• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kari koca bitlendik :'(

bende okumustum biyerlerde sadece su ile sac temizleniyomus diye. mantiklida gelmisti sonucta doganin kendi dongusu var bizim icatlarimiza ihtiyaci yok. hem kimyasallar cok zararli vs .. denemeye cesaret edemedim ama :) nasil oluyordu peki saclar

Ayyyy bende nişanlıydım bitlendim yiğenlerimden geçmişti :KK45:annemin ödü koptu kv duycak diye :KK48:ben boş boğazım biraz tembih tembih yedi beni:KK70:

Oluşmaz tabii

Yoktan var olur mu

Bit eşeyli ürüyor yanılmıyorsam hem yumurtası da var

Bir topal bit kırk kafa gezermiş diye atasözü var

Yağlı elini kafana sürme bitlenirsin de bit bulaşır manasında başka birinden geçer zaten çok hızlı çoğalıyor
Simdi, kilerdeki incirde de bisey yoktu. Incir kurtlanmis, yulaf kelebeklenmis diyecegim de, iyice biyolojiden cakarim sanirim :KK48:
Detayli aciklamaniz icin tesekkurler.:KK24:

Ayy gule gule oldum :KK70: Carsaflarinizi ve yastik yuzlerinizi mutlaka kaynat canim camasir makinesinde yumurtalari olabilir

Ben de düğünüme 2 hafta kala bitlenmiştim. Bitler neyse bit şampuanıyla yıkayınca ölüyorlar da allahım o sirkeleri saatlerce saçımdan tektek tarayarak ayırıyordum günlerce. Saçım da belimde o zamanlar.
En sonunda boyadım da bitti.
senn dügün arifesnde stresten dolayı olmştr büyk ihtimal

bitler size degil siz onlara buyrun gelin die davet etmşsinz resmen :D

Ayy gece gece ne güldüm ya yüzünüz asılmasın karı koca hiç :KK48::KK48::KK48:
Size komik anı olmuş işte.

Simdi, kilerdeki incirde de bisey yoktu. Incir kurtlanmis, yulaf kelebeklenmis diyecegim de, iyice biyolojiden cakarim sanirim :KK48:
Detayli aciklamaniz icin tesekkurler.:KK24:

Ah işte o yumurtalar hep içinde saklılar

Dışardan bakınca benimde içinde bir şey yoktu 9 ay geçti içinden yeni bir kişi çıktı

Ben sevimli ikonları bilemiyorum ama siz burada bir kaç gülücüklerde ikon hayal edin

Ah işte o yumurtalar hep içinde saklılar

Dışardan bakınca benimde içinde bir şey yoktu 9 ay geçti içinden yeni bir kişi çıktı

Ben sevimli ikonları bilemiyorum ama siz burada bir kaç gülücüklerde ikon hayal edin

He he çok hoşsunuz :KK48: İçinizden çıkan şekere de sevgiler :KK200:

(İkonlar da hani şu yazı yazdığımız kısımda üst sekme var ya, orada gülen bir surat var. Onu tıklayınca çıkıyor)

sabah sabah güldüm valla ... karı koca bitlendik diyince neyse en iyi tecrübe yaşayarak olurmuş ... geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim :D

Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artik :-) yani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O

ayy sabah sabah ne güldüm :D süper bir anı olmuş. hem bence şampuan kullansanız da bulaşırdı. bit sonuçta köydeki çocuklardan geçerdi.

Back
X