- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Babam bana bıraktı sen istiyor seviyorsan ben birşey diyemem fakat ablaların var onlar kafami karıştırıyor diyor. Zaten erkek arkadaşımn ailesine de bunları anlattı.
Bunlar bahane bence evliliği yapacak olan sizsiniz kötü de olsa sizin hayatınızAba
İnanın bende anlamadım. Dile getirdikleri tek sebep benim öğretmen olmam fakat onun memur olmaması. Erkek arkadaşım yeri gelince benden daha çok kazanıyor. Onunla anlaşıyorum kafa yapılarımız uyuyor benim için asıl önemli olan da bu zaten
Acaba damat adayını mı beğenmediler. Bizde kardeşimizin evlenmesini istememiştik abla ve ağabeyleri olarak. Problemli ve işsiz birisiydi. Şimdi boşandılar. Bizi dinleseydi kardeşim hiç bu olumsuzluklsrı yaşamıyacaktı.Merhaba. Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var. 25 yaşındayım öğretmenim ve 4 yıl süren bir ilişkim var. Ablalarm Bu ilişkiye karşı çıktıklarını belli ediyor fakat son raddeye kadar seslerini çıkarmıyorlardı. İsi resmiyete dökmek isteyince üç ablam da bana karşı tavır aldı. Neyse Abim aracılığı ile babam ı ikna ederek aileleri tanıştırdm. Gayet güzel oturuldu sohbet edildi konuşuldu birşeyler. Fakat misafirlerim gittikten sonra ablamlarn whatsapp üzerinden grup kurarak arkamdan konuştuklarını zaten yüzük takılsa bile büyük ablam olduğu için evlenmeme izin vermeyeceklerini o evlenene kadar da bizim zaten ayrılabileceğimzi konuşmuşlar. Ben sessiz kendi halinde bir insanım. Bunları okuduktan sonra bile ağzımı açıp tek kelime söyleyemedim. Kaç gündür içime atıyorum ve su an psikolojim fena halede bozuk. Ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor bana bir akıl verin
Öyle çok ahım şahım ilişkimiz olmadı hiç. Mesela bir derdim olunca onlara değil arkadaşlarıma koştum hep. Bu yaşıma kadar beni karşılarına alıp bağırıp çağırmadn konuştuklarını hiç hatırlamıyorum. Ne kadar içler acısı bir durumBu isler nasip kismet.. madem ole bulsun birini evlensin size ayak bagi olmasin.
Normalde iliskiniz nasildi? Cok iyi degildir herhalde. Bence kiskaniyolar seni
Kardes kardesin ne oldugunu ne öldüğünü istermis:) bence kiskanmislar.. demekki sen onlardan farklisinki seni disliyolar aralarinda..Öyle çok ahım şahım ilişkimiz olmadı hiç. Mesela bir derdim olunca onlara değil arkadaşlarıma koştum hep. Bu yaşıma kadar beni karşılarına alıp bağırıp çağırmadn konuştuklarını hiç hatırlamıyorum. Ne kadar içler acısı bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?