Merhaba;
Yemeğini normal pişirip ;kapağı yeni olan kavanoza sıcak sıcak doldurup anında kapağını kapatırsın;sonra ters çevirip üzerine kalın bir şeyler örterek yavaş yavaş soğumasını sağlarsın.Mesela akşam yapsan sabaha kadar bu şekilde kalmasını sağlarsan kapak sağlamsa
kendi kendine vakumlanmış olur..Yazın domastes rendelerini ve menemenlikleri çoğu hanım bu şekilde hazırlıyor..
Sonrası;cam kavanozlar kırılmadan göndermen.Tam vakumlanmış ve hava almıyorsa asla bozulmaz...
Sevgiler....
çok teşekkür ederim bütün yemekleri böyle yapabileceğimi düşünmemiştim ben bana bitek menemenlik olur gibi gelmişti çok sağolun:)
3 gunluk sureye akada$in verdigi oneriden ba$kasi olmaz zaten
isotermli kuurya koysan yine i$e yaramaz çunku 3 gune
ama hep sen nasil gondereceksinki sevgiline yemegini
bi iki sefer lik olur sonra yine ba$inin çaresine bakacak artik
vakumlu saklama kaplarından alıp kullanabilirsiniz havası alınarak havayla teması kesip uzun süre koruyor içindeki maddeleri onunla yollarsınız bir araştırın vakumlu poşet şeklinde olanlarda mevcut
tamam bir kerelik jest olur ama koca adamin kendine yemek pisirmesi lazim. ayip yani, sen ilerde hasta hamile vs oldugunda bi corba kaynatmayacak mi sana?
Mantı yapıp onu fırında kızart şoklama deniyor o yöntemle uzun süre dayanır. Haşlayıp yoğurtla yiyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?