• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kargo şirketiyle yaşadığım sorun?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar isim vermek doğrumu bilmiyorum ama bu yurt içi kargodan son derece şikayetçiyim. Aradığımda hiç bi şekilde muhattap bulamıyorum 15-20 kere aramama rağmen. Bimere şikayet ettim henüz geri dönüş yapılmadı. Başka nereye şikayet edebilirim? Kendi sitelerindeki şikayet formu bile çalışmıyo hata veriyo. Şubeye gidip müdürleri filan varsa konuşmak istiyorum her seferinde aynı şey. Artık trendyolu arayıp lütfen şu kargo şirketiyle çalışmayın diycem. Benim gibi sorun yaşayan var mı bi ben miyim :/

Merkez numaralarını ara ben de il yakın şubeyle sorun yaşadığımda merkez şube ilgilenmişti.

Şubeyi değil müşteri hizmetlerini arayın şikayet için, hemen ilgileniyorlar. Şube müdürleri genelde elemanlarının yanında oluyor.

Biz kaç şikayet açtırdık müşteri hizmetlerinden.
Hiçbir şey olmadı.
En son özür dilediler, şubeye ceza geleceği söylendi de benim sorunuma çare yok.
Ceza verildi mi Allah bilir.

Firmada koordinasyonun, kurumsallığın, müşteriye cevabın, çalışanlarda saygının zerresi yok.

Burdan site ismi verilmiyor sanırım tüm şikayetleri yapabildiğiniz bir site var oraya şikayetinizi yazdığınız an kendileri dönüş yapıyor hemen çözülüyor hatta.Bu kargo şirketiyle ben çok sorun yaşadığım için o şekilde çözdüm hep :KK12:

başta ben olmak üzere çevremde tanıdığım birçok kişi bu firmadan muzdaripiz.
ben müşteri hizmetlerine ayrı, sikayetvar.com a ayrı şikayet ettim. bir sonuç alamadım maalesef ne bir özür ne bir bilgilendirme...
artık online alışverişlerde satıcıya soruyorum hangi kargo firması ile çalıştıklarını ona göre alış veriş yapıyorum.

Yurt içi kargo acayip mderecede problemli bir şirket. Bana hiçbir şekilde ulaşmadan kargomu geri göndermeleri mi dersiniz. Arayip bilgi istediğiniz zaman sizi azarlar gibi konuşmalarını mı.

Bu özgüvenleri nereden geliyor cidden merak ediyorum.

F.bookta protesto kampanyasi bile baslatildi. Hayatta bedduadan nefret ederim ama engel olamiyorum aldiklari para pul olsun insallah bunlarin. Reziller bildigin.

Sürekli olmasa da bende arada kullanıyorum yurtiçi kargoyu. Ve sanırım sıkıntı yaşamayan tek kişi benim :)
Gelmeden önce ararlar evde misiniz diye ya da biz geldik kapının önündeyiz ama kapıyı açan yok diye bilgi verdiler hep.
Bi kaç kez babamın iş yerine yönlendirdim oraya bırakın diye bi kerede kardeşim 5 dkya gelicek bekleyin dedim gerçekten de beklediler :D
Şubeden şubeye farkediyo sanırım.

Herkes yurt içinden şikayetçi imiş

Eski ofiste çalışırdık biz memnunduk

Bir ara başka kargolara geçtik de rezil olduk gönderiler gitmedi vs

Nasıl bir sorun yaşadınız ki

Bize saatinde gelir saatinde de getirirlerdi

Vip vardı hatta bu akşam veriyorduk yarın sabah istanbul ofiste idi sekreter adam benden önce gelmiş derdi

Biz kaç şikayet açtırdık müşteri hizmetlerinden.
Hiçbir şey olmadı.
En son özür dilediler, şubeye ceza geleceği söylendi de benim sorunuma çare yok.
Ceza verildi mi Allah bilir.

Firmada koordinasyonun, kurumsallığın, müşteriye cevabın, çalışanlarda saygının zerresi yok.
O zaman en temizi satıcı firmalara konuyla ilgili mail atmak.

Şubeye gidip şikayet etmek hiçbir işe yaramaz.. Aksine olayı kendi içlerinde eritirler, şube adı kötülenmesin diye.. Direkt genel merkezi arayın. Peşini bırakmayın. Aras ve süratte peşini bırakmadım, gerekli şeyler de yapıldı ama çok uğraşmıştım.

Benimde başıma geldi. Kargo parası vericem. Malın parası önceden ödenmişti. Adamda bozuk yok. Aldı kargomu gidiyo. Dedim napıyosun götüremezsin ben onun parasını ödedim falan. Bozuk bulundurmak zorunda değilim sen kapı kapı geziyosun sende bozuk olmalı dedim. Neyse adam götürdü. Bende merkezi aradım birgüzel şikayet ettim. 1 gün sonra getirdi 'abla' beni şikayet etmişsin dedi. Bende evet ne var dedim. Parayıda paşa paşa bozdu gitti

Sanirim herkez yurtici kargoyla sorun yasiyor. Ben genelde baksa sirketleri tercih etmeye calisiyorum

yurtiçi kargoyu kullanmam, kullandırmam.rezalet bir kargo firması..
he ama ilginç bi şekilde kurumsal taşımacılıkta firmalara sorun çıkarmıyorlar.herhalde ayakta kalmalarının tek sebebi şirketler.diğer türlü çoktan batmış olması lazım.
bireysel taşımacılıkları berbat.

Bi keresinde kargo subeye gelmis. Subeylede ev arasi 4 sokak kac gun oldu getirmiyolar. Bi hisimla girdim iceri ama gorsen gozler ates saciyo :D aldim kargomu ciktim şikayetvar sitesinede sikayetimi yazdim o gunden beri zamaninda geliyor.

Başlığı okuyunca hangi firmaymis acaba yurtici mi dedim nitekim oyleymis
Yurtici kargo sıkıntılı bir firma gecenlerde de benzer bir konu açılmıştı orada da yazmistim sabah gelen kargoyu aksam mesai bittikten sonra getirmeye çalışıp üstüne adreste yoktunuz diye müşteriyi fircalayan bir firma kendileri
Ozellikle is adresini yaziyorum ki tasiyamadigimi iste birakirim diye ama maalesef mumkun olmuyor mesai bittikten sonra arıyorlar bir de bekletiyorlar siz surada bekleyin geliyoruz diye

yurtiçi kargoyu kullanmam, kullandırmam.rezalet bir kargo firması..
he ama ilginç bi şekilde kurumsal taşımacılıkta firmalara sorun çıkarmıyorlar.herhalde ayakta kalmalarının tek sebebi şirketler.diğer türlü çoktan batmış olması lazım.
bireysel taşımacılıkları berbat.

Şirket konusunda haklı olabilirsiniz biz kurumsal firma adı altında çalıştık ve cidden çok memnunduk yukarıda da yazdım

Fiyatı da ucuzdu gelip alıyorlardı vs

Hatta bir kere sekreter şirket kaşesini basmak yerine adımı yazmış da o zaman acayip bir fiyat farkı çıkmıştı

Back
X