• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin vefatı ve ardındaki sır perdesi

Telefonu nasıl açamazsınız telefoncular bile açar bilenler yapıyo yani

Başınız sağolsun.
Çok zor bir durum.
Size ilk raporu da paylaşmadılar değil mi?
Üst kurulun bilgi vermesi ne kadar sürermiş bunun için bilgi verdiler mi?
Kardeşiniz ne kadar kapalı kutu olsa da belki günlüğü ya da daha yakın bir arkadaşı vardır ona anlatmıştır.
Bilgisayarını inceleyebilirsiniz son girilmiş yerleri görmek için.
Allah sabır versin :KK61:

Öncelikle başınız sağolsun tarifi imkansız bir acı. Yalnız merak ettiğim bir konu var. Telefon açılmadı tamam ama gorustugu kişi hiç ulaşmaya çalışmadi mi sizlere. Hayal dahi edemiyorum ama en son gorustugu biri var ama ulaşmiyor. Cok tekin durmuyor bu konu. Yaş itibariyle sosyal medya hesaplarına hakim bi dönem. Her kimse o kisi tanimasaniz bile size ulaşırdı. Tabi isteseydi korkmasaydi. Otopsiden cok bu dikkatimi çekti. Ani ölüm sendromu da olabilir tabi. Sebebi her neyse Allah rahmet eylesin sabir versin size. Çok üzücü.

Arkadaslarin da dedigi gibi bazi shroomlar ve zehirler testlerde gorulmeyebiliyormus. Ve ani yetiskin olumu diye bir sey de var. 18-35 yas araligindaki erkeklerde asya ulkelerinde cok goruluyormus. Telefonu sarjdayken konusunca elektrik akimina kapilan da var ama boyle olsa otopside cikardi sanirim. Son telefon gorusmesini ogrenseniz cok iyi olur. Allah rahmet eylesin.

Basınız sağolsun Allah sizlere sabır versin inşallah.

Allah rahmet eğlesin, sizlere de sabır versin.. ben de annemi kaybettim, ölüm acısı çok zor :dua:

Ah evet. Anne acısı da çok zordur eminim. Mevlam dayanma gücü versin sizlere de . Kabri nur dolsun anneciginizin inşallah :(

Öncelikle başınız sağolsun tarifi imkansız bir acı. Yalnız merak ettiğim bir konu var. Telefon açılmadı tamam ama gorustugu kişi hiç ulaşmaya çalışmadi mi sizlere. Hayal dahi edemiyorum ama en son gorustugu biri var ama ulaşmiyor. Cok tekin durmuyor bu konu. Yaş itibariyle sosyal medya hesaplarına hakim bi dönem. Her kimse o kisi tanimasaniz bile size ulaşırdı. Tabi isteseydi korkmasaydi. Otopsiden cok bu dikkatimi çekti. Ani ölüm sendromu da olabilir tabi. Sebebi her neyse Allah rahmet eylesin sabir versin size. Çok üzücü.
Tesekkurler. Aynen sizin gibi dusunuyorum. Muhakkak o kişinin bir cekincesi var ki hiç bir şekilde bize ulaşmadı . Onu muhakkak bulacağız . Ama bugün ama yarın! Savcının izni gerekiyor onu bekliyoruz dışarıdan gelen aramaların dökümü için .

Telefonu nasıl açamazsınız telefoncular bile açar bilenler yapıyo yani
Telefoncular sadece cihazı yeniden kullanılır hale getirebiliyor . Yani pc'ye format atmak gibi . Bu da bilgileri kaybetmek demek. Tek çıkar yol bilişim uzmanı. Bunun için de savcı talebi gerekiyor . Bunu da yapacağız . Hangi birini düşünelim bilmiyorum ki. Yasımızı bile yaşayamıyoruz hakkıyla

Telefoncular sadece cihazı yeniden kullanılır hale getirebiliyor . Yani pc'ye format atmak gibi . Bu da bilgileri kaybetmek demek. Tek çıkar yol bilişim uzmanı. Bunun için de savcı talebi gerekiyor . Bunu da yapacağız . Hangi birini düşünelim bilmiyorum ki. Yasımızı bile yaşayamıyoruz hakkıyla
Allahtan kolaylık diliyorum size kafanızdaki sorular bitsin yastan bile mühim bu... hep aklımda bu olay

öncelikle başınız sağolsun. kız arkadaşıyla ve olası diğer arkadaşlarıyla bağlantıyı koparmayın. söyleyemedikleri şeyler varsa ilerleyen zamanlarda paylaşabilirler. telefonu açıldığı zaman daha net bilgilere ulaşabileceksiniz. umarım çok sürmez o süreç. bunun dışında kullandığı gsm firmasının internet sitesinden online işlemlerden de öğrenilebiliyor ancak telefona bir şifre gönderiyorlar oraya girebilmek için. bu aşamayı halledebilirseniz o uzun süreci beklemenize gerek kalmaz belki. orada her türlü mevcut oluyor

Rabbim mekanini cennet etsin sizlere sabırlar versin canım.. gerçekten çok üzüldüm . ..kafanızdaki soru işaretleri umarim kısa sürede gecer .

Astım krizi gibi geldi bana... aynı defne joy fosterın ölümü gibi... aldığı bir madde, yediği birşey aşırı etkileşim yapmış olabilir... yada çok fazla stres üzüntü... başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Umarım en kısa zamanda olum sebebı açıklığa kavusur ve içinizdeki bu kuşkular sona erer en aZından ..
Sizi çok iyi anlıyorum bundan 8 yıl once bir trafik kazasında ablamı kaybettim ablamda 21 yaşındaydı konunuzu okurken boğazım düğümlendi :/ allah kimseye bu acıyı yaşatmasın .
Başınız sağolsun allah sabırlar versin siZlere ,, özelliklede annenize sabrını versin allah

Başınız sağolsun, Rabbim sabır versin
Bu durumlarda toksikoloji raporu isteniyor sanırım, kanı temiz ise toksikoloji gizli zehirleri ve ilaç yan etkilerini araştırıyor
Otopsilerle ilgili yayınlanan bir belgesel var, orada görmüştüm
Detaylı incelemeler istiyor doktorlar
Belki telefonda bilgi vermek istememişlerdir
Toksikoloji raporlarının çıkması uzun bir süre alıyor bildiğim kadarıyla
Bence kuruma gidin, detaylı bir bilgi alın
Dr. G yi diyorsun heralde canım. Investigation Discovery de yayınlanıyor. Doğum kontrol hapından enboli atıp ölen, sıcak çarpmasından, yediği sandviçin soluk borusuna kaçması sonucu ölen... Neler Neler bulunuyor otopsi sonuclarinda. En çok da genç bir kız bir gecede menenjitten ölmüş onu tespit etmişti dr. Garavello, çok üzülmüştüm o kıza. İnşallah kardeşinin vefat sebebini bulurlar konu sahibi. Başın sağolsun.

Umarım en kısa zamanda olum sebebı açıklığa kavusur ve içinizdeki bu kuşkular sona erer en aZından ..
Sizi çok iyi anlıyorum bundan 8 yıl once bir trafik kazasında ablamı kaybettim ablamda 21 yaşındaydı konunuzu okurken boğazım düğümlendi :/ allah kimseye bu acıyı yaşatmasın .
Başınız sağolsun allah sabırlar versin siZlere ,, özelliklede annenize sabrını versin allah
Amin varolun. Ablanız inşallah cennette bekliyordur sizi . Mevlam bir daha benzer acılar yaşatmasın sizlere de . Hayatın tadı tuzu anlami kalmıyor insan sevdiklerini kaybedince...Ne yapalım buna da şükür diyelim...

Canim basiniz sagolsun allah sabirlar versin hepinize nasil dayanilir bilemiyorum cok aci yasadiginiz.

Durumun tamami bana saibeli geldi, kardesinizin icine kapanmasi, odaya girdikten 5 dk sonra fenalasmasi elinde telefon olmasi...

Bir olaya belaya birseye karismis bununla ilgili tehdit ediliyor olabilir mi? Kimseye de bahsedememistir,o telefonda gorustugu kisi kimse onu mutlaka bulmaniz ve pesine dusmeniz gerekiyor bence burnuma kotu kokular geldi.

Ne bileyim sacma sapan tarikatlar var, abuk subuk ayinler vs. Her ihtimal olabilir cunku odaya hirdikten sonra bunun olmasi hic mantikli gelmiyor bana durup dururken olmus gibi birsey degil sanki tetikleyen birseyler olmus gibi...

Benim dedemde sadece gripti herşey normaldi bir anda vefat etti ayni odadaydık aklımızdan bile geçememişti şimdi diyeceksin ki ne alaka oluyor böyle şeyler ecel işte geldi ve aldı Allah kalanlara uzun ömür versin ben altından bir şey çıkacağını sanmıyorum Allah rahmet eylesin canım benim

Sagolun. Sebebini öğrenmeye çalışıyoruz ya zaten. Ölüm şeklini soruyorsunuz siz sanırım . Çok zor bunları anlatıp tekrar başa dönmek ama izah edeyim .

Doğum gününü sevgilisiyle bir cafede pasta keserek kutlamislar ve akşam 8.30 gibi eve gelmiş . Annem ve babam var sadece evde bir de kendisi. İyiymiş mormalmis herşey . Anlatmış dogumgunumu kutladık diye. Annem babam opmusler kutlamislar onu. Gece 00.45 e kadar sohbet etmişler. annem babam odalarına geçmek için kalkmış "hadi sen de yat oğlum" demisler tamam demiş yatağını hazırlamış kapatmış kapısını.

5 dakika geçmemiş odasından böğürtü sesi gelmiş 3 kez şiddetli . Firlamislar yanına istifra ediyor sanmışlar. Bir elinde kulaklık diğerinde telefon yatağa uzanmış cirpiniyormus. Nefes almakta zorlanıyormus. Kaldırmaya çalışmışlar sırtına filan vurmuşlar hareketleri yavaslamis.

Babam hemen bizi aradı eşim açtı telefonu "hemen gel Kerem bayıldı" demiş babam . Eşim fırladı çıktı hemen. 1 yaşında ve 10 yaşında iki oğlum var evde uyuyorlar ben kalakaldım . Eşimi aradım nasıl diye. Hemen ambulansı ara kötü dedi. Aradım. O arada üstümü değiştirip alt komşum olan bir teyzeyi eve çağırdım çocukların yanında dursun diye .

Çıktım annemin kapısinda ambulans kardeşimi sedyeyle çıkarıyorlardi, hiç hareket yoktu. Ambulans gelmeden eşim nabzı çok yavaş demişti . Kalp masajı yapmışlar evde de ama ddondurememisler. Hastanede 45 dk daha uğraştılar. Biz gelecek bir müjde beklerken başınız sağ olsun dedi doktor .

Tüm vücudum titriyor şu an bile . O an bittik zaten. Sentetik madde kullanıyor muydu bilmiyoruz . Hiç suphelenmedik ama artık olabilir diyorum .

Pesimist bir çocuktu ama intihar edecek kadar mı onu da bilemiyorum . Sürekli makara yapardık gayet neşeli ggörünürdu. Zekası çok kişiyi kıskandıracak olcudeydi ama mutlu olmaya yetmiyordu sanırım . Farkındalık insanı mutsuz eder ya, fazla farkındaydı hherseyin. Yaşının üzerindeydi . O gece hastane polisi kanının temiz olduğunu söyledi .

Dualarınız ve taziye mesajlarınız için çok teşekkür ederim, vvarolun. Tek tek cevap veremediğim için bağışlayın olur mu...

anladım canım.. başınız sağolsun tekrardan.. Allah hepinize sabır versin. ama dediğim gibi sentetik madde vs çıkmıyor kanda kolay kolay... bir de şu enerji içeceklerinden içip vefat eden gençleri duymuştum haberlerde. belki doğumgünü kutlaması sırasında enerji içeceği falan içmiş olabilir mi ? kız arkadaşı ile mutlaka görüşmüşsünüzdür zaten o akşam ne yedi ne içti diye.. kız madde falan kullandığını bilse söyler miydi acaba?

anlattıklarından intihar olacağını ben de düşünmedim.. ama içten içe bir mutsuzluk falan varsa madde kullanım ihtimali daha da artıyor..

Back
X