- 11 Ekim 2015
- 119
- 150
- 53
- Konu Sahibi azra_beril
Gerçekten ya o aklıma gelmedi bak hiç :)Tv reklamlarının artmasının sebebi okulların yeni açılması canım
Malum en çok yayılan bölge okul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ya o aklıma gelmedi bak hiç :)Tv reklamlarının artmasının sebebi okulların yeni açılması canım
Malum en çok yayılan bölge okul
En fazla 3 gün ama ertesi gün geldiği de olmuş bi arkadaşımaTeşekkür ederim kac güne getiriyorlar?
Araştırayım bi. Kapıda ödeme var mıdır ki ?En fazla 3 gün ama ertesi gün geldiği de olmuş bi arkadaşıma
Simdi, kilerdeki incirde de bisey yoktu. Incir kurtlanmis, yulaf kelebeklenmis diyecegim de, iyice biyolojiden cakarim sanirimOluşmaz tabii
Yoktan var olur mu
Bit eşeyli ürüyor yanılmıyorsam hem yumurtası da var
Bir topal bit kırk kafa gezermiş diye atasözü var
Yağlı elini kafana sürme bitlenirsin de bit bulaşır manasında başka birinden geçer zaten çok hızlı çoğalıyor
Kapıda ödeme gittigidiyorda yok canımAraştırayım bi. Kapıda ödeme var mıdır ki ?
Neyse eşime söylemek üzereyim şu an zaten bir sekilde halletcem :)Kapıda ödeme gittigidiyorda yok canım
senn dügün arifesnde stresten dolayı olmştr büyk ihtimalBen de düğünüme 2 hafta kala bitlenmiştim. Bitler neyse bit şampuanıyla yıkayınca ölüyorlar da allahım o sirkeleri saatlerce saçımdan tektek tarayarak ayırıyordum günlerce. Saçım da belimde o zamanlar.
En sonunda boyadım da bitti.
Elma sirkesi gibi.ha ha, eşin olayııı tamamen yanlış anlamış!!No-poo , tamam şampuan yok da alternatif şeyler kullanıyor onlar, limon, karbonat gibi
Elma sirkesi müthiş bir arındıcı hakkaten. Saçları da yumuşak yapıyor. :)Elma sirkesi gibi.![]()
Simdi, kilerdeki incirde de bisey yoktu. Incir kurtlanmis, yulaf kelebeklenmis diyecegim de, iyice biyolojiden cakarim sanirim
Detayli aciklamaniz icin tesekkurler.![]()
Ah işte o yumurtalar hep içinde saklılar
Dışardan bakınca benimde içinde bir şey yoktu 9 ay geçti içinden yeni bir kişi çıktı
Ben sevimli ikonları bilemiyorum ama siz burada bir kaç gülücüklerde ikon hayal edin
Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artikyani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O