Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Savcı görmeden bilgi vermek istemeyip geçistirmişler gibi geldi bana. Başınız sağolsun.
Yani resmi ve ciddi bir durum. Öyle telefonla arayana bilgi vereceklerini sanmıyorum. Aksine telefonda bilgi verirlerse sıkıntı. İşlemler sonuçlanınca sizi çağırıp bilgilendirmeleri gerek diye düşündüm.yani çevrede duyduğumuz olaylarda da insanlara evrakla bilgi veriliyor çünkü. Telefonda bilgi verseler daha garip gelirdi bana.Savcinin evraklari gorup gormemesi onemli degil Adli tıp hazirladigi evrakin altina " Olum sebebi belirlenemediginden Ihtisas Kuruluna gonderilmesi " diye not dusuyor ve savci dosyayla hastane belgelerini de ekleyip Istanbul Ihtisas Kuruluna gonderiyor. Gecistirmek icin yapilmamistir diye dusunuyorum tabi yine de bilemiyorum icerigini
Yakınlarımda bir olay vardı bu arada intahar dı. Ama şüpheli yani intahar süsü verilmiş bir olay. Benim tanımadığım kişiler arkadaşım tanıyor mesela onunda uzun sürmüştü. Belki daha kapsamlı araştırma istediler. Siz cenazenizi teslim aldınız mı? Böyle soruyorum ama kusura bakmayın lütfen.Savcinin evraklari gorup gormemesi onemli degil Adli tıp hazirladigi evrakin altina " Olum sebebi belirlenemediginden Ihtisas Kuruluna gonderilmesi " diye not dusuyor ve savci dosyayla hastane belgelerini de ekleyip Istanbul Ihtisas Kuruluna gonderiyor. Gecistirmek icin yapilmamistir diye dusunuyorum tabi yine de bilemiyorum icerigini
Sagolun. Sebebini öğrenmeye çalışıyoruz ya zaten. Ölüm şeklini soruyorsunuz siz sanırım . Çok zor bunları anlatıp tekrar başa dönmek ama izah edeyim .Rabbim yardımcınız olsun .
Ölüm sebebi neydi ?
Belki vücudundaki bulgular deforme olmuş , temizlenmiş olabilir ...
Hiç bir rahatsızlığı yoktu . Grip bile olmazdı ama tabi belirti vermeyen bir rahatsızlık elbette olabilir . Ama o zaman çıkmaz miydi 2 aylık incelemede?otopsiden sonuç çıkmaması garipmiş
ileri inceleme gerekiyor olabilir sinsi hastalıklardandır belki
hiçbir ayrıntı vermemişsiniz nasıl öldüğüne dair daha fazla yorum yapamıcam