Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PTT kargonun internet sitesinde fiyat bilgisi varBaşka şehirden 6 kişilik yemek takımı kargo ücreti ne kadar tutar?
Google yazınca reklama mı giriyor?Arama motoru: “Başka şehirden 6 kişilik yemek takımı kargo ücreti ne kadar tutar?” Enter
Dolap büyük kargoları karşılamıyor diye biliyorum bir kaç kez şahit oldum.Ben yerinde olsam gönderecek kişi annem arkadaşımsa falan,onun adina dolap sitesine koyarım, yirmi liraya.
Çıktığı gibi de kendi hesabımdan alırım.
Böylece küçük komisyon+10 tl kargo ücretine denk gelir:))
Ama kargo riskli değil mi ya, kırılmaz mi?
Ay inanmıyorum nerden aklına geldiBen yerinde olsam gönderecek kişi annem arkadaşımsa falan,onun adina dolap sitesine koyarım, yirmi liraya.
Çıktığı gibi de kendi hesabımdan alırım.
Böylece küçük komisyon+10 tl kargo ücretine denk gelir:))
Ama kargo riskli değil mi ya, kırılmaz mi?
Emin olamadim, hoca bana takti biliyosun nolur nolmazGoogle yazınca reklama mı giriyor?
Yoo yemek takimlari tencere takımları bebek arabaları beşikler herşey satılıyor karşılıyor 6 ksilik yemek takımı çok büyük olmaz ama kargoda kırılma durumu var sağlam tasiyacaklarini sanmıyorum çok yoğun oldukları için kaldırıp kaldırıp atıyorlar paketleriDolap büyük kargoları karşılamıyor diye biliyorum bir kaç kez şahit oldum.
Beeelki yandex kullanıyo insanlar?Google yazınca reklama mı giriyor?
Özür dilerim yemek takımını yemek masası diye anlamışımYoo yemek takimlari tencere takımları bebek arabaları beşikler herşey satılıyor karşılıyor 6 ksilik yemek takımı çok büyük olmaz ama kargoda kırılma durumu var sağlam tasiyacaklarini sanmıyorum çok yoğun oldukları için kaldırıp kaldırıp atıyorlar paketleri
Kendisi tutumlu bir kankimizdirAy inanmıyorum nerden aklına geldi
Nerde itlik serserilik benim aklımda işteAy inanmıyorum nerden aklına geldi
Cimri ?Kendisi tutumlu bir kankimizdir![]()
Aramızı âçmaya çalişiyom çekil şurdanCimri ?