Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyledir tabii.o mesajıda ben yazömıştım tatlım![]()
ahahah valla aklımdan şu geçtiyse ne olayım :)Evet ayip bi sey. fosur fosur uyunmaz ya sigara icilir ya osurulur.Osura osura uyuyon demissin kadina![]()
Iyi de sanatçının dinle bir alakasi yok ki. Evet bence de asiri para aliyor din adamlari tv programlarindan. O parayi ne yaptiklarini tabi ki bilmiyorum ama bu islerin gonul işi olmasi gerektigini düşünüyorum.tartışma nihat hatip oğlu değil. din adamları bedavadan hayır işi yapacakmış onun alacağı parayı bi sanatçı alıp tatilde baldırı çıplak yese haketmiş olur.. nihat hatipoğlu kaçak otel yaptırmışş... hangimiz 4 - 4 lüğüz ?
öncelikle kullandığımız kelimelere dikkat edelim
sinirlenmenin lüzmu yok, sakin de konuşabiliriz
necip fazılın samimiyetine inanmıyorum, son dönem fakirleştiğinde islamcılığı benimsemiş bir amcamız kendisi :)
kötülemiş olsam/olsak seninle geçinemezdik bugüne kadar![]()
kız iyi niyetli Müslüman o kötü niyetle yazmaz..Cok guldum bu lafına cryptıc yattıgını nerden cıkardın yada o konusurken bazlrnn huzuR aldgnı..
Aforoz edilenler,cahil ilan edilenler..Sokrates tek bildigim şey hiçbir şey bilmedigimdir demis ama siz herseyi bildiğinizden çok emin gözüküyorsunuz.Neyse.Ben de banyo yapacagim artık topik sinirimi bozdu.cahile laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zordur.. herkese iyi akşamlar.
evet öyledir tabii.
Ayrıca başı açık kadına orospu diyen birini kaale almam. Necip Fazıl'a girmeyelim bir de.
bycahile laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zordur.. herkese iyi akşamlar.
keselenmeyi ihmal etme sakınAforoz edilenler,cahil ilan edilenler..Sokrates tek bildigim şey hiçbir şey bilmedigimdir demis ama siz herseyi bildiğinizden çok emin gözüküyorsunuz.Neyse.Ben de banyo yapacagim artık topik sinirimi bozdu.![]()
Aforoz edilenler,cahil ilan edilenler..Sokrates tek bildigim şey hiçbir şey bilmedigimdir demis ama siz herseyi bildiğinizden çok emin gözüküyorsunuz.Neyse.Ben de banyo yapacagim artık topik sinirimi bozdu.![]()
Aynen öyle şekerim :)kız iyi niyetli Müslüman o kötü niyetle yazmaz..![]()
aynı fikirdeyim istesiği kadar alim olsun benim için değişmez..evet öyledir tabii.
Ayrıca başı açık kadına orospu diyen birini kaale almam. Necip Fazıl'a girmeyelim bir de.
saygılı seniiAynen öyle şekerim :)
bilgece kız sen sevişirken üstünü örtmüuon mu?
aynı fikirdeyim istesiği kadar alim olsun benim için değişmez..
Aforoz edilenler,cahil ilan edilenler..Sokrates tek bildigim şey hiçbir şey bilmedigimdir demis ama siz herseyi bildiğinizden çok emin gözüküyorsunuz.Neyse.Ben de banyo yapacagim artık topik sinirimi bozdu.![]()