- 21 Aralık 2014
- 2.016
- 1.767
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Yok başkası:))
Kesin mng dir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin mng dir
Ürün ulaşmadığı halde niye onayladin canım ya iade edilsin alsaydı. Dolap ve gardrop dan aldıysan kargo şirketleri bişey yapamiyor öyle para falan alamazlar diye biliyorum. Zaten söylemişler sizede. Tekrar bana ulaştırın deseydiniz keşke belki yollarlardiÜrün ikinci el uygulamasından alındı göndericinin eline parasida ulaştı bende önemsemedim 40 TL ye almıştım ürünü o yüzden onayladım benim yuzumden mağdur olmasın diye
Böyle olacağını hiç tahmin edemedim ki uygun fiyata alınan biseydi hatta ihtiyaci olan birine de verebilecegini söylemiştim inşallah bir sorunla karsilasmam bana ulaşıp.ulasmamasida umrumda değil valla artikÜrün ulaşmadığı halde niye onayladin canım ya iade edilsin alsaydı. Dolap ve gardrop dan aldıysan kargo şirketleri bişey yapamiyor öyle para falan alamazlar diye biliyorum. Zaten söylemişler sizede. Tekrar bana ulaştırın deseydiniz keşke belki yollarlardi
Varmışİhtarnamenin yasal dayanağı yok. Üretici muhtemelen ürün dönmesin diye böyle bir şey yapmış, almak istemedin almadın bu kadar basit.
Yok ya sanmıyorum size birşey olacağını uygulama üzerinden olan böyle sorunlarda destek bölümüne yazın. Bu kargo dan bişey çıkmaz büyük ihtimalde olursa diye diyorum. Para ödeme gibi birşey olmaz çünkü uygulama da kargo ücreti sabittir. korkmayın onlar yardımcı olur birşey olursaBöyle olacağını hiç tahmin edemedim ki uygun fiyata alınan biseydi hatta ihtiyaci olan birine de verebilecegini söylemiştim inşallah bir sorunla karsilasmam bana ulaşıp.ulasmamasida umrumda değil valla artik
Evet internet üzerinden böyle bişey okudum ama sadece bir kişi vardı bu şekilde mağduriyet yaşayıp yazan sonuç ne oldu tabi belirtilmemiş ama ürünün gönderildiği şubeyi aradığımda almayın kargoyu ben 10 senedir çalışıyorum böyle bişey olmadı depoya atarız ürünü dedi ama bnm yaşadığım şehirdeki şube farklı konuştu satıcı cevap vermiyor uygulamaya girdiği haldeVarmışBir kaç yıl önce eşim ayakkabı sipariş etmişti sonra vazgeçti kargo kapıya geldi almadı.Davalik olmuşuz avukat bizden ayakkabı bedelinden çok para aldı.
Teşekkürler ben destek bölümüne yazayım o zaman inşallah yardımcı olabilirlerYok ya sanmıyorum size birşey olacağını uygulama üzerinden olan böyle sorunlarda destek bölümüne yazın. Bu kargo dan bişey çıkmaz büyük ihtimalde olursa diye diyorum. Para ödeme gibi birşey olmaz çünkü uygulama da kargo ücreti sabittir. korkmayın onlar yardımcı olur birşey olursa
Bizden ürün elimizde olmadığı halde tüm masraflarını kat kat aldılar.Evet internet üzerinden böyle bişey okudum ama sadece bir kişi vardı bu şekilde mağduriyet yaşayıp yazan sonuç ne oldu tabi belirtilmemiş ama ürünün gönderildiği şubeyi aradığımda almayın kargoyu ben 10 senedir çalışıyorum böyle bişey olmadı depoya atarız ürünü dedi ama bnm yaşadığım şehirdeki şube farklı konuştu satıcı cevap vermiyor uygulamaya girdiği halde
Peki kargo firmasimi talep etti ücreti yoksa gönderici firmami?Bizden ürün elimizde olmadığı halde tüm masraflarını kat kat aldılar.
Yasal dayanağı kesinlikle yok. İcraya verdiyse zaten hiçbir şeye dayanmadan herkes herkesi icraya verebilir. İtiraz etmek gerekiyor böyle durumlarda.VarmışBir kaç yıl önce eşim ayakkabı sipariş etmişti sonra vazgeçti kargo kapıya geldi almadı.Davalik olmuşuz avukat bizden ayakkabı bedelinden çok para aldı.
VarmışBir kaç yıl önce eşim ayakkabı sipariş etmişti sonra vazgeçti kargo kapıya geldi almadı.Davalik olmuşuz avukat bizden ayakkabı bedelinden çok para aldı.
Bunu ilk kez duyuyorum.Eşim yoğun çalışıyor bende bebekle gidemedim uzak yeri sanayi bolgesinde kargo firması üç gün içersinde almadigim taktirde depo masrafı vs için mahkeme yoluyla ücret talep edeceginj söyledi ayrıca avukat ve mahkeme ücretleride benim tarafımdan odenecekmis
Gönderici firma dava açmışPeki kargo firmasimi talep etti ücreti yoksa gönderici firmami?
Kargo ücretini ödedim ama alamadım geri gitti kargo gönderilen şubeye ben ilk defa böyle bişey duydum çok sacmaEğer kargo ücreti ödenmiş gönderiyse söyleyin sistemden düşsünler. Gerekirse bir faksla falan sizin talebiniz olduğunu bildirirsiniz. Kargo da çalışırken bazen almaya gelmeyen veya uzun zaman beklemesi gereken kargolar için böyle yapıyorduk bazen de müşteri arayıp atın kargoyu diyordu isteği doğrultusunda işlem yapıyorduk. Ama kargo ücreti sizin tarafınızdan ödenecek bir kargoysa boş konuştuklarını sanmıyorum.
Bana kargo firması acacakmis göndericiye ilgisi yok saçma yaaGönderici firma dava açmış![]()
Evet bende internette o şekilde okudum ama bilindik bir kargo firması olunca muallakta kaldimDolandırıcılık yontemi oluyor cogu düsmeyin bence cok kafanıza takılırsa tuketici hakem hayetine danısın
Kargonun gittiği şubeyi geri arayın, ek ücret çıkmış mı öğrenin. Kargo her hareket ettiğinde ek ücret çıkartılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Eğer ücreti yoksa dediğim gibi söyleyin atsınlar.Bana kargo firması acacakmis göndericiye ilgisi yok saçma yaa
![]()
hiç duymadım böyle saçma şey.
O zaman şehir dışında olduğunu bildiğimiz uyuz insanlar adına sipariş verelim,onların adresine. Alamazlar nasılsa uğraşsın dursunlar. Böyle saçma iş mi olur
Yani evet o şekilde düşünunce de çok mantıksız ulaştım göndericiye pazartesi halledicem dedi ama inşallah sorun cikmaz![]()
hiç duymadım böyle saçma şey.
O zaman şehir dışında olduğunu bildiğimiz uyuz insanlar adına sipariş verelim,onların adresine. Alamazlar nasılsa uğraşsın dursunlar. Böyle saçma iş mi olur