Karı- koca ilişkileri nasıl olmalıdır

miss_lumiere

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
2
0
16
Diyarbakır
Ben yaklaşık 2.5 yıllık evli bir bebek annesiyim. eşimle severek evlendik ya da ben öyle olduğunu sanmıştım aslında flört ettiğimiz hatta nişanlı olduğumuz dönemlerde de problemlerimiz vardı ama bu kadar değildi. Evlendiğimizden beri şansızlıklarda peşimizi bırakmadı evlendik 2 ay sonra eşim işten çıkarıldı 7 ya sonra iş buldu sonra gene işten çıkarıldı ve bu arada bizim bi bebeğimiz oldu niye yaptınız diceksiniz valla o allahın bi lütfu oldu isteyerek olmadı yani ama şimdi iyi ki de olmuş diyorum o olmasa gereçkten bu hayat daha da çekilmez olurdu. Eşimle ayrı dünyaların insanları olduğumuz çok açık bambaşka pencerelerden bakıyoruz ama o etrafa sanki gerçekten benim pencerem bakıyormuş gibi davranıyor çok modern bi insan gibi davranıyor ama evde terör estiriyor boşanma davası açtık evden gitti ama ben evde küçük bir bebekle tek başıma yapamadım ben tekrardan birleşmek istedim ben ailemin bulunduğu bir şehirde değilim burda yapayanlızım ve okulum var yani burayı terk edemiyorum ve aramızdaki sorunun iletişimden kaynaklı olduğunu bildiğim için oğluma daha 1 yaşındaki oğluma kendi hatalarımın bedelini ödetmek istemedim ama eşim eskisinden daha beter biri oldu çıktı saygısız sevgisiz sorumsuz yaklaşık 6 yıldır birbirimizi tanıyoruz bana bir gün olsun seni seviyorum demedi bir gün olsun beni koklamadı içine çekmedi ama facebook da twitter da aşk a dair şiirler alıntılar paylaşıyor . bende hayret neden ben şimdiye kadar bu yanını görmedim deyince bana sen söyletene bakacaksın diyor biliyorum internetten yazıştığı birileri var elinden tlfnu düşmüyor ama beni en fazla kıran bana söylemediğini internetten ya netten sanal birisi için söyleyebiliyor ben ne yapim boşanmanın üstesinde gelemiyorum çok yanlız oluyorm oğlumun suratına baktıkça kahroluyrm ama biliyorum bu adam beni sevmiyor ilişkim düzelsin oğlum mutlu bir aile içinde büyüsün diye elimden geleni yapıyrm ama karşımdaki insan bunu istemiyr ben ne yapim lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle

Size bir defa bile sevdiğini söylemeyen adamla nasıl severek evlendiniz ki?

babanın anneyi sevmediği bir evde o çocuk nasıl mutlu büyür ki? ayrılmamakta ısrarcı oduğun sürece hem sen hem de çocuğun zarar göreceksiniz duygusal yönden.

Sevgisiz saygısız bir ortamda iyi bir evlat yetiştiremezseniz...asıl boşanırsanız bebeğiniz için hayırlısı olur...siz önce kendinize güvenin..siz tamamen kendinizi unutmuşsunuz..çocuğu için evliliğini sürdürmeye çalışan çoğu kadın bundan iyi sonuç alamamıştır..sizin eşiniz zaten vazgeçmiş sizden..çocuğunuz için önce bunu kabullenin ve ayaklarınızı yere sağlam basın..

Aldatıldığını bile,bile nasıl o insanla aynı yatakta yatabiliyorsun?
saygının ve sevginin olmadığı bir evlilik nekadar sağlıklı ilerler?
inanın siz o güçsüz oluşunuzu eşinize yansıtmışınız,adamda zaten bensiz yaşayamaz diyip istediğini yapıyor.
çocuğunuzunda bu evlilik sürecinde sağlıklı yetişeceğini hiç düşünemiyorum.

cocuğunun sağlıklı bir anneye ve babaya ihtiyacı var. özelliklede sen bu huzursuz ortamda hergün kendini daha cok kahrettikce o cocuk ilerki yaslarında bu huzursuzluğun farkına varıcak ve o da huzursuz olucak. kendimden biliyorum. ayrıca cocugunuz biraz daha buyudukce bosanmanız daha da zorlaşıcak.. insallah düzelir yuvanız bozulmaz..

Allah yardım etsin sana ya arkadaşım çok üzüldüm.
kocan olacak o herife çok kızdım elime verselerde iyice çekip çevire dövsem ya
sana da ayrıca ne desem bilemiyorum.
öfkelendim he
kızım bi silkin kendine gel
nedir bu acizlik, nedir bu çaresizlik nedir yanı?
hangi devirdeyizki bu halleri çekiyorsun.
sana hava atabiliyor he bide ki; söyletene bak. bilmem ne diyor hemi
ya acık gurur varsa çocuğu kucağına al dilenmeye otur yinede o kahrı çekme daha gururlu olursun hiç değil

Back
X