Kardeşler arası ayrımcılık

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Anneannemlerın durumu bayaa iyi.Annemler 3 kardeş.2 kız 1 erkek.Dedemlerın 3 katlı evı var.Zemın katta dedemler ve teyzem.2.ci katta dayım 25 yıl oturdu en az ve şuan kendıne yenı ev aldı.O eve de kıracı koydu.3.cü katta teyzemın kızı oturuyor.Biz başka sehırde kıradayız.Teyzem bosandı ve anneamlerle yasıyor.Teyze kızımı hrp rl ustunde tuttular.Okutmak ıstedıler okumadı.Biz 3 kardesız.Annem zamanında cok bosanmak ıstemıs.Dedemler sen tek gel.Cocukları bırak demıs.Babam ıckıcı eve hıc bakmadıgından annem yıllarca babamı cektı Agzında dişi kalmadı.Teyzem hayatında çalışmadı.Dedem onu emeklı yaptı.Annemın ssksı var ama gunu eksık.Annemi isteseler emeklo yapabılırler.Çok ayrımcılık yapıyorlar.Annemde buna çok kızıyor.Şimdi bayramda dügün var oraya gıdecegız ama hıc gıtmek ıstemıyorum.Eger bize sahıp cıksalardı.Şimdiye hayatım bambaska olabılırdı.

Merhaba önceki konularını okumuştum.
Senin affedemediğin çok şey var. Zor zamanlar da geçirmek zorunda kalmış olabilirsin.
Önüne bakmak zorundasın.
Önce kendine yetebilmek sonra sevdiklerine destek olabilmek için...
Ama kimsenin intikamını içinde büyütme sana zarar verir.

Merhaba önceki konularını okumuştum.
Senin affedemediğin çok şey var. Zor zamanlar da geçirmek zorunda kalmış olabilirsin.
Önüne bakmak zorundasın.
Önce kendine yetebilmek sonra sevdiklerine destek olabilmek için...
Ama kimsenin intikamını içinde büyütme sana zarar verir.
Haklısınız.Sadece sinir oluyorum.Onlar kac yıldır o evlerde oturuyor.Teyzemın kızı bıle oturuyor.Ölene kadar affetmıyecegım ınsanlar var.Sınava 1 ay kaldı.sonra ıs egırıp delı gıbı para bırıktırıcem ınsallah.İlerde zaten babamla falan gosurmiyecegım

Dogurmakla anne olunmaz. Herkes anne olamaz. Evlatlar arasındaki adaleti sağlayabilen anne babalardan Allah razi olsun ancak bunu her anne baba saglayamiyor. Benim annem babamda öyle mesela. Ne yazikki bunlwr değişmez. Bunlari yüzüne vursanizda değişmez kendileri aksini idaaa ederler.

Babanizla görüşmeme fikrinize de saygı duyuyorum bir anne baba o cocugu dunyaya getiedi diye onun uzerinde her hakka sahip değildir. O cocugun kararlarina ve hayatına karisamaz. O cocugu yapacagi evlilik ya da is secimi icin hakkimi helal etmem diyip tehdit edemez. Aman annendir babandir diyip cevredeki dalkavuklarin sizi yonlendirip ara buluculuk yapmasina izin vermeyin. Kendi haklarinizi gorun..kendi kul hakkiniz var
.kendi kul hakkiniza girmeyin istemediginiz biseyi zorla yapmayin. Istemediginiz insanlarla gorusmeyin. Gorusmei zorunda degilsiniz. Hatta bence o düğüne de gitmeyin.

Dogurmakla anne olunmaz. Herkes anne olamaz. Evlatlar arasındaki adaleti sağlayabilen anne babalardan Allah razi olsun ancak bunu her anne baba saglayamiyor. Benim annem babamda öyle mesela. Ne yazikki bunlwr değişmez. Bunlari yüzüne vursanizda değişmez kendileri aksini idaaa ederler.
Ama ortada bir adaletsizlik var degil mi?Ben Allah a havale ettım. Onlara ne soylesekte cıdden anlamıyorlar.Pıskınler hepsı.Babami bahane edıyorlar neymıs para gonderseler elımızden alırmısta.inşallah anneme de ilerde ev kalırsa gıtsın yasasın orda.Babam tabı pesıne takılır gene.

Babanizla görüşmeme fikrinize de saygı duyuyorum bir anne baba o cocugu dunyaya getiedi diye onun uzerinde her hakka sahip değildir. O cocugun kararlarina ve hayatına karisamaz. O cocugu yapacagi evlilik ya da is secimi icin hakkimi helal etmem diyip tehdit edemez. Aman annendir babandir diyip cevredeki dalkavuklarin sizi yonlendirip ara buluculuk yapmasina izin vermeyin. Kendi haklarinizi gorun..kendi kul hakkiniz var
.kendi kul hakkiniza girmeyin istemediginiz biseyi zorla yapmayin. Istemediginiz insanlarla gorusmeyin. Gorusmei zorunda degilsiniz. Hatta bence o düğüne de gitmeyin.
Şuan babamın kırasını verdıgı evde yasıyorum.Bu da mecburıyetten.Kendımı tam anlamıyla kurtardıgımda baya ınsanı hayatımdan cıkarıcam.Bir tek kız kardesım ve annemle görüsücem.Babamın ustumde hakkı yokkı.Sadece kırayı verıyor Baska bırseye karısmaz.Ekmek bıle almaz eve.Ondan nefret edıyorum.Cidde şekilde nefret edıyorum.Erkek kardesımı de sevmıyorum.Bugun nısanlısının dogum gununu kutladılar.benı cagırmadı.Saxece kız tarafı kutladı.Onun dugunune bıle gıtmeyı dusunmuyorum o derece sevmıyorum

Back
X