Kargo ücreti

Ben yerinde olsam gönderecek kişi annem arkadaşımsa falan,onun adina dolap sitesine koyarım, yirmi liraya.
Çıktığı gibi de kendi hesabımdan alırım.
Böylece küçük komisyon+10 tl kargo ücretine denk gelir:))
Ama kargo riskli değil mi ya, kırılmaz mi?

Ben yerinde olsam gönderecek kişi annem arkadaşımsa falan,onun adina dolap sitesine koyarım, yirmi liraya.
Dolap büyük kargoları karşılamıyor diye biliyorum bir kaç kez şahit oldum.

Ay inanmıyorum nerden aklına geldi

Dolap büyük kargoları karşılamıyor diye biliyorum bir kaç kez şahit oldum.
Yoo yemek takimlari tencere takımları bebek arabaları beşikler herşey satılıyor karşılıyor 6 ksilik yemek takımı çok büyük olmaz ama kargoda kırılma durumu var sağlam tasiyacaklarini sanmıyorum çok yoğun oldukları için kaldırıp kaldırıp atıyorlar paketleri

Yoo yemek takimlari tencere takımları bebek arabaları beşikler herşey satılıyor karşılıyor 6 ksilik yemek takımı çok büyük olmaz ama kargoda kırılma durumu var sağlam tasiyacaklarini sanmıyorum çok yoğun oldukları için kaldırıp kaldırıp atıyorlar paketleri
Özür dilerim yemek takımını yemek masası diye anlamışım :KK70: :KK70: :KK70: Büyük karyola tarzı beşik görmüştüm kargonun kabul etmediğini falan söylemişlerdi, alacak kişide durumu teyit etmiş gerçekten kabul edilmemiş, o tarz şeyler de dolap karşılamıyor diye bir kaç kişiden duydum 🙈

Ptt ile gönderildiyse taş çatlasın 45 tutar

Ama diğer kargolar ve anlaşmasız ise cok fazla tutar.

Back
X