kargoyla gönderilebilecek yemek var mı yardım edin

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
kızlar ben kargoyla yemek göndermek istiyorum.göndermek istediğim yere 3 günde ulaşıyor kargo oyüzden en azından 3 gün dayanması lazım ama bi de varsa uzun süreli yenilebilecek uzun dayancak bişey o daha iyi olur lütfen fikir verin bi de tatlı kurabiye gibi değil de yemek gibi sebze yemeği gibi bişeyler istiyorum mesela zeytin yağlı dolma fln dayanır mı ne kadar gider ya da ne bileyim kavanoza fln koysam çorba gibi bişeyler
bi de aklıma şey geliyor hani böyle anneler yapar ya menemenlik gibi kavanoza koyarsın sonra üstüne yumurta kırar yersin
yaaa durum şu sevgilime göndermek istiyorum çünkü hiç yemek yiyemiyor sürekli ya hazır şeyler ya da patates fln yiyor dışarda yemek yeme imkanıda yok çok üzülüyorum çok hasta oluyor bende yemek göndermek istiyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor lütfen fikir verin bi de varsa güzel tarifleriniz fln onları verin evli bayanlar siz bilirsiniz hadi bana yardım edin

Merhaba;

Yemeğini normal pişirip ;kapağı yeni olan kavanoza sıcak sıcak doldurup anında kapağını kapatırsın;sonra ters çevirip üzerine kalın bir şeyler örterek yavaş yavaş soğumasını sağlarsın.Mesela akşam yapsan sabaha kadar bu şekilde kalmasını sağlarsan kapak sağlamsa
kendi kendine vakumlanmış olur..Yazın domastes rendelerini ve menemenlikleri çoğu hanım bu şekilde hazırlıyor..
Sonrası;cam kavanozlar kırılmadan göndermen.Tam vakumlanmış ve hava almıyorsa asla bozulmaz...
Sevgiler....

Merhaba;

Yemeğini normal pişirip ;kapağı yeni olan kavanoza sıcak sıcak doldurup anında kapağını kapatırsın;sonra ters çevirip üzerine kalın bir şeyler örterek yavaş yavaş soğumasını sağlarsın.Mesela akşam yapsan sabaha kadar bu şekilde kalmasını sağlarsan kapak sağlamsa
kendi kendine vakumlanmış olur..Yazın domastes rendelerini ve menemenlikleri çoğu hanım bu şekilde hazırlıyor..
Sonrası;cam kavanozlar kırılmadan göndermen.Tam vakumlanmış ve hava almıyorsa asla bozulmaz...
Sevgiler....

çok teşekkür ederim bütün yemekleri böyle yapabileceğimi düşünmemiştim ben bana bitek menemenlik olur gibi gelmişti çok sağolun:)

3 gunluk sureye akada$in verdigi oneriden ba$kasi olmaz zaten
isotermli kuurya koysan yine i$e yaramaz çunku 3 gune

ama hep sen nasil gondereceksinki sevgiline yemegini :(
bi iki sefer lik olur sonra yine ba$inin çaresine bakacak artik :(

3 gunluk sureye akada$in verdigi oneriden ba$kasi olmaz zaten
isotermli kuurya koysan yine i$e yaramaz çunku 3 gune

ama hep sen nasil gondereceksinki sevgiline yemegini :(
bi iki sefer lik olur sonra yine ba$inin çaresine bakacak artik :(

valla ayda bir fln göndermeyi düşünüyorum becerebilirsem...

vakumlu saklama kaplarından alıp kullanabilirsiniz havası alınarak havayla teması kesip uzun süre koruyor içindeki maddeleri onunla yollarsınız bir araştırın vakumlu poşet şeklinde olanlarda mevcut :31:

deepfreezede dondurup, dondurulmuş plastik kalıpların arasında yollarsan da sanırım dayanır bi kaç gün

Biz başka bir şehirde okuyan kardeşime gönderiyorduk. Yemekleri pişirip henüz sıcakken kavanozlayıp kapatıyorduk, konserve usulü. O zaman rahatlıkla dayanıyor.

Konunuzu takipteyim ben de şehirdışında okuyorum yemeksiz yurtta özellikle kışın çok zor oluyor.Fikilerinizi anneme anlatayım allah razı olsun ablalarr :) Benim de okudugum yerle evim kargoyla 1 gün öyle bir avantaj var gerçi.Erkek arkadaşınız için böyle düşünmeniz de çok ince bir davranış.

aman bosver ne yerse yesın
evlenınce o kendı tabagını once bıtırıp senın tabagındakı koftelerı goturcek
dusunmucek

tamam bir kerelik jest olur ama koca adamin kendine yemek pisirmesi lazim. ayip yani, sen ilerde hasta hamile vs oldugunda bi corba kaynatmayacak mi sana?

tamam bir kerelik jest olur ama koca adamin kendine yemek pisirmesi lazim. ayip yani, sen ilerde hasta hamile vs oldugunda bi corba kaynatmayacak mi sana?

patates kızartabildiğini iddia ediyor ama ben pek inanmıyorum:) onu yapar artık:)
ya pek vakti yok ondan valla yoksa bende derim yapsın diye belki ama işi gereği günde 5 saat uyusa seviniyorum o yüzden bu kdr üzülüyorum ztn:(

hangi yemeği gönderirsin bi fikir veremeyeceğim ama kargoyu VIP seçeneği ile yollayıp 3 günlük süreyi kısaltabilirsin.

Mantı yapıp onu fırında kızart şoklama deniyor o yöntemle uzun süre dayanır. Haşlayıp yoğurtla yiyebilir.

Biz arkadşımın nişanlısı askerdeyken yapıp yapıp yollamıştık 3 günlük mesafeye 12 ay boyunca ,börek,zeytinyağlı sarma kışın problem olmuyor çok fazla zaten soğuk olduğu için ama yazın bozulmuştu birkaç defa yolladıklarımız.Yalnız şimdi şu oldu kız hamile kaldı adam kalkıp su vermeye üşeniyor,o yüzden çok nazlamaya gelmez bu erkekleri,sen yinede çok düşünme bence baksın başının çaresine bu zamanlarda poh pohluyoruz sonra tepemize çıkıyorlar :50:

Back
X