Coook Teşekkür ederimmEllerinize ,emeğinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canimmİşte sevdiğim değişik tariflerden ımmm bayılırım
Ellerine sağlık canım farklı tatlara ihtiyacımız var
Bende sevmem karides hariçEllerine sağlık cnm.. hiç bir balık ürününü sevmem ama onun dışında makarna ve kabaklar süper olmuş
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım, çok hoş olmuş. Benim de aklımda domatesli karidesli makarna yapmak vardı aslında ama eşim karidesi pek sevmiyor. O yüzden onun da seveceği bir yemekle katılayım dedim ben. Başarılar dilerim yarışmada
Sağol canimmmellerine sağlık canım :)
Teşekkür ederimTeşekkür ederimevet domateslede çok yakışıyor. Bizim türklerin genelinde var karides sıkıntılı. Benim annem ve arkadaşım yine böcükmü yiyorsun dediler ben zaten kazanamda canım sana bol şans
Boşver çaktırma aynı devam et böyleTeşekkür ederim
Eşim kalamar, karides yer aslında ama çok çok bayılarak yemez hiçbir deniz ürününü.
Benin de yaptığım yemeği iştahla yemezse eşim moralim bozulur, o yüzden onun damak tadına uyduruyorum genelde her yaptığımı
Bir süre sonra sıkılır bence, hevesi varsa bir şey deme, bir süre dışarda yersiniz. Hem sen de yavaş yavaş alıştırırsın kendi yemeklerineBoşver çaktırma aynı devam et böylebir erkegin kalbine giden yol migdesinden geçer ahahah ben 8 yaşımdan beri yemek yapiyorum. Nisanlim ben ev yemeği yemem disarda yeriz hep dio seviniyimmi agliyimmi bilemedim
Kız ben her yöreden yemek biliyorum. Zoruma gidende bu zatenBir süre sonra sıkılır bence, hevesi varsa bir şey deme, bir süre dışarda yersiniz. Hem sen de yavaş yavaş alıştırırsın kendi yemeklerine
Teşekkürler canımellerine saglik ☆☆☆ :)
Teşekkür ederim canim. Nasil tarif etsemkiiEllerine sağlık canim,gercekten farkli bi tarif olmus.ben hic karides yemedim,nasil bi tadi var ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?