Kardeşimle olan diyalog

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Hanımlar önceden çalışıyordum ve çalışmayı bıraktım 1 yıl çalışmıycam üni sınavına hazırlanıcam öncelikle bunu söyleyim ..
Kardeşimle bugün önce yemek yedik sonra sinemaya gttik sinemadan sonrada kahve mi içsek dedim pek gönüllü olmadı ama hadi gidelim dddi neyse kahveyi alırken para uzatıyordum yok sen veremezsin ddi paran mı var bende teşekkür ettim kahvede çok kötü gbi söylendi neyse arabaya doğru yürüyoruz dedim kahveyi bitiripte öyle binelim sonra dökülüyor falan gecende arabaya kahve dökmüştü ...işte dddi ki tüm gün paraları ben verdim bu da teşekkürün dddi Bende ne dedim ki dedim çok dokunduysa al vereyim paranı dedim işte abartma falan dedi..sonra yol boyu konuşmadım ağırıma gitti sende ne kincisin dddi ..anladım ki kardeşin bile olsa kimseye minnet etmeyeceksin ..ben mi hassas düşündüm bilmiyorum.

Son düzenleme:
kaç yaşlarındasınız?

arka arkaya bu kadar aktivite biraz fazla olmuş olabilir.

biz de sıkışık bir dönemden geçtik mesela sizin bu yemek sinema kahve işini ben bütün bir haftaya yayardım 1 2 gün arayla kafa dağıtmalık yapardım hem de daha ekonomik olurdu.

3-4 saat içinde 100 küsür lira harcamışsınız hepsini kardeşiniz mi ödedi çalışıyor mu o? biraz fazla gelmiş olabilir bütçesine

hassas falan değilsin, bal gibi de kabalık etmiş... bundan sonra herkes kendi hesabını ödesin bence

Parası olmadığını bilsem zaten böyle bişey demem ..ben olsam onun gbi kesinlikle lafını etmezdim kardeş bile olsa demekki olmuyormuş böyle ağır geliyormuş başkasının hesabı

Parası olmadığını bilsem zaten böyle bişey demem ..ben olsam onun gbi kesinlikle lafını etmezdim kardeş bile olsa demekki olmuyormuş böyle ağır geliyormuş başkasının hesabı

evet yapıyorlar biliyorum benim de ablam yapar bana çok.

şok oldu sana ama hayat böyle

takılma. o şu an seni çalışmayan ezik biri olarak görüyor. çalış kazan sınavını hayatını kur.

benim 6 yaş büyük ablam ben 24 yaşında tus çalışırken evde yaktığım lamba elektrik parasına laf ediyordu ne hakkın var diye. durumumuz da iyi ha...

oluyor yani. demek ki kardeşin sana karşı senin gibi hissetmiyormuş ne kadar erken öğrensen bunu kar zaten.

Olur öyle şeyler kardeşler arasında parası yoksa param fazla yok açılmayalım bugün diyebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…