• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kargo şirketiyle yaşadığım sorun?

sürekli kargo şirketleriyle çalışan biri olarak söylüyorum
istediğinizi yapın hiçbirşey değişmiyor
biz farklı bir kargo şirketiyle çalışıyoruz ama hergün istisnasız sürekli kargo alıp gönderiyoruz
biz kaç kere kargo geç kaldığı için neredeyse gidip alalım dedik şurada dediler oradaysa kesin gidelim dedik evet gidip alabilirsiniz dediler hiçbirinde de kargoyu söyledikler de bulamadık kargo burdan çıktı
kargomuz gün içinde alacaksınız deyip istanbul a gelecek ve gün içinde beklediğimiz kargo zonguldak dan erzincan dan çıktı kargolar karışmış pardon
hiçbirşey olmuyor onlar alışıklar hertürlü hataya ve her şirket aynı olduğu için

Berbat bir kargo, şirketi ya, aras ile hiç sorun yaşamadım. ptt kargo bile daha iyi. şikayetvar.com a şikayet yazın. Trendyola da yazın bence.

Trendyolu arayıp söyledim ileticekler. Hatta kargomu almıycM özellikle bidaha gitsin istanbula tekrar bidaha getirsinler

Ben de birkaç hafta önce sorun yaşadım. Getirmedikleri kargo için getirdik, sizi bulamadık diyorlar ki tüm gün evde kargo beklemiştim, ne zil çaldı, ne apartmana kağıt bırakılmış, telefon etmek desen zaten öyle bir adetleri yok. Neyse sitelerindeki şikayet forumunu doldurdum, üç gün sonra Genel Müdürlükten aradılar. Şube hakkında soruşturma başlatılacakmış. Ne kadar doğru, ne işe yarayacak bilemem. Bu şikayetler sadece anlık iç dökmemize yarıyor, değişecekleri yok. Şikayetvar'a da yazdım ama Yurtiçi orada kimseye cevap vermiyor zaten. Bunlar böyle. İşiniz düştüyse yandınız. Şubelerine özel bir durum da değil, kaç şehir gezdim, hepsinde aynıydı.

Bu kargo genelde zamanında teslimat yapar.
Ama bir sorun olduğunda muhatap bulmak imkansız zira telefonlara asla cevap verilmiyor.

Evet ya başka şubeyi aradığımda direk açtılar ama benim kargomun geldiği şubeye ulaşmak imkansız. Sırf gıcıklık olsun diye gidip almıycam bidaha göndersinler

Ben de birkaç hafta önce sorun yaşadım. Getirmedikleri kargo için getirdik, sizi bulamadık diyorlar ki tüm gün evde kargo beklemiştim, ne zil çaldı, ne apartmana kağıt bırakılmış, telefon etmek desen zaten öyle bir adetleri yok. Neyse sitelerindeki şikayet forumunu doldurdum, üç gün sonra Genel Müdürlükten aradılar. Şube hakkında soruşturma başlatılacakmış. Ne kadar doğru, ne işe yarayacak bilemem. Bu şikayetler sadece anlık iç dökmemize yarıyor, değişecekleri yok. Şikayetvar'a da yazdım ama Yurtiçi orada kimseye cevap vermiyor zaten. Bunlar böyle. İşiniz düştüyse yandınız. Şubelerine özel bir durum da değil, kaç şehir gezdim, hepsinde aynıydı.
Ben netten de şikayet edemedim. Formu gönderemiyorum. Sorun çıkarıyo bi de bilgisayardan deniycem eve gidince bakalım. Bimere şikayet ettim bende bakalım ordan sonuç çıkacak mı

yurtiçi kargo ne yaparsan yap değişmiyor ben genel müdürlüğü bile aradım sadece tutanak gibi bir şey tutuldu sonuç bir şey değişmedi yani bence o kargoyu kullanan firmaları kullanmamak lazım çünkü bazı siteler ek kargo şirketi koyup tercih yaptırıyor

yurtiçi kargo ne yaparsan yap değişmiyor ben genel müdürlüğü bile aradım sadece tutanak gibi bir şey tutuldu sonuç bir şey değişmedi yani bence o kargoyu kullanan firmaları kullanmamak lazım çünkü bazı siteler ek kargo şirketi koyup tercih yaptırıyor

Ben zaten daha trendyolu kullanmıycam. Trendyola da söyledim en azından tercih hakkı olmalı müşterilerin dedim. Tamam iletirim dedi ama değişiceğini sanmıyorum

Ben zaten daha trendyolu kullanmıycam. Trendyola da söyledim en azından tercih hakkı olmalı müşterilerin dedim. Tamam iletirim dedi ama değişiceğini sanmıyorum

Ben kestim alışverişi bu ayda avonu bıraktım mı işim kalmayacak yurtiçi kargoyla en güzeli mis:KK71:

Ben netten de şikayet edemedim. Formu gönderemiyorum. Sorun çıkarıyo bi de bilgisayardan deniycem eve gidince bakalım. Bimere şikayet ettim bende bakalım ordan sonuç çıkacak mı
Ne sonuç çıkacak; hiç. En fazla arayıp özür diliyorlar, siz yaşadığınız sıkıntıyla kalıyorsunuz. Üstelik son sıkıntı olmayacağının da garantisi var. Valla ömrümü yedi bu Yurtiçi. =)

Ne sonuç çıkacak; hiç. En fazla arayıp özür diliyorlar, siz yaşadığınız sıkıntıyla kalıyorsunuz. Üstelik son sıkıntı olmayacağının da garantisi var. Valla ömrümü yedi bu Yurtiçi. =)

Herkes söylesin yine de hiç bi işe yaramıycak diye bırakmayalım peşini. Belki bir gün yarar. Zaten o kadar çok yeri şikayet ediyorum ki annem haberlere çıkacaksın diyo. İşini düzgün yapan yer yokki napayım

Back
X