canım şişlikler burnun her tarafında oluyor.Özellikle burun ucu ve iki kaşın ara kısımlarında çok belirgin olur ilk bir ay.iNSAN O ZAMANLAR PEK ANLAMIYOR NE DERECE ŞİŞ OLDUĞUNU.bENİM ŞİMDİ 4 AY OLDU AMELİYAT OLALI.şimdi bakıyorum bir aylık fotolarıma nasıl şişmiş ya.insanın çok garibine gidiyor.ama genel anlamda şişler 3 ay da iniyor.ufak şişler kalıyor.ama burnun asıl şekli ilk bir ayda ortaya çıkıyor.kavisi,büyüklüğü,küçüklüğü ilk aylarda belli olur.değişen sadece şişlerin gitmwesi ile burnun zarifleşmesi oluyor.
yaa tek derdim kaş arasındaki şişlik yaa.. bugün bantlar alındı ve şeklini falan bayaa beğendim zaten gözlük oturmuyodu ordaki kalınlıktan dolayı hala oturmuyo 15 gün oldu tam ameliyat olalı .. tabi gözlük takmıyorum deneme amacıyla taktım :) sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab ... doktorun orayı inceltmeme durumu olabilirmi :S kemeride düzelttini söledi kemer üstümüyüdü yanlarımı :) off .. ameliyata karar ver dert doktor ara dert parayı ayarla dert ameliyat günü şişlik v.s dert ilk 2 gün dert :) tampon korkusu dert şimdide bandaj sonrası ssendromu dert oldu yeter artık :))))) yasakkelime:Saruboceq: