- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulaklığı aavucundaymis. Diğer elinde telefon varmış ve görüşme hhalindeymis. Yani hatta biri varmış, babam telefonu alıp görüşmeyi sonlandirmis. Kırmızı bi buton vardı ona bastım o panikle dedi. Sonra eşim oradayken telefonu çalmış tekrar kardeşimin . Eşim de panikle acamamis galiba hatırlamıyor meşgule mi verdi cevap mı verdi diye.
Yani aslında o telefondaki kim ise orada yaşanan herşeyi duydu ama bize ulaşmadı . O yüzden de şüphe içindeyiz acaba o kişi kardeşime bişey mi söyledi de üzdü ya da korkutup ölümüne sebep oldu . Bilemiyorum. Döküm cikardik kardesim aramamis akşam eve geldikten sonra hiç kimseyi. Kardeşim telefonuna ekran kilidi koymuş ne yaptıysak nereye gittiysek actiramadik. Savcı da gerekirse alır inceleriz dedi.
Herşey çok ağır işliyor bu ülkede . Bir de Ohal olduğu için başka öncelikleri var kurumların . Muammali bir durum yani . Bir dolu şey var ama gerekeni anlattım şu ana kadar burada. Kafam zaten çorba gibi .
Kopuk kopuk anlatıyorum farkındayım . Zaman ayırıp yorum yapan arkadaşlar sizlere ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum inanın, her yazdığınıza da karşılık vermek istiyorum ama küçük bebeğim var yetişemiyorum lütfen bağışlayın beni. Okuyorum tüm yazdıklarınızı ama.
@gizzem yolladığınız linkteki yazıyı da okudum. Çok sagolun Allah hepinizden razı olsun
Yine savcılık isterse tam arama kaydı çıkıyor. Yani sadece kardeşinizin aradıkları değil kardeşinizi hangi numaralardan aradıkları da çıkıyor. Sevgilisi falan varmış bilmiyor mu şifresini.
Bence de kız arkadaşı biliyordur. Ama eğer son konuşması onunlaysa ve konu sahibinin şüphelendiği gibi telefon konuşmasıyla alakalı birşeyden dolayı falan vefat ettiyse kız söylemeyebilir.
Konuşmalara bakacağınızı hiç söylemeyip fotoğrafları hatıra olarak almak istiyoruz vs deseniz kıza?
Bir de kilidi telefoncular falan kıramıyor mu? En azından yetkili servisi falan açabilir bence.
Anlatmamış ki sevgilisine de. Annemlere zaten hiç belli etmemiş bir sorunu varsa da. Allah razı olsunÖlüm bu hayatta ki tek gerçek...
Rabbim mekanını cennet eylesin
Sizlere de sabır nasip etsin.
Çok üzüldüm yüreğim sızladı
Kaç kez okudum konunuzu dün geceden beri
Kız arkadaşı ile konusma fırsatınız olmadı mı neye canı sıkkınmış
Belki aşırı stresten olmuştur ay bilemiyorum ki yaa Rabbim yardımcınız olsun
21 yaşındaki kardeşimi, canımın diğer yarısını toprağa vereli tam 67 gün oldu. Mevlam kimseye böyle yangınlar yaşatmasın. Doğum gününün ilk gece yarısında aniden çırpınarak uçup gitti aramızdan. Otopsi yapıldı. Bugün adlı tıbbı aradık sonuç çıktı mı diye ancak telefondaki memur tetkiklerin bittiğini ama ölüm sebebinin belirlenemedigini soyledi. Rapor savcıya gidecek, dosyadaki belgelerle beraber tekrar adlı tıbba gelip üst kurula girecek dedi . Bunun anlamını bilen var mıdır aranızda? Alınan parçaların gösteremediği olum sebebi, savcının dosyasındaki belgelerle nasıl saptanabilir ki? Yeniden tetkik mi yapılacak dedim hayır dediler. Benzer bişey yaşayan varsa lütfen paylaşabilir mi çok perişanız!!!
Kız arkadaşı bilmiyor . Kardeşim gerçekten gizemli bir çocuktu. Ne arkadaşlarından bahsederim ne sevgilisiden. Sevgilisi olduğunu bile vefatından sonra öğrendik . Sevgilisine de hiç bişey anlatmazmış. Arkadaşlarıyla da görüştük onlar bile sevgilisi olduğunu bilmiyirlarmis, hiç anlatmazdi dediler. Telefonunun fabrikasına bile gittik oradaki teknik servis açılmaz bu cihaz , ancak bilişim uzmanları açabilir dediler