• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kargo şirketiyle yaşadığım sorun?

Şirket konusunda haklı olabilirsiniz biz kurumsal firma adı altında çalıştık ve cidden çok memnunduk yukarıda da yazdım

Fiyatı da ucuzdu gelip alıyorlardı vs

Hatta bir kere sekreter şirket kaşesini basmak yerine adımı yazmış da o zaman acayip bir fiyat farkı çıkmıştı

eski çalıştığım birkaç firma da yurtiçi kargoyla çalışıyorlardı,ordan biliyorum firmalara sıkıntı çıkartmadıklarını.
ama bireyselde bunun tam tersi işte.ay anlatsam roman olur.rezalet kısaca

Yurtiçi Kargodan ben de şikayetçiyim. Köpeğimizin maması için kapıda kredi kartı ödemeli sipariş vermiştim. Bu ödeme şekli için Yurtiçi Kargoya yönlendirdiler. Vermez olaydım. (Daha önce kapıda nakit seçeneğinde Aras Kargo getiriyordu mamayı. )Ne getirdiler, ne evi bulamadık diye aradılar ne de not bıraktılar. Bayram önüydü. Bayramda da kapalılardı. Bayram ertesi kendimiz gittik şubeye, güya gelmişler, yokmuşuz. Yalan. Tüm gün evdeydik, gelmediler de, aramadılar da, not da bırakmadılar. Rezalet. O gün bugündür kapıda nakit ödüyorum, Aras Kargoya yönlendiriliyorum ve tam zamanında aramaya gerek kalmadan evi bulup, malı teslim ediyorlar...

Sürekli olmasa da bende arada kullanıyorum yurtiçi kargoyu. Ve sanırım sıkıntı yaşamayan tek kişi benim :)
Gelmeden önce ararlar evde misiniz diye ya da biz geldik kapının önündeyiz ama kapıyı açan yok diye bilgi verdiler hep.
Bi kaç kez babamın iş yerine yönlendirdim oraya bırakın diye bi kerede kardeşim 5 dkya gelicek bekleyin dedim gerçekten de beklediler :KK70:
Şubeden şubeye farkediyo sanırım.

Siz cidden çok şanslıymışsınız ya

Başlığı okuyunca hangi firmaymis acaba yurtici mi dedim nitekim oyleymis
Yurtici kargo sıkıntılı bir firma gecenlerde de benzer bir konu açılmıştı orada da yazmistim sabah gelen kargoyu aksam mesai bittikten sonra getirmeye çalışıp üstüne adreste yoktunuz diye müşteriyi fircalayan bir firma kendileri
Ozellikle is adresini yaziyorum ki tasiyamadigimi iste birakirim diye ama maalesef mumkun olmuyor mesai bittikten sonra arıyorlar bir de bekletiyorlar siz surada bekleyin geliyoruz diye

Ben bimere şikayet ettim bakalım sonuç gelecekmi. Bilmiyodum herkesin bu kadar şikayetçi olduğunu

Ararsın açmazlar,beklersin gelmezler. Bir kere içime sinmeyerek bir urun aldım ve kontrol etmek istedim,adamın beni bir dövmediği kaldı.sizle alakalı değil firma ile alakalı diyorum(aldıktan sonra bir iki şikayet okudum) ozaman almayacaksın kardeşiiiimmm diye atarlanmıştı.şubeden alacağım dağıtıma çıkarmayın demek için ararım açmazlar,sonra da evde bulamazlar yine ertesi gün gidip alırım falan. Bir değişikler gerçekten.

Ya aynen lanet olsun bir haftadir kargom geldigi halde teslim edilmesi artaik en son bugun aradim ne var yogunmus bu benim sorunum degil dedigimde ise terslendim bu ne rezil bi kargo sirketi direk basligi gorunce bu yurtici kargodur dedim yani surekli ayni problem ararsin acmazlar acarlar adam gibi muamele gostermezler.

Birde eşim şubeden almaya gitmiş kargomu,adımı söylemiş, dağıtımdaki adam paketi getirecek ya,haaa biliyorum şu adres demi sürekli kargo geliyor o adrese falan gibi manyak manyak konuşmuş. Ona soracağız sanki

çok kötü denk geldi bu konu.
üç gündür bu kargoyla başım dertte. daha önce yaşadığım şehirde en çok kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım kargoydu. ama burda sıkıntı var. iş yeri adresimi verdim. internetten takip ediyorm bi yandan. not düşmüşler adresde bulunamadı not bırakıldı diye. aradım not nereye bırakıldı beni bulamamanız mümkün deil diyorum. geldik yokmuşsunuz diyo :D

kesinlikle şubeyle alakalı bir durum.. şubeyi şikayet etmeniz lazım genel merkezlerine.. ben bu faceboktaki %3o indirim kısmı çalışmıyor diye şikayet formu doldurmuştum sitelerinden ertesi gün hemen aradılar.. şubesinden de memnunum gelip evde bulamayınca telefon ediyorlar.. görevliye bıraktık diye .. hatta evden kargo veriyorum adam gidip işleme aldıktan sonra beni arıyor kargo takip numarasını vermek için ve evden alma hizmet ücreti falanda almıyor..

Ararsın açmazlar,beklersin gelmezler. Bir kere içime sinmeyerek bir urun aldım ve kontrol etmek istedim,adamın beni bir dövmediği kaldı.sizle alakalı değil firma ile alakalı diyorum(aldıktan sonra bir iki şikayet okudum) ozaman almayacaksın kardeşiiiimmm diye atarlanmıştı.şubeden alacağım dağıtıma çıkarmayın demek için ararım açmazlar,sonra da evde bulamazlar yine ertesi gün gidip alırım falan. Bir değişikler gerçekten.

giidip şubeye olay çıkarıcam en sonunda 15 kere aradım ya. insan nasıl açmaz orda bi Allah ın kulu yok mu.

kesinlikle şubeyle alakalı bir durum.. şubeyi şikayet etmeniz lazım genel merkezlerine.. ben bu faceboktaki %3o indirim kısmı çalışmıyor diye şikayet formu doldurmuştum sitelerinden ertesi gün hemen aradılar.. şubesinden de memnunum gelip evde bulamayınca telefon ediyorlar.. görevliye bıraktık diye .. hatta evden kargo veriyorum adam gidip işleme aldıktan sonra beni arıyor kargo takip numarasını vermek için ve evden alma hizmet ücreti falanda almıyor..

şikayet yaşayan dünya kadar insan varmış. bende bi ben sanıp küplere biniyorum. ama nereye gerekirse şikayet edicem. bimere ettim bakalım.

Sürat kargodan memnundum artık o da bozdu. Ara Allah ara subeyi acmiyorlar. Kargom şubeye geldi bir haftayı geçti anca geldi

Ben de çok sorun yaşadım bu kargoyla ama şimdi taşındığım semtteli iyi çalışıyor şaşırdım. Yalnız hala kinim olduğu için kargo seçeneği olan sitelerde kesinlikle bu kargoyu seçmiyorum

Ben aras ve ups de hiç sorun yaşamıyorum. Hatta ups kargo taşıyan aracın şuan nerede olduğunu gösteriyor ya,işi fantaziye döküp haritadan ara ara takip ediyorum gelene kadar :D

Ben aras ve ups de hiç sorun yaşamıyorum. Hatta ups kargo taşıyan aracın şuan nerede olduğunu gösteriyor ya,işi fantaziye döküp haritadan ara ara takip ediyorum gelene kadar :KK70:

Trendyolu aradım bugün eğer değişmezse alışveriş yapmıycam daha dedim. Biz şikayetinizi bildiricez dediler. Ve başka şubeyi aradığımda pat diye açtılar. Adam genel merkeze şikayet edin diyo orasıda açmıyor. Valla böyle saçma bir şirket daha görmedim. Daha alışveriş yapmam trendyoldan sırf yurtiçi kargoyu kullandığı için. Kararsızım yarın şubeye gidip alsam mı? Yoksa bırakıyim gitsin bi daha geri göndersinler onlar uğraşıp dursun. Ekstra kargo parası alırlar mı o zaman hiç böyle bi durum yaşamadım?

Trendyolu aradım bugün eğer değişmezse alışveriş yapmıycam daha dedim. Biz şikayetinizi bildiricez dediler. Ve başka şubeyi aradığımda pat diye açtılar. Adam genel merkeze şikayet edin diyo orasıda açmıyor. Valla böyle saçma bir şirket daha görmedim. Daha alışveriş yapmam trendyoldan sırf yurtiçi kargoyu kullandığı için. Kararsızım yarın şubeye gidip alsam mı? Yoksa bırakıyim gitsin bi daha geri göndersinler onlar uğraşıp dursun. Ekstra kargo parası alırlar mı o zaman hiç böyle bi durum yaşamadım?
Biraz alışveriş yaptığınız yer ile alakalı geri gönderimlerde kargo parasını almayan yerler de var. Bence şubeden alın ve alırken de şikayetinizi dile getirin (ürünü aldıktan sonra :)) ben sert çıkardım kesin. Arıyorum açmıyorsunuz diye fırçalamıştım bir keresinde çünkü

arkadaşlar isim vermek doğrumu bilmiyorum ama bu yurt içi kargodan son derece şikayetçiyim. Aradığımda hiç bi şekilde muhattap bulamıyorum 15-20 kere aramama rağmen. Bimere şikayet ettim henüz geri dönüş yapılmadı. Başka nereye şikayet edebilirim? Kendi sitelerindeki şikayet formu bile çalışmıyo hata veriyo. Şubeye gidip müdürleri filan varsa konuşmak istiyorum her seferinde aynı şey. Artık trendyolu arayıp lütfen şu kargo şirketiyle çalışmayın diycem. Benim gibi sorun yaşayan var mı bi ben miyim :/

Yurtiçinden nefret ediyorum! Bende eğer seçebiliyosam asla yurtiçini istemiyorum. Defalarca merkezini aradım şikayet ettim bağırdım çağırdım ama asla bir sonuç yok ki telefonlarına bile bakılmıyor! Bir kargom 2 km yoldan 6 güne geldi. Bir başka kargomda evde olmama rağmen evde yoktunuz diye kağıt bıraktılar. Şubeye gittim telefonlar deli gibi çalışıyo açan yok! Böyle bir firma görmedim rezalet ay sinir oldum

Berbat bir kargo, şirketi ya, aras ile hiç sorun yaşamadım. ptt kargo bile daha iyi. şikayetvar.com a şikayet yazın. Trendyola da yazın bence.

Bu kargo genelde zamanında teslimat yapar.
Ama bir sorun olduğunda muhatap bulmak imkansız zira telefonlara asla cevap verilmiyor.

Back
X