• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

tartışma nihat hatip oğlu değil. din adamları bedavadan hayır işi yapacakmış onun alacağı parayı bi sanatçı alıp tatilde baldırı çıplak yese haketmiş olur.. nihat hatipoğlu kaçak otel yaptırmışş... hangimiz 4 - 4 lüğüz ?
Iyi de sanatçının dinle bir alakasi yok ki. Evet bence de asiri para aliyor din adamlari tv programlarindan. O parayi ne yaptiklarini tabi ki bilmiyorum ama bu islerin gonul işi olmasi gerektigini düşünüyorum.

öncelikle kullandığımız kelimelere dikkat edelim
sinirlenmenin lüzmu yok, sakin de konuşabiliriz
necip fazılın samimiyetine inanmıyorum, son dönem fakirleştiğinde islamcılığı benimsemiş bir amcamız kendisi :)

yoo gayet sakinim:KK14: ya cidden cennete ilk girecek olanlarda fakirler bu yüzden:KK15:

cahile laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan daha zordur.. herkese iyi akşamlar.
Aforoz edilenler,cahil ilan edilenler..Sokrates tek bildigim şey hiçbir şey bilmedigimdir demis ama siz herseyi bildiğinizden çok emin gözüküyorsunuz.Neyse.Ben de banyo yapacagim artık topik sinirimi bozdu.:KK45:

Aforoz edilenler,cahil ilan edilenler..Sokrates tek bildigim şey hiçbir şey bilmedigimdir demis ama siz herseyi bildiğinizden çok emin gözüküyorsunuz.Neyse.Ben de banyo yapacagim artık topik sinirimi bozdu.:KK45:
keselenmeyi ihmal etme sakın:KK53:

temizlik imandan gelir , gidemedin bir püüü rezil seni.

aynı fikirdeyim istesiği kadar alim olsun benim için değişmez..

hayır şurda başı kapalılara hakaret edilse ohooo ne olaylar. başı açığa satılık fahişe denince kaale alınıyor. iki yüzlülük.
Sonra inançla alay bıdı bıdı. Kimin alay edip aşağıladığı ortada.

Back
X