- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.076
- 798
- 33
Kizlar moralim cok bozuk kardesimle alakali kac konu actim inanin sayisini unuttum 😭 22 yasindayim kiz kardesim 18 .6 yildan beri devam eden bi iliskim var sevgilim suanda askerde. Gecen sene sevgilimle okulla istanbul gezisine gitmistik resimlerimizde telefonumun hafiza kartindaydi arefe gunu yeni telefonn aldim bayramin 3.gunu telefonum cekmiyordu salonda koltukta sim kartimi hafiza kartimi cikardim sim karti taktim hafiza kartim koltukta kalmis kapi caldi disari ciktim bayram ziyaretine gidecektik kardesim ben ciktiktan sonra eve geldi bende kartin orda kaldigini sonra hatirladim eve geldigimde ilk is karta bakmak ama yoktu eminim orada unuttguma kardesime sordum tabi ben gormedim eve geldim wc ye gidip ciktim dedi tabi beni iftiraciklikla sucladi adim gibi emindim aldigina bugun sabah yatagini topla ayakkabilarini kaldir filan dedim tartismaya basladik olay buyudu tabiki .sevgilinle istanbulada gitmissin filan diye bagirmaya basladi anneme soyluyo (annemin haberi var gittigimizden) gidip ne yapmisiz orda belkide yattilar filan diye bagirdi annem sinirlendi sehbayi firlatti duvara. Beni babama soylemekle tehtit ediyor annemde karti ver diyip durdu bende verme istersen uzerine filan otur umrumda degil sokaktaki insanlar bile senden duzgun davranirlar insan ablasini n acigini arar mi diye bagirdim agladim herkese hesap vermekten bunaldim artik kimseye hesap vermiyorum dedim annemde sen aptalsin filan hakaretler yagdirdi Simdi kimseyle konusmuyorum. bu olaylar beni cok kirdi kizlar haksiz miyim sizce bir insan neden ablasini acigini arayip onu uzmeye calisirki . Kendimce bir karar aldim artik kimseye hesap vermeyecegim bu dunyaya bir kere geldim yanlis birsey yapmadan dogru bildiklerimi yasayacagim. Telefondan yazdim hatalarim varsa simdiden ozur dilerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme: