Herkese merhabalar..kızlar ben şehir dışına kargoyla yemek yollamak istiyorum.ankaradan diyarbakıra yollamak istiyorum.ama kargolar yemek yolluyorlarmı bilmiyorum.daha doğrusu yemek katı olursa götürüyorlarmış sanırım.ama gidene kadar bozulurmu 2 günde gidiyormuş güneydoğuya .buzdolapları varmıdır?gönderen varmı aranızda?
orda elbetteki kıyma ve tavuk var.ama yollayacağım kişi erkek dondurucuya koysun diye yollıycam.yoksa herkes senin kadar akıllı merak etmeÇok üzgünüm çoook
haklısın canım ama sorun para deilki.göndericeğim kişi yemek yapmayı bilmiyor sürekli dışarıda yediği için ev yemeği yesin istedim.ama mademki okadar pahallı gerek yok göndermeye
haklısın canım ama sorun para deilki.göndericeğim kişi yemek yapmayı bilmiyor sürekli dışarıda yediği için ev yemeği yesin istedim.ama mademki okadar pahallı gerek yok göndermeye
sanırım bazı kargo sirketlerinin buzdolaplı kargo aracları var ama hangisinin bilmiyorum o yuzden bir arastırabilirsen eminim yardımcı olacaktır. Ben de gonderim yapmaya kalkısmıs ve bu duruma dusmustum bana bu yolu onerdiler ama sonra gondermeme gerek kalmadı..simdiden ellerine sağlık :)
bence göndermezler hiç duymadım daha önce yani hem bozulur o riski almazlar ki kırılıcak eşyalar bile sigorta kapsamına girmiyo kargoda yani zannetmiyorum hem arkadaşın da dediği gibi o riske gireceğine kendin götür hem yedirirsin kendi elinle daha çok hoşuna gideryerimseniben