- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi azra_beril
Konu sahibin dediği gibi, tatlı tatlıdimi insanın kaşınası geliyor böyle çılgınca![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibin dediği gibi, tatlı tatlıdimi insanın kaşınası geliyor böyle çılgınca![]()
Canım sen al. Çocuk bitlendi buda mı gelecekti başımıza falan diye geçiştirAyy kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için kasinanlarda kusura bakmasın calisiyolarsa wc ye falan gidip bi guzel kasinsinlar ben işyerinde oyle yaptim hep deli gibi kasinip kasinip ciktimben tekrarlamasindan korkuyorum Sirke falan vardır heralde boyamaya kalksam nasil olacak kuaföre gitsem ben bitliyim diyemem ki
demesemde başkasının gunahina girerim fircadan yataktan bulasir
ve ya kuaför farkeeder
eşim boyayabilirmi ki gerçi ona kalsa bit falan kalmadı ama sirke var yani goruyorum ben
onun kafa biraz kaydiraga benzediği için hemen kurtuldu benimkini de o kadr basit saniyo
Bu arada eczaneden bit ilacı ve sprey almaya gittiğimizde ben dışarda bekliyorum eşim aliyoben gitmem bi daha sira sende dedi
utaniyomus millet bakiyomuş
![]()
Canım sen al. Çocuk bitlendi buda mı gelecekti başımıza falan diye geçiştir[/QUOTOlmayan çocuğuma atayım suçu mantıklı
![]()
Canım sen al. Çocuk bitlendi buda mı gelecekti başımıza falan diye geçiştir![]()
Yok canim hayatta yapmam şimdilik bit sampuanina devamDaha önce yazıldı mu görmedim ama no poo diye bir akım var. Kimisi hiç kullanmıyor kimi de sirke ve karbonat kullanıyor saçınızın sertliğine ve yağlanmasına göre ayarlıyorsunuz bir donem bende dipleri çabuk yağlanan uçları kuru saçlarım için niyetlendim ama yapmamıştım. Hala öyle bir hevesiniz varsa onu deneyin diyeceğim ama sanırım yapmazsınız :) geçmiş olsun
Rüstem Ağa gibi iyi iyi bit berekettirHic sorma canim :-D eşimin müdürlüğe terfi ettiği bi günde bitlendigini öğrendik bi de bitli müdür diye çağırıyorum![]()
Basının etini yiyorumda iş iten geçti artik bitlerle ilk karşılaştığında cok sinirliydim ama simdi sinirim geçti dalga geciyoz oyle Isyerindeyken flan arayinca elemanlardan haber var mi diye soruyo şifreli konisuyok iliskimize bi heyecan katmış olduk iki bitliHay Allah iyiliğinizi versin kocanızın saftirik bir anına denk gelmiş de siz niye diye uydunuzAy olsun çok güzel bir anı bence, karı koca bitlenmek asla unutmazsınız ... Geçmiş olsun
![]()
Hehehe talk dirty to me ... BitliBasının etini yiyorumda iş iten geçti artik bitlerle ilk karşılaştığında cok sinirliydim ama simdi sinirim geçti dalga geciyoz oyle Isyerindeyken flan arayinca elemanlardan haber var mi diye soruyo şifreli konisuyok iliskimize bi heyecan katmış olduk iki bitli![]()
Amin canim kasin gitsinayy okurken beni bi kaşıntı tuttu yaa
Geçmiş olsun Allah bidaha başa vermesin (iki manada da)
Valla koyde pire de vardı bit pire neŞampunla da yıkasanız çamaşır suyuyla da yıkasanız o boyu devrilesice bit yolunu bulunca gelir.
Köyden kaptınız muhtemelen, kırsal yerlerde daha yaygın oluyor bit pire börtü böcek.
Her yerde de olabilir, kardeşim anaokulu öğretmeni hem de nezih bir okulda. Çocuklarda sık sık olabiliyor bir kez ona da bulaştı.
Reklam gibi olmasın ama p.ranit kullanmıştık hepimiz.