kargo

fetihce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
445
496
39
Arkadaşlar şehir dışına ailem kargo yollayacağım. bi kaç hediye aldım. yalnız bunun içine birde para koymak istiyorum. İçini açıp bakıyorlar mı? ya da söylemem gerekiyor mu . görünmeyecek yere koymak istiyorum. mümkün mü ? Büyük bir para değil tabi ama insan korkuyor yine. kargo ile para gönderen var mı ?

büyük bir para değilse kargonun arasına sıkıştır sorun olmaz .para gondermek yasak normalde.ama kargoları açıp bakmıyorlar.sen guzelce paketle oyle ver kargoya

CNM KARGODA ÇEK PARA ZİYNET DEĞERLİ ESYA GONDERMEK YASK ASLINDA
FAKAT KARGOCUYA SOYEMEYIP KOYARSAN OLUR
BIZDE FIRMA CEKLERINI KARGOYLA YOLLUYORUZ TAKIBINI IYI YAPMAN LAZIM SUBEYE VARINCA ARA TESLIMATTA ARA SUREKLI ILETISIM HALINDE OL KARGOYLA PARA OLD. SÖYLERSEN KARGOYU ALMAZLAR BILE

Yollanıyor, benim oda arkadaşıma annesinden gelen her kargo kutusunun bir köşesinde bir miktar para olurdu. Tabi söyleme para olduğunu ve büyük miktarda koyma, paranın başına bişey gelirse üzüleceğin bi miktar olmasın yani.

saolun arkadaşlar. evet büyük para değil. söylemeden koyarım parayı o zaman

Arkadaşlar şehir dışına ailem kargo yollayacağım. bi kaç hediye aldım. yalnız bunun içine birde para koymak istiyorum. İçini açıp bakıyorlar mı? ya da söylemem gerekiyor mu . görünmeyecek yere koymak istiyorum. mümkün mü ? Büyük bir para değil tabi ama insan korkuyor yine. kargo ile para gönderen var mı ?
Benim amcam Erzurum dan Istanbul a kutu cikolatanin altina gizleyerek epey para gondermisti canim kargoyla aklinda bulunsun ;-)

Kuzenim öğrenciyken defter kitap yollardan arasına para koyardık.Paketlemeyi kargo şirketinde Kendimiz paketliyoruuz zaten . Adresi bile yazip verdiğimiz de atıyorlar gönderilecektir arasına. ...Sizde eşyanın bir yerine sıkıştırıp paketleme kendiniz yapın.

Pardon bısey sorucam.. Kargo yollarken kendı adresimizi vermek zorunda mıyız ?

X