Kardeşimle dertleştim, Sıkıntıları varmış.

Hasibeerem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
36
0
36
İstanbul
Bir kızla 2 yıldır çıkıyorlar, Kızın en büyük abisi biliyor, Ondan bir yaş kücük kardeşi bilmiyor ( kızdan büyük kardeşimdende büyük ve evli ) Arkadaşım diyerek iftara götürmüş kız 2 sefer üst üste ve orada yatılı kalmış, ( abileri ilede daha önce bir ortak görüşden tanışıklar ) Kızın abisi kardeşimle çok yakın arkadaş olmak istiyor, Hep kardeşim, Body, kankam felan diye hitap etmeye başlamış. Bir muhabbet geçmiş, kardeş dediğin adamın bacısına bakılmaz, Ben olsam vururum felan demiş

Bizimkiside, Bu işin olaçağı varsada olmayacak abla diyor ne yapacaksak bilmiyoruz.

Son düzenleme:

ozaman cok sIk gitmesin ve kizin evinde kalmasin, kanka olmaz:44:

kızın abilerinden uzak dursun bence,işler ciddiye binince tanışırlar yani kız kardeşlerinin sevgili sıfatıyla tanışsın,abisinin arkadaşı gibi davranıpta sonra ben senin kardeşinizle sevgiliydim falan olmazhele aynı evde kalmalar falan sakıncalı valla

Kız mı arkadaşim diye iftara götrmüşş :S ben orasini anlayamadimda bir de abisi anlamiş mi sanki ne olayiii ??

Bence abisi anladı da kardeşinize gözdağ vermeye çalışıyor

Kardeşin neden evine yatılı gitmiş böyle bir durumda herkesin düşüncesi birdir bunları daha önce düşünücekti kızın abisi de haklı yani...

Ben anlayamadım..
Yatılı kabul edecek kadar medeni
ama bacı vururum yan göz
neden demiş
ne demek istemiş
kardeşiniz neden olmayacak dedi

yok canım ya onlar fasa fiso.. havaya sıkıyolar işte lafları konu kardeşi ve onun mutluluğu olunca unutuyolar bu laflarını aynısı benim bi tanıdığımın başına geldi. çocuk berberdi kızın abiside o berbere gidip gelirken kanka oldular sizinkiyle aynı muhabbetler işte vururum ederim.. sonuç evlilik

Arkadaşlar kardeşim saat 11:30 gibi kalkmak istemiş ancak evin babası olurmu bu saatde gidemezsin deyip evde yatılı kalmasını istemiş kardeşim ısrar etmesine rağmen babası göndermemiş. Ayrıca kızın abisinin evi ayrı çünkü oda evli. duyuncada hiçbirşey dememiş

Son düzenleme:
vayy canınaaa . demek öyle kız babalarıda var :26: erkek arkadaşı gelio abisi cocukla kanka babası geç oldu gitme hee vay vay vay :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…