- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim benim annem de bulaşık makinesinde kırılır die yuvarlar diyo ama ben çok kararsızım halaİyi günler.. Öncelikle hayırlı olsun Biz alırken de annem hem bulaşık makinesinde kenaları kırılıyor hem modası geçer diye kare aldırmak istememişti. Yuvarlak al diye tutturdu :) ama yuvarlakların da modası geçebilir her sene farklı desen çıkıyor. Ben üçgen aldım mesela :) Önemli olan severek kullanacağınız bir şey almanız bence Kolay gelsin
olabilir teşekkürlerşimdi neyi beğeniyorsan neye hevesin varsa onu al. ilerde modası geçerse sen de zaten o ara sıkılmış olursun, onu günlük takım yapar yeni modasından alırsın:)
ayenn masada daha düzgün durduğunu düşünüyorum ben de kereninBenim tercihim misafir icin kare modeller.Yuvarlak modellere göre masada biraz fazla yer kaplıyor ama görsel acidan zarif,modern düzen ortaya çıkartiyor.Kenarları cok sivri olursa makinada degil elde yikamak daha iyi olur makinaya dizerken bile zarar gorebilir dikatli olmak lazim.Yada kenarlari hafif oval olanlar alinmali. Arkadasim secim yaparken satış elemani kemik tozundan uretilenlerin normal porsalenden daha dayanikli oldugunu ve tablet yerine jel kullanmasini söylemiş.
Gerci simdiki takimlari alirken magazadan yada netten makinada yikanip yikanmadigini ogrenmek lazim desenler zarar görmesin.Yinede tercih meselesi zevkine göre almalisin sürekli yeni modeller cikariyorlar zaten begenerek alirsan uzun süre kullanirsin :)
bu iyi fikirmişş en iyisi ikisinden birini kare almakkBende boyle dusunerek yuvarlak aldim ama simdi de gözüm hep kare modellerde kaliyor. O yüzden günlük takimimi kare almak istiyorum. Bence sende boyle yapmalisin ikisinde de aklin kalmamis olur. Misafir takimini yuvarlak alirsan gunluk takimini kare alabilirsin
öncelikle evliliğin hayırlı olsun mutluluklar dilerimm kafam baya bi karşık bu konuda yazdığın için teşekkürlerrben yeni evliyim iki yemek takımımıda kare aldım .:/ kare yemek takımı görsellik açısından çok hoş ama hem yemek masasında çoooooookkk fazla yer kaplıyor hemde bulaşık makınasında dışarıda kalan kısımları sürekli zarar görüyor şimdiki aklım olsa en azından birini yada ikisinide yuvarlak alırdım. fikrin olması açısından yazıyorum .)
teşekkür ederim. darısı başına inşAllah :)öncelikle evliliğin hayırlı olsun mutluluklar dilerimm kafam baya bi karşık bu konuda yazdığın için teşekkürlerr
aminnteşekkür ederim. darısı başına inşAllah :)
teşekkürler tavsiyet için.. aminnBen karede aldım yuvarlakta kare kemik tozu denilenden emsan markası yuvarlakta modeli hoşuma gitmişti eski osmanlı zamanlarına benziyordu yanlış hatırlamıyorsam onun markası da sima fiyat olarak biraz daha uygun ama çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim İnşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur bana da :))
teşekkürler tavsiyet için.. aminn
güle güle kulannBen de Karaca'nın kare takımını aldım fiyonklu olan. Kare daha ağır duruyor yaa Kullanırken biraz daha dikkatli olmaya çalışırım napayım Günlük kullanacağım yuvarlak zaten