Kargo ihtarname

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.016
1.767
333
37
Arkadaşlar ben bir uygulama üzerinden ürün aldım ancak evde olmadığım için kargo göndericiye geri döndü kargo gönderilen kargo acente sinde ve gönderici kişide kargoyu teslim almadi bugün bana bir ihtarname geldi üç gün içerisinde alınmazsa yasal işlem başlatılacağı şeklinde 40 TL'lik ürün almıştım kargonun tekrardan benim bulundugum sehre gelmesi için kargo ücreti olarak 150 TL istediler göndericinin bulunduğu sehirde bulunan acentesi aradim kargoyu almayın biz onu depoya atarız ihtarnameyide onemsemeyin sorun olmaz dedi başına böyle birşey gelen yada bilgisi olan varmı karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın anlaşılmayan yer olursa tekrar anlatmaya calisirim

Sonu gelmeyen bir cumleyle anlatmissiniz.
Kargo geldiginde evde degilmissiniz, sonradan neden gidip subeden almadiniz?

İhtarnamenin yasal dayanağı yok. Üretici muhtemelen ürün dönmesin diye böyle bir şey yapmış, almak istemedin almadın bu kadar basit.

Kapıda ödemeli bir ürün sipariş etmiştim...Afaki bir durumdan ötürü evden ayrılmak zorunda kaldık hatta kargom oldugunu bıle cok sonra hatırladım..Kargo göndericiye geri teslim edilmiş...Beni ne arayan oldu ne soran oldu

Sonu gelmeyen bir cumleyle anlatmissiniz.
Kargo geldiginde evde degilmissiniz, sonradan neden gidip subeden almadiniz?
Eşim yoğun çalışıyor bende bebekle gidemedim uzak yeri sanayi bolgesinde kargo firması üç gün içersinde almadigim taktirde depo masrafı vs için mahkeme yoluyla ücret talep edeceginj söyledi ayrıca avukat ve mahkeme ücretleride benim tarafımdan odenecekmis

Kendiniz yazmışsınız zaten kargoyu aradım önemsemeyin dediler diye, önemsemeyin o zaman.
Benim bulunduğum ildeki şube evet almaSaniz dava açılacak ve daha fazla para ödeyeceksiniz ama isterseniz kargoyu tekrar isteriz gönderici şubeden ama 150 TL kargo ücreti ödersiniz dedi ancak kargonun gönderildiği ildeki şubede onemsemeyin hiç bişey olmaz biz atariz depoya dedi iki farklı şey söylenince aklım karisti

Gönderici de gidip almadığı için depo ücreti fln alacaklarmis ve bu bilindik bir kargo firması ve sürekli evde bulamadık gelin şubeden alın diyen bir firma daha öncede gidip kendim aldım ama bebek olunca gidip alamadim zaten sanayi bölgesi daha önce gittiğim zamanda tedirgin olmustum

Ürün ikinci el uygulamasından alındı göndericinin eline parasida ulaştı bende önemsemedim 40 TL ye almıştım ürünü o yüzden onayladım benim yuzumden mağdur olmasın diye

Bişey olacağını sanmıyorum da hem satıcıyı mağdur ettiniz, hem kargoyu gereksiz meşgul ettiniz. Evde olup alamayacağınız şeyi niye alıyorsunuz?
Satıcıya parası ulaştı mağdur olmadı kargo firması konusunda da bu konuda çok şikayet var evde olduğumuz halde kargomuz teslim edilmedi şeklinde daha öncede beni mağdur etti bu firma bir sürü yol yürüdüm kargomu almak için ayrıca kargo firması zaten kargo ücretini alıyor çamaşır makinası buzdolabı almadimki depo kullanim ücretine tamam haklılar diyeyim minicik bir paket

ürünü zaten onaylamışsınız satıcı parasını almış o yüzden o da kargonun peşine düşmemiştir. kargo deposunda bekler atılır herhalde bir süre sonra.
Evet subelerden birisi böyle söyledi ama benim bulunduğum ildeki şube görevlisi farklı konuştu o yüzden ikilemde kaldım Şikayetvar baktım böyle bişey yaşayan Yok sadece bu kargo firması çok sorunlu evde yoktunuz diyip gidiyo teslim etmiyor kargoyu birde diğer firmalar arıyor abla biz geldik kapıyı açar mısınız yada nereye bırakalım diye bunlarda öyle bişey yok inşallah bişey çıkmaz dediğiniz gibi

Kesin mng dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…