Valla yaDerdini seveyim.
Bi tuhaf sistem var bence yaşadığım yerdeBu tarz durumlarda şikayetler de bir işe yaramaz da genel müdürlüğe falan ulaşmaya çalıştınız mı? Belki şikayet dilekçesi falan yazarsınız hamile olduğunuzu riskli bir durum yaşadığınızı evden çıkmanın sizin için zor olduğunu vs..
Sosyal medya üzerinden Twitter gibi yerlerden de etiketleyerek şikayette bulunmak bazen geri dönüş almanızı sağlayabiliyor.
Ya da bir gün çıldırıp şubeyi basacaksınız. Evde olmama rağmen evde yoktunuz demişlerdi bir kez hırsımdan şubeyi basmıştım en azından rahatlamıştım
Ben ona da razıyımBen de bi anımı anlatmak istiyorum. Benim de yan bloktaki daire 2ye evde olmadıkları halde kapıya bırakıp gitmişlikleri var kargomu. Birbirimizi de tanımıyoruz. Diğer komşunun çocuklar biz götürürüz Merve ablaya demişler de kargo bana geldi.
1 hafta beklediğim kargoda aradım iştePtt müşteri hizmetlerini arayıp şube adını vererek şikayet edin. Daha önce yaptım işe yarıyor. Şikayet dilekçesi yazdırın.
Ben kamuda çalışıyorum tebligat vs için PTT ile muhattabız kaç kez o işlerde de bu şekilde işgüzarlık yaptıklarına şahit oldum.Bi tuhaf sistem var bence yaşadığım yerde
Dokunulmaz gibiler
Belki her yerde öyledirler bilmiyorum
Pttdeki kargomda 1 hafta hiiiiiç hareketlenme olmadı
Arayınca da şubede ama adresi eksik yazmışsınız bulamamışlar dedi
E hareket neden değişmedi en azından gider alırdım 1 hafta beklemek yerine deyince onu bilemiyorum diyor
Müşteri hizmetleri çalışanı olasım geldi o an
Yuvarla gönder
Harika politika
Senin sorunun asla çözülmüyor ama
Bugünkü zil çalışmadı muhabbetinden de iş çıkmayacaktır eminim
Hepsini twitterdan etiketleyip hepinizden nefret ediyorum yazasım var
2 sene oldu galiba. Ben telefon aldım. Zaten bi iğne bile alsam gelene kadar çatlıyorum. Telefonda hepten yüreğim ağzımda. Kargo dağıtıma çıktı akşam oldu yok. Eşimin de iş dönüşü denk geldi Allah'tan dedim uğra bi şubeye gelmedi. Tam kapanmak üzereyken girmiş. Dağıtım elemanı demiş abi hepsi yetişti valla bi bu yetişmedi yarına kaldı. Eşim aldı da geldi. Kriz yani.Ben ona da razıyım
Bi yere bıraksalar keşke
O kargo bi şekilde beni bulur
O kadar küçük yer
Bak geçej de yine yurtiçi aramıştı
O gün arayıp haber verebiliyordu demek ki bugün aranamıyorum dedi
Adam aramış diyor ki aşağıdayım
Ee dedim ben de evdeyim
İnmemi bekliyor adam resmen aşağıya
Ay bi de o gün yarım gün çalışılan gündüBen kamuda çalışıyorum tebligat vs için PTT ile muhattabız kaç kez o işlerde de bu şekilde işgüzarlık yaptıklarına şahit oldum.
Defalarca arayıp devlet işi için kavga etmişliğim var
Bu kurumla olan diyalog bir noktada hep kavgada bitiyor.
Evet şikayet kaydı açtırın. Ben aras, yurtiçi ve ptt şubeleri için şikayette bulundum. Direk şube adı vererek şikayet edince işe yarıyor.1 hafta beklediğim kargoda aradım işte
Yuvarlayıp kapattılar telefonu
Şikayet dilekçesi yazdırmak istiyorum diye ayrıca mı belirtmem lazım?
2 kargo memuru, 1 de dağıtımcı olan ptt gerçekten 20 bin kişilik yerin kargosu için yeterli değil mi?Eski PTT çalışanıyım, boşuna şikayetle uğraşmayın. Hiçbir şey olmuyor. Çünkü yeterli personel yok, PTT bunu da adı gibi bildiği için şikayetlerin hiçbir ciddiyeti bulunmuyor kurumda.
Bunu bilmiyordumEvet şikayet kaydı açtırın. Ben aras, yurtiçi ve ptt şubeleri için şikayette bulundum. Direk şube adı vererek şikayet edince işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?