Karın ağrısı gebelik belirtisimi

meress

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
361
109
23
28
Kızlar 8 gün önce aşılama yaptırdım aranızda karında sancı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı

Aşılama süresi nasıl ilerliyor bilmiyorum ama benim hamile kaldığımda adet sancılarım bel ağrım çok fazlaydı hatta kesin adet olucam diyodum
İnşallah hamilesindir🙏
Çokta dinleme kendini diycem ama yapabilirmisin bilmiyorum ☺️

Aşılama süresi nasıl ilerliyor bilmiyorum ama benim hamile kaldığımda adet sancılarım bel ağrım çok fazlaydı hatta kesin adet olucam diyodum
İnşallah hamilesindir🙏
Çokta dinleme kendini diycem ama yapabilirmisin bilmiyorum ☺️
Dinleöeöek ne mümkün aklım hep orda adet belirtileri bel ağrısı kasık göğüs ağrısı hep var aşılama gününden beri ama karın ağrısı olunca napcamı bilemedim böle batar gibi doktora gidip ilaçda istemedim o yüzden belirtimi diye aramaya başladım

Dinleöeöek ne mümkün aklım hep orda adet belirtileri bel ağrısı kasık göğüs ağrısı hep var aşılama gününden beri ama karın ağrısı olunca napcamı bilemedim böle batar gibi doktora gidip ilaçda istemedim o yüzden belirtimi diye aramaya başladım
Ne zaman test yapıcaksın? Test gününe kadar sabırla bekle canım inşallah şeninledir bebişin 🙏

Bekle canım günün dolsun sağlıkla tutunsun inşallah 🙏
Eminim şuan çok heyecanlı stresli ve gerginsindir haliyle ama sakin bi şekilde test gününü bekle yapma bence az kalmış zaten

Kızlar 8 gün önce aşılama yaptırdım aranızda karında sancı göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı
Adetten bir hafta 10 gün öncesinde gögusumde hassasiyet vardi .adet günümden bir gün önce şiddetli adet sancisi yaşadım ama olmadım.ertesi günü yani adet günümde test aldim pozitif olduğunu gordum

Adetten bir hafta 10 gün öncesinde gögusumde hassasiyet vardi .adet günümden bir gün önce şiddetli adet sancisi yaşadım ama olmadım.ertesi günü yani adet günümde test aldim pozitif olduğunu gordum
Yaaa çok sevindim ne kadar güzel darısı başıma inşallah

Hayırlısı inşallah canim ..bundan önce 2 gebelik kaybım var ınan daha sevinemiyorum suan bakalim nasil ilerleyecek..hayirlisi olsun inşallah hepimiz icin
İyi düşün dua et hep yediğine içtiğine dikkat et allahın izniyle alırsın inşallah kucağına hamile kalabiliyo olman bile güzel biliyomusun 2 yıldır hiç kalmadım

Back
X