Kardeşm amelyat oldu olanlar baksın bi plss

selo1

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
50
0
286
İstanbul
arkadaşlar kardeşm 8 gün önce ameliyat oldu .. ameliyat sonrası şişti tabki ama minumum derecede nerdeyse morarmadı bile şimdi bu şişler deniyo 6 ay 12 ay deniyo ... şimdi bu üst tarafta gözlük takılan yer olan taraflar şiş olduğu içinmi geniş ? oralarda şişiyomu yani .. burun ucuda top gibi :) yani kısaca amelyattan sonra burunun hangi bölümleri küçülüyo şişliği iniyo yani anlatamadım galiba ama neyse bi cvp veridnde ona göre sorumu düzeltim teşekkürler şimdiden ..:enbuyukkk :enbuyukkk:

valla şişlikler burun ucunda burun içinde iki kaş ortasında kanatlarda yani kısaca heryerde oluo :)
ve daha cok yeni şiş olması gayet normal bi problem oldugunu sanmıorum

şiş olan her yer zamanla iniomus tabiki seninde dedğin gibi 6 ay 12 ay arası sürebiliomuş
bu süre zarfında burun bütün olarak küçülür şişler indikçe normal halini alır ama ne kdr kücülür suanda ne kadar şiş bilemem ama şu anki halinden kucuk olcagı kesn

şiş olan her yer zamanla iniomus tabiki seninde dedğin gibi 6 ay 12 ay arası sürebiliomuş
bu süre zarfında burun bütün olarak küçülür şişler indikçe normal halini alır ama ne kdr kücülür suanda ne kadar şiş bilemem ama şu anki halinden kucuk olcagı kesn

aysa saol canım kardeşm biraz rahatladı sanırım :) onun problemi zaten kanatlar ,, yanlardan daralma olucakmı yani ..dokunduunda acı hssetmiyo yani ağrı sızı kalmadı .. aslında kıkırdağı kırıldı o yüzden amelyat oldu ama şimdide şekline taktı ..

eğer dr yanları daralttıysa eskiisnden daha dar olcaktır şişilikler indikçe benm bir ay oldu hala şişliklerim varr yanlarda burun ucumda bence brz sabretmesi gerekir daha yorum yapmak için çok erken

Benim tam 5 ay 5 gün oldu ve hala sislikler var bünyeye gorede değişiyor sislerin inmesi bende 12 ay beklicem daha sağlıklı karar vermek için

bencede bünyeye göre farklı ama ilk 15 gün bi geçsin burun şekli ortaya çıkar zaten ve şişliklerin çoğuda %80 i ilk 1 ayda iniyor

cnm şuanda heryeri şiiş burnunun ilk 2-3 ayda böle abartılı şişler gder 6-12 ay arasındada burun şekli tam anlamıyla oturur:)

canım şişlikler burnun her tarafında oluyor.Özellikle burun ucu ve iki kaşın ara kısımlarında çok belirgin olur ilk bir ay.iNSAN O ZAMANLAR PEK ANLAMIYOR NE DERECE ŞıŞ OLDUĞUNU.bENıM ŞıMDı 4 AY OLDU AMELıYAT OLALI.şimdi bakıyorum bir aylık fotolarıma nasıl şişmiş ya.insanın çok garibine gidiyor.ama genel anlamda şişler 3 ay da iniyor.ufak şişler kalıyor.ama burnun asıl şekli ilk bir ayda ortaya çıkıyor.kavisi,büyüklüğü,küçüklüğü ilk aylarda belli olur.değişen sadece şişlerin gitmwesi ile burnun zarifleşmesi oluyor.

canım şişlikler burnun her tarafında oluyor.Özellikle burun ucu ve iki kaşın ara kısımlarında çok belirgin olur ilk bir ay.iNSAN O ZAMANLAR PEK ANLAMIYOR NE DERECE ŞİŞ OLDUĞUNU.bENİM ŞİMDİ 4 AY OLDU AMELİYAT OLALI.şimdi bakıyorum bir aylık fotolarıma nasıl şişmiş ya.insanın çok garibine gidiyor.ama genel anlamda şişler 3 ay da iniyor.ufak şişler kalıyor.ama burnun asıl şekli ilk bir ayda ortaya çıkıyor.kavisi,büyüklüğü,küçüklüğü ilk aylarda belli olur.değişen sadece şişlerin gitmwesi ile burnun zarifleşmesi oluyor.
evet kesinlikle katılıyorum burnun şekli bir ayda belli oluyor bunu deneyimlerime dayanarak söylüyorum iki kez operasyon geçiren biri olarak alçı çıktıktan sonra o bir sonra nasılsa öyle kalıyor burun belle oluyor sonraki şişliklerin inmesi belle belirsiz oluyor ve dahada zarifleşiyor burun ama baskalarının anlayacağı kadar büyük bi şişlik inmise olmuyor. benim ilk bir ayda neeyse sonralarda hiçbir değişiklik olmadı maaaleesefffffffffffffffffffff

AskAsk bizimle fotolarını paylaşsan . çok merak ediyorum . ne zaman olmuştun ameliyatını acaba

doktor masaj verdıyse muhakkak yapsın yoksa o sısler hep oyle kalır..burun hamur gıbı .ezerek seklı nı sen vereceksın..bana doktorum oyle demıstı

mafoldumben mafoldumben benneyaptımki

canım benim senin ne gibi şikayetlerin var? ilk ayda bu şikayetlerin belli oldu mu? ilk bandajlar açıldığında falan..gerçekten aylar geçtikçe farklılık olmadı mı burnunda olumsuzluklar düzelmedi mi? kaç ay oldu ameliyat olalı..çok soru sordum biliyorum affet..

merhaba sadullah karuna ameliyat olanlarr lütfenn beni ekleyinn fotolara ve dşüncelerinize ihtiyacım varr lütfennn....

benim burnumdan alçı çıktı ve doktor zaten bandaj takmamıştı o kadar şişti ki alçı çıktığında doktor senin revizyon bu normal dedi 2-3 ay sabret inecek dedi eve gönderdi.eve gidene kadar davul gibi şişti burnum anlatamam okadar şiştiki 10 gün sonra dayanamayıp doktora gittim aaa dedi iyiki gelmişin nolmus dedi burnum öyle ödem toplamışki burnuma şiringa soktu ve canlı canlı ödemi çektii anlatamam size tekrar alçı taktı alçı çıktı tekrar şişti eskisi kadar kötü olmayarak ve hala şiş şişliği sanırım ödem kalmış içinde o inmiyor geçmiyor yani ne doktorlar anlıyor ne ben hep beklemem gerektiği söyleniyor ben de bekliyorum ama dayanamıyorum artıkkkkkk

Back
X