• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kari koca bitlendik :'(

Bu bayramda kurban kesilirken pirelenen nadir insanlardan biri de benim :)
Banyomu yaptım,makyajımı yaptım,mis gibi kıyafetlerimi giydim. Üzerime tonla gül suyu boşalttım. Kurbanın başına geçtim. Sonuç:pire :KK45:
Kan grubuyla mı alakalı bilmiyorum ki. Her zaman bitlenen,pirelenen ben oluyorum köyde,kurbanda,köyden ziyarete gelen olduğunda...

Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artik :-) yani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O
:KK53::KK53::KK53::KK53: Cok tatlisiniz bence bitli cift :-):-) bununla geçmiş olsun :KK5:

Valla koyde pire de vardı bit pire ne :mad::mad:varsa toplamış gelmişiz zaten pire için ilacladim evi hemen de Biti dusunememistim
Köyde illaki pireleniyor insan o kolay kiyafetleri yıka evi ilacla banyo yap tamam ama bitin işi zordur yaa.. Aman dikkat edin bir daha :KK57:

Bu ara çok duyuyorum bitlenen ://

Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artik :-) yani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O

Öncelikle geçmiş olsun.. Bak yapman gereken şey çok kolay. Sakın korkma. Ben de 10 sene önce falan bitlenmiştim bunlar çok normal şeyler.. O zaman lisedeydim ve saçlarım yine uzundu.. çok korkup çok utanmıştım ki sağ olsun yengem yardıma koştu. Gaz yağı, bit ilacı, sinek ilacı falan şeylerle uğraşma sakın. Sadece üzüm sirkesi ve bit tarağı lazım sana. Bir de bit tarağına ip geçirmen lazım bikaç dişte bir.. bu konuda bilgin yoksa yardımcı olurum.. Öncelikle bir maşrapanın (ismi böyle biliyorum, yanlışsa kusura bakma) 3/1'ini Üzüm Sirkesiyle doldur.. Üstüme sıcak su ekle (karışıtığında tam dayanabileceğin sıcaklıkta olsun) çok sıcak ve çok soğuk olmasın.. bu karışımla saçlarının her yerini güzelce ıslat.. Saçların çok gürse ve yetmeyeceğini düşünüyorsan iki maşrafa karışımı başka bir kaba alıp işlemi uygula ama bir tane yeter diye düşünüyorum.. Sonrasında hiç durulamadan fazla suyu sıkıp kafanı poşetle sar ve üstüne havlu sar. En az yarım saat, bence 45 dk o şekilde bekle ve beyaz bir çarşafı tamamen aç, üzerine otur ve bit tarağıyla güzelce taramaya başla. İp geçirirsen bazı sirkelerin bile düştüğünü göreceksin.. Sonra gir duşa ve saçını güzelce yıka. Koku ilk yıkamada gitmez ama emin ol saçların da parlayacak :) olaya iyi yönünde bakmaya çalış. Eşin evdeyse aynı işlemi ona da yap, yoksa gelmesini bekle. Birinizde kalırsa tekrar çoğalırlar ve bitler evde halıda falan yaklaşık 3 gün yaşıyorlar diye biliyorum.. Bu arada o çarşafı güzelce silkeleyip makineye at tarafları da duştayken yıka. Duştan çıktıktan sonra saçını tekrar bit tarağıyla tara. sonra eşinle birbirinizin kafasına bakın. Bu arada duştan çıktıktan sonra da o havluları çarşafla beraber hemen yıka. Soracağın bir şey olursa yardımcı olmak isterim ;)

Öncelikle geçmiş olsun.. Bak yapman gereken şey çok kolay. Sakın korkma. Ben de 10 sene önce falan bitlenmiştim bunlar çok normal şeyler.. O zaman lisedeydim ve saçlarım yine uzundu.. çok korkup çok utanmıştım ki sağ olsun yengem yardıma koştu. Gaz yağı, bit ilacı, sinek ilacı falan şeylerle uğraşma sakın. Sadece üzüm sirkesi ve bit tarağı lazım sana. Bir de bit tarağına ip geçirmen lazım bikaç dişte bir.. bu konuda bilgin yoksa yardımcı olurum.. Öncelikle bir maşrapanın (ismi böyle biliyorum, yanlışsa kusura bakma) 3/1'ini Üzüm Sirkesiyle doldur.. Üstüme sıcak su ekle (karışıtığında tam dayanabileceğin sıcaklıkta olsun) çok sıcak ve çok soğuk olmasın.. bu karışımla saçlarının her yerini güzelce ıslat.. Saçların çok gürse ve yetmeyeceğini düşünüyorsan iki maşrafa karışımı başka bir kaba alıp işlemi uygula ama bir tane yeter diye düşünüyorum.. Sonrasında hiç durulamadan fazla suyu sıkıp kafanı poşetle sar ve üstüne havlu sar. En az yarım saat, bence 45 dk o şekilde bekle ve beyaz bir çarşafı tamamen aç, üzerine otur ve bit tarağıyla güzelce taramaya başla. İp geçirirsen bazı sirkelerin bile düştüğünü göreceksin.. Sonra gir duşa ve saçını güzelce yıka. Koku ilk yıkamada gitmez ama emin ol saçların da parlayacak :) olaya iyi yönünde bakmaya çalış. Eşin evdeyse aynı işlemi ona da yap, yoksa gelmesini bekle. Birinizde kalırsa tekrar çoğalırlar ve bitler evde halıda falan yaklaşık 3 gün yaşıyorlar diye biliyorum.. Bu arada o çarşafı güzelce silkeleyip makineye at tarafları da duştayken yıka. Duştan çıktıktan sonra saçını tekrar bit tarağıyla tara. sonra eşinle birbirinizin kafasına bakın. Bu arada duştan çıktıktan sonra da o havluları çarşafla beraber hemen yıka. Soracağın bir şey olursa yardımcı olmak isterim :KK66:
Caniim cok teşekkür ederim sirkeyi de hemen bu aksam yapacağım bit taragiyla kendim tarayamiyorum Sacim gur ve kıvırcık bi de uzun, eşim tarayıp ilacliyo hep sacima yapışık sirkeler var :110: ahh annem yanimda olsaydı aramızda 1500 km yol var üzülür gelemezde diye ona da soyleyemedim, kurtulamazsam kendim giderim diye dusunuyorum:KK43:

hahahaha
cok guzellll
ne guzel yaaa
harıka bayıldımmmm

esınızde sampuandan tasarruf etmeyı fılan mı dusundu ben sahsen sampuansız yıkasam o sacı tarayamam

Ayy kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için kasinanlarda kusura bakmasın calisiyolarsa wc ye falan gidip bi guzel kasinsinlar ben işyerinde oyle yaptim hep deli gibi kasinip kasinip ciktim :KK53: ben tekrarlamasindan korkuyorum Sirke falan vardır heralde boyamaya kalksam nasil olacak kuaföre gitsem ben bitliyim diyemem ki :KK53: demesemde başkasının gunahina girerim fircadan yataktan bulasir:KK17: ve ya kuaför farkeeder:oops: eşim boyayabilirmi ki gerçi ona kalsa bit falan kalmadı ama sirke var yani goruyorum ben:cool: onun kafa biraz kaydiraga benzediği için hemen kurtuldu benimkini de o kadr basit saniyo:KK67:
Bu arada eczaneden bit ilacı ve sprey almaya gittiğimizde ben dışarda bekliyorum eşim aliyo :KK53: ben gitmem bi daha sira sende dedi :oops::KK23:utaniyomus millet bakiyomuş :63:
kuafore gıtsen boyamazlar zaten
ben bır kac kere oyle sırkelı gelenlerı gordum
o degılde acaba camda kapıda o bıtlerı fark eden oldumu ya :)

Caniim cok teşekkür ederim sirkeyi de hemen bu aksam yapacağım bit taragiyla kendim tarayamiyorum Sacim gur ve kıvırcık bi de uzun, eşim tarayıp ilacliyo hep sacima yapışık sirkeler var :110: ahh annem yanimda olsaydı aramızda 1500 km yol var üzülür gelemezde diye ona da soyleyemedim, kurtulamazsam kendim giderim diye dusunuyorum:KK43:
Ne demek kuzum.. O zaman sen iki maşrapa olarak yap sonra kalanı eşine de kullan. Belki kokusundan dolayı istemez ama, dediğim gibi bir tane bile kalsa her şey başa sarılır. Annene söyleme şimdilik üzülmesin. Dediğimi mutlaka yap. Hatta çalışmıyorsan yarın yine yap. Üzüm sirkesi kafadaki sirkeleri şişiriyor mu nasıl oluyor bilmiyorum, kolay dökülmesini sağlıyor. Sadece üzme kendini. Ben çocukken o kadar çok bitleniyordum ki anlatamam. Ki annem aşırı titiz bir kadın.. Her bitlendiğimde dayak diyordum :) yani bitin temizlikle hiç alakası yok. Dediğim yöntem de şöyle; dikiş ipleri var ya kolay kopmayan, bıyık alırken falan kullandığımız tarzda.. Onlardan tarağın boyundan iki üç katı büyüklüğünde koparıp ipin ucunu tarağın uzundaki kalın dişe bağla.. Sonra 3 4 diş sonrasında dişin arasından arka tarafa getçir.. önlü arkalı şekilde 4 dişte bir bi öne bi arkaya alıp bir sıra yap ve ipi gererek dişlerin sıkışalmasını sağla. Ardından diğer ucu da diğer kalın dişe bağla. Bu arada saç açıcı spreylerden al. İçin rahat olmadığı zaman spreylerden sıkıp bir havlu üzerinde saçını tara. Eşin yokken bu şekilde yaparsın, eşin gelince sirkeyle yaparsın ve saçına baktırırsın. Tekrar söylüyorum, üzme kendini. Bak haftaya bu senin için tecrübe olmuş olacak :KK66:

Kocam bana bunu teklif etse güzel fikirmiş cnm git garajda dene derim uyku tulumunun yerini gösteririm :KK48: kız öyle şey mi olur sabunsuz,neyse karı koca kamu spotu olmuş :KK48:

Ayyy çok güldümmmm :KK70: bende küçükken hep bitlenirdim bit kontrolünde köşeye çekilen kızlardandım :KK70:

:KK70: :KK70: Ayyyyyyy kaşıntı tuttu valla Allah yardmcınız olsunda sabunsuzluktanmı bilmem ama sanırım köyden geldi orda hayvanlar falan oluyor ya onlardan geçmiştir hadi işin sıfıra vurur geçerde senin işin zor

Back
X