- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
Merhaba hanımlar biri 3.5 diğeri 2 yaş 2 aylık 2 tane oğlum var. Ikiz gibi buyutuyorum çok zorlandığım zamanlar oldu elbette ama aralarında hiç kıskançlık vs olmadi.
Maddi durumumuzda kendi yagimizda kavruluyoruz elhamdulillah.
Ben ev hanimiyim çalışmayı dusunmuyorum ikinci çocuğa hamileyken biraktim.
büyük oglum anaokuluna gidiyor. Seneye de küçüğe bezi biraktirip ana okulu ya da kreşe göndermeyi düşünüyorum.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum sizce annelerimiz nenelerimiz gibi doğurup bir anda büyütmek mi aralarını açmak mi .
Yaşım 28 bir hatta olursa iki kızım olmasını çok isterim Rabbim tabiki en başta sağlıklı hayırlı olanı versin herkese ama benim bir kız kardeşim annem olmasa çok yalnız olurdum , onlar da öyle. Sizlerin düşüncesi ne
Maddi durumumuzda kendi yagimizda kavruluyoruz elhamdulillah.
Ben ev hanimiyim çalışmayı dusunmuyorum ikinci çocuğa hamileyken biraktim.
büyük oglum anaokuluna gidiyor. Seneye de küçüğe bezi biraktirip ana okulu ya da kreşe göndermeyi düşünüyorum.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum sizce annelerimiz nenelerimiz gibi doğurup bir anda büyütmek mi aralarını açmak mi .
Yaşım 28 bir hatta olursa iki kızım olmasını çok isterim Rabbim tabiki en başta sağlıklı hayırlı olanı versin herkese ama benim bir kız kardeşim annem olmasa çok yalnız olurdum , onlar da öyle. Sizlerin düşüncesi ne