kardeşimmm çoook dertlii tavsiye verin kızlar...

gunesyengec

Acım mı? geçmedi...Alıştım sadece
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
1.515
270
123
35
selam kızlar...aslında bu konuyu açmamı kardeşim istedi...sizden bilgi almak istiyoruz..şimdiden teşşekkürler...
kendisi 22 yaşında yapı olarak braz kalıplı....
1.72 boyunda 80 kilo....
kışın bir dönem 93-95 arasına bile çıktı....
sürekli diyet yapıyor. zayıflama ilaçları kullanıyor.biraz zayıfladı..bir genç kız olarak sorun yapıyor çok üzülyorum...var mı göbek eritmek için tavsiyeliriniz..çünkü göbeği çok belirgin vucuduna göre..
şimdi diyeceksiniz kii..yemeyi bıraksın ama inanın bişey yemiyor....((((((((((
okudugunuz için sağolun kızlar..sevgiler

Son düzenleme:
Öncelikle bir doktora gitsin be hormon testi yaptırsın. Tiroidlerinde sıkıntı olabilir. Eger hic bir sıkıntı yoksa da soyle bi tavsiyede bulunayım. Aksam 7 sen sonra ağzına bisi sokmasın,yesil cay gunde 3 bardak icsin,bol su icmek cok faydalı,hamur isi yememeli bu zaten var. Birde youtube da 8 dakikalık egzersiz var karın icin baya faydalı oldugunu söylüyorlar

Anneoluncanin dedigi gibi youtube da binlerce karin egzersizi var.Hergun 15 dk yapsa 1 ayda dumduz karni olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb konu sahibine önerim sabah ac karnına kayısı yesin ondan sonra kahvaltı yapsın bağırsakları çalıştıracaktı ac kalarak zayıflamaz bi insan öğlen yeşil çay aksam 5den sonrada hic birşey yemesin
Egzersiz olarak sabah ac karnına mekik çeksin kollarını çalıştırsın bacaklarını hareket ettirsin ve her aksam tam saatinde yürüyüşe gitsin veya spora yazılsın bunları uygulayın 1ay içerisinde inanilmaz derecede kilo verdigini görür buarada kesinlikle 3beyazdan uzak durulacak düzenli olarak uygularsa zayıflar kardeşin bunu uygulayıp bir ay sonra yazmasını tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
spora baslasin???? hem sıkılasır

Anneoluncanin dedigi gibi youtube da binlerce karin egzersizi var.Hergun 15 dk yapsa 1 ayda dumduz karni olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagolun kizlar...butun tavsiylerinizi iletiyorum.... gobek egzersizlerini yapiyor...yarindan itibaren kayisi tavsiyenizi uygulayacak... insallah basarili olur.. tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…