• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Basiniz sagolsun rabbim Yardımcınız olsun kardeş acısı rabbim kimseye yaşatmasın çok üzüldüm

Basiniz sağolsun Rabbim sjze sabır versin çok zor bir gerçekten Rabbim mekanini cennet eylesin.

Allah sabır versin. Sizlere ömür versin. Kimseye böyle acılar yaşatmasın.

Savcı görmeden bilgi vermek istemeyip geçistirmişler gibi geldi bana. Başınız sağolsun.

Savcinin evraklari gorup gormemesi onemli degil Adli tıp hazirladigi evrakin altina " Olum sebebi belirlenemediginden Ihtisas Kuruluna gonderilmesi " diye not dusuyor ve savci dosyayla hastane belgelerini de ekleyip Istanbul Ihtisas Kuruluna gonderiyor. Gecistirmek icin yapilmamistir diye dusunuyorum tabi yine de bilemiyorum icerigini

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sabırlar diliyorum, umarım sonuç belli olur

Savcinin evraklari gorup gormemesi onemli degil Adli tıp hazirladigi evrakin altina " Olum sebebi belirlenemediginden Ihtisas Kuruluna gonderilmesi " diye not dusuyor ve savci dosyayla hastane belgelerini de ekleyip Istanbul Ihtisas Kuruluna gonderiyor. Gecistirmek icin yapilmamistir diye dusunuyorum tabi yine de bilemiyorum icerigini
Yani resmi ve ciddi bir durum. Öyle telefonla arayana bilgi vereceklerini sanmıyorum. Aksine telefonda bilgi verirlerse sıkıntı. İşlemler sonuçlanınca sizi çağırıp bilgilendirmeleri gerek diye düşündüm.yani çevrede duyduğumuz olaylarda da insanlara evrakla bilgi veriliyor çünkü. Telefonda bilgi verseler daha garip gelirdi bana.

Öncelikle başınız sağ olsun. İnceleme sonucu elde edilen verilerden bir sonuç alınamamış daha ayrıntılı değerlendirme için bir üst kuruma gönderileceğini düşünüyorum. Bazı bulgulara başka kurumca yorum getirilmesini istemiş olabilirler.

Yakınlarımda bir olay vardı bu arada intahar dı. Ama şüpheli yani intahar süsü verilmiş bir olay. Benim tanımadığım kişiler arkadaşım tanıyor mesela onunda uzun sürmüştü. Belki daha kapsamlı araştırma istediler. Siz cenazenizi teslim aldınız mı? Böyle soruyorum ama kusura bakmayın lütfen.

Allah sabırlar versin. Kardeşinizin mekanı cennet olsun. Yeniden tetkik yapmalılar diye düşünüyorum böyle kestirip atılamaz.

otopsiden sonuç çıkmaması garipmiş

ileri inceleme gerekiyor olabilir sinsi hastalıklardandır belki

hiçbir ayrıntı vermemişsiniz nasıl öldüğüne dair daha fazla yorum yapamıcam

Basiniz sagolsun. Allahim sabir versin.
Insallah mekani cennet olur.
Bol bol sabir diliyorum. Cok zor olsa gerek. Ansizin..
Pat diyemi oldu hersey?

Rabbim yardımcınız olsun .
Ölüm sebebi neydi ?
Belki vücudundaki bulgular deforme olmuş , temizlenmiş olabilir ...
Sagolun. Sebebini öğrenmeye çalışıyoruz ya zaten. Ölüm şeklini soruyorsunuz siz sanırım . Çok zor bunları anlatıp tekrar başa dönmek ama izah edeyim .

Doğum gününü sevgilisiyle bir cafede pasta keserek kutlamislar ve akşam 8.30 gibi eve gelmiş . Annem ve babam var sadece evde bir de kendisi. İyiymiş mormalmis herşey . Anlatmış dogumgunumu kutladık diye. Annem babam opmusler kutlamislar onu. Gece 00.45 e kadar sohbet etmişler. annem babam odalarına geçmek için kalkmış "hadi sen de yat oğlum" demisler tamam demiş yatağını hazırlamış kapatmış kapısını.

5 dakika geçmemiş odasından böğürtü sesi gelmiş 3 kez şiddetli . Firlamislar yanına istifra ediyor sanmışlar. Bir elinde kulaklık diğerinde telefon yatağa uzanmış cirpiniyormus. Nefes almakta zorlanıyormus. Kaldırmaya çalışmışlar sırtına filan vurmuşlar hareketleri yavaslamis.

Babam hemen bizi aradı eşim açtı telefonu "hemen gel Kerem bayıldı" demiş babam . Eşim fırladı çıktı hemen. 1 yaşında ve 10 yaşında iki oğlum var evde uyuyorlar ben kalakaldım . Eşimi aradım nasıl diye. Hemen ambulansı ara kötü dedi. Aradım. O arada üstümü değiştirip alt komşum olan bir teyzeyi eve çağırdım çocukların yanında dursun diye .

Çıktım annemin kapısinda ambulans kardeşimi sedyeyle çıkarıyorlardi, hiç hareket yoktu. Ambulans gelmeden eşim nabzı çok yavaş demişti . Kalp masajı yapmışlar evde de ama ddondurememisler. Hastanede 45 dk daha uğraştılar. Biz gelecek bir müjde beklerken başınız sağ olsun dedi doktor .

Tüm vücudum titriyor şu an bile . O an bittik zaten. Sentetik madde kullanıyor muydu bilmiyoruz . Hiç suphelenmedik ama artık olabilir diyorum .

Pesimist bir çocuktu ama intihar edecek kadar mı onu da bilemiyorum . Sürekli makara yapardık gayet neşeli ggörünürdu. Zekası çok kişiyi kıskandıracak olcudeydi ama mutlu olmaya yetmiyordu sanırım . Farkındalık insanı mutsuz eder ya, fazla farkındaydı hherseyin. Yaşının üzerindeydi . O gece hastane polisi kanının temiz olduğunu söyledi .

Dualarınız ve taziye mesajlarınız için çok teşekkür ederim, vvarolun. Tek tek cevap veremediğim için bağışlayın olur mu...

otopsiden sonuç çıkmaması garipmiş

ileri inceleme gerekiyor olabilir sinsi hastalıklardandır belki

hiçbir ayrıntı vermemişsiniz nasıl öldüğüne dair daha fazla yorum yapamıcam
Hiç bir rahatsızlığı yoktu . Grip bile olmazdı ama tabi belirti vermeyen bir rahatsızlık elbette olabilir . Ama o zaman çıkmaz miydi 2 aylık incelemede?

Back
X