Kardesimm

Kardeş benim için bambaska bir nokta Rabbim onları basımdan eksık etmesın saglık huzur versin insallah sizde lütfen kendinize yük yapmayın he deyin geçin nolcak 3 günlük dünya birbirinizi üzmeye değer mi ?
Yani ozel olmaz mi annem calisirdi onu ben buyuttum ama simdi normal bi halim olsa neyse hamileyken bu hareketleri fazla geliyo

Yani ozel olmaz mi annem calisirdi onu ben buyuttum ama simdi normal bi halim olsa neyse hamileyken bu hareketleri fazla geliyo
Dediğim gibi sizde haklısınız ama böyle yaparak kendinize ve bebeğinize zarar verirsiniz biraz sakin kalmayı deneseniz nefes egzersizleri falanla.

Yani benim sozlerimi falan elestiriyo başkalarının yaninda duymazliktan geliyorum ama sonra patlıyorum

sonuçta babasının evi orda eşit şartlardasınız, istese kalırdı, kocasını özledi belkide, vicdan yapacağın bişey yok bence, zaten sorun çıkaran tarafta sen değilmişsin, ne bileyim ben kızkardeşim hamileyken gözünün içine bakardım, herşeyine dikkat ederdim

sonuçta babasının evi orda eşit şartlardasınız, istese kalırdı, kocasını özledi belkide, vicdan yapacağın bişey yok bence, zaten sorun çıkaran tarafta sen değilmişsin, ne bileyim ben kızkardeşim hamileyken gözünün içine bakardım, herşeyine dikkat ederdim
Inanin esimin ailesiyle problemlerim vardi bu hamilelikle birlikte hepsi gözümün icine bakiyorlar. Orda kalsaydim el ustunde tutarlardi ama kardesim onlar kadar bile deger vermiyor

Bu arada yanlis anlaşılmasın hamileligim boyunca bunu hic kimseye karşı kullanmadim ne eşime ne baskasina. Bunun arkasına siginip kimseyle kavga etmedim. Ama dunden beriki gerginlik bugun beni cigrimdan cikardi

Bi insan cok konusuyo diye sinir krizi gecirilir mi ya ?
Garip ...
Hamile kadinlarin tripleri omur curutur :kahve:

Aha benim durumum,

Hamileyim, eşim yurt dışında, doğum için ailemin evindeyim, ev kalabalık, biraz stresli herkes, annem babam günlük rutinde kavga ederler, bir de üstüne 3 yaşındaki oğlumun hırçınlıkları...

Geçecek bitecek diyorum her gün,
Fiziksel olarak iyiyseniz kendinizi çarşıya pazara atın derim

Back
X