Kargo şirketi

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
İyi geceler arkadaşlar

Ben bir hayalimi gerçekleştirdim butik açmak istiyordum ve açtım çok şükür aynı zamanda instagramda da satış sayfası oluşturdum.
Yarın çekimim olucak yarından sonra satışa başlayacağım fakat kargo şirketiyle anlaşmadım kapıda ödeme ve kargo ücreti ne kadardır hangi kargo şirketiyle çalışmam gerekir az çok bana bu konular hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi? Böyle tatlı bir derdim var..

Ne guzel butun hayalleriniz gerceklesir umarim.kargo sirketkeriyle ilgili bir bilgim yok ama yurtici kargo adami catlatiyor kargoyu teslim edene kadar:))kac kez kargom kayboldu aylar sonra bulundu vs

Hayırlı olsun öncelikle şöyle yapın piyasada ki bütün kargo şirketlerine mail atın onlar size teklifleri sunarlar aylık kaç gönderim yada günlük kaç gönderim de indirim vs kota arasında en uygunu hangisi olursa onunla anlaşırsınız.

birhayalimsenn merhaba..
Öncelikle hayırlı olsun :)
Kargo firmalarının çoğu adamı delirtir. Aras da Yurtiçi de hizmet açısından berbat. (Çalıştığım firma oldukça yuksek gönderi adetleriyle her ikisiyle de çalıştı oradan biliyorum.)
PTT kargoyu araştırabilirsiniz. Fiyat ve teslimat süresi sanki daha iyi..

Fiyat konusunda, nereye göndereceğiniz konusunda bilgi ve aylık gönderi adedi isteyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…