- 21 Aralık 2014
- 2.016
- 1.767
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Eşim yoğun çalışıyor bende bebekle gidemedim uzak yeri sanayi bolgesinde kargo firması üç gün içersinde almadigim taktirde depo masrafı vs için mahkeme yoluyla ücret talep edeceginj söyledi ayrıca avukat ve mahkeme ücretleride benim tarafımdan odenecekmisSonu gelmeyen bir cumleyle anlatmissiniz.
Kargo geldiginde evde degilmissiniz, sonradan neden gidip subeden almadiniz?
İhtarnamenin yasal dayanağı yok. Üretici muhtemelen ürün dönmesin diye böyle bir şey yapmış, almak istemedin almadın bu kadar basit.
Benim bulunduğum ildeki şube evet almaSaniz dava açılacak ve daha fazla para ödeyeceksiniz ama isterseniz kargoyu tekrar isteriz gönderici şubeden ama 150 TL kargo ücreti ödersiniz dedi ancak kargonun gönderildiği ildeki şubede onemsemeyin hiç bişey olmaz biz atariz depoya dedi iki farklı şey söylenince aklım karistiKendiniz yazmışsınız zaten kargoyu aradım önemsemeyin dediler diye, önemsemeyin o zaman.
Gönderici de gidip almadığı için depo ücreti fln alacaklarmis ve bu bilindik bir kargo firması ve sürekli evde bulamadık gelin şubeden alın diyen bir firma daha öncede gidip kendim aldım ama bebek olunca gidip alamadim zaten sanayi bölgesi daha önce gittiğim zamanda tedirgin olmustumKapıda ödemeli bir ürün sipariş etmiştim...Afaki bir durumdan ötürü evden ayrılmak zorunda kaldık hatta kargom oldugunu bıle cok sonra hatırladım..Kargo göndericiye geri teslim edilmiş...Beni ne arayan oldu ne soran oldu
hiçbirşey olmaz.
Satıcıya parası ulaştı mağdur olmadı kargo firması konusunda da bu konuda çok şikayet var evde olduğumuz halde kargomuz teslim edilmedi şeklinde daha öncede beni mağdur etti bu firma bir sürü yol yürüdüm kargomu almak için ayrıca kargo firması zaten kargo ücretini alıyor çamaşır makinası buzdolabı almadimki depo kullanim ücretine tamam haklılar diyeyim minicik bir paketBişey olacağını sanmıyorum da hem satıcıyı mağdur ettiniz, hem kargoyu gereksiz meşgul ettiniz. Evde olup alamayacağınız şeyi niye alıyorsunuz?
Dolaptan aldım satıcı ücretinide onayladım mağduriyet yaşamasın diye kargo firmasının böyle bişey yapacağı hiç aklıma gelmedi birde her ii şubedeki görevli kisi farklı konuştu hangisi iyi niyetli emin olamadimGardropstan mı aldınız ?
Ya inşallah çok sinirim bozuldu valla sabahtan beri
Evet subelerden birisi böyle söyledi ama benim bulunduğum ildeki şube görevlisi farklı konuştu o yüzden ikilemde kaldım Şikayetvar baktım böyle bişey yaşayan Yok sadece bu kargo firması çok sorunlu evde yoktunuz diyip gidiyo teslim etmiyor kargoyu birde diğer firmalar arıyor abla biz geldik kapıyı açar mısınız yada nereye bırakalım diye bunlarda öyle bişey yok inşallah bişey çıkmaz dediğiniz gibiürünü zaten onaylamışsınız satıcı parasını almış o yüzden o da kargonun peşine düşmemiştir. kargo deposunda bekler atılır herhalde bir süre sonra.
Evet subelerden birisi böyle söyledi ama benim bulunduğum ildeki şube görevlisi farklı konuştu o yüzden ikilemde kaldım Şikayetvar baktım böyle bişey yaşayan Yok sadece bu kargo firması çok sorunlu evde yoktunuz diyip gidiyo teslim etmiyor kargoyu birde diğer firmalar arıyor abla biz geldik kapıyı açar mısınız yada nereye bırakalım diye bunlarda öyle bişey yok inşallah bişey çıkmaz dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?