyle soylersin.Kiz arkadasi kac yasinda.
evet canım özele vereceğiz puanı çok çok düşük.kız arkadaşı 17 yaşında canım
BArajı gecemezse ne özele nede devlete gidemez ki özel üniler bile barajı gecme sartı arıyorlar.![]()