ya benim kaç gündür karnım ağrıyor ki genelde hiç ağrımaz, gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı adetime daha var geçen ay 12 sinde olmuştum.sizin bilginiz var mı karın agrısı gebelik belirtisi olabilirmi bu arada kan testi yapmakta istemiyorum çünkü netatif çıksa kötü olur diye
canım geçmiş olsun, benimde sağ kasığım ağrıyor yarın öbür gün yani kasım 4 gibi bekliyorum, ama senin karnının ağrıması üşütmektenmi yoksa yumurtlama zamanındada ağrı olabiliyo buda normal,üşütmüşte olabilirsin,iltihap olabilir,benim 1 haftadır sağ kasığım tek taraflı sızlıyo,hamilelik belirtilerinde bu var ama bende çok ümitlenmek istemiyorum, bence sen bi doktora görün inşallah hamilesindir, ben adetim geçerse test uygulıycam,daha önce düşük yaşadım o yüzden biliyorum biraz bu konuları öptüm sorun olursa yine yardımcı olmak isterim
merhaba ben şu an 6 aylık hamileyim benim hamileliğimin belirtisi çok kötü bir karın ağrısıydı ağrıyıda gaz sancısı olarak tarif edebilirim bir gece karnıma çok kötü bir ağrı girdi ve ertesi gün dayanamayıp doktora gitmiştim. adetim gecikmemişti daha hoş ordada anlamamışalardı bir sürü test vs.. yapıldığı halde ve sonuç olarak kum döktüğümü söylediler üstüne birde yumurtalığımda kist olduğunu söylemişlerdi bende o dönem adetimin olmasını bekliyordum adetim bittikten sonra kist için doktora gidecektim adetim geciktikçe gecikti ve sonunda eczaneden aldığım idrar testinden sonra hamile olduğumu öğrendim hemen bir kadın doğumcuya gittim doktorun bana dediği ilk zamanlarda bebeği beslemek için kist gibi bişey oluşuyormuş ve bu karın ağrısı yapabiliyormuş benim gebeliğimi öğrenmem böyle oldu belki yardımcı olur umarım en kıssa zamanda sizde güzel haberler alırsınız
merhaba hanımlar, şuan ikinci bebeğime hamileyim. ikisinde de aşırı derecede sancı çektim. ben hastalanacam heralde ondardır derken, hamile olduğumu öğrendim. doktora sorduğumda bebek yerleşirken bazen sancı yapar dedi. kişiden kişiye değişiyo tabi.
adetime 1 hafta kala benim de sancım başladı, adet dönemine yakınken olan gibi. ama 5 gün kala test yaptığımda negatif çıkmıştı. gün geçtikten sonra test yapmak en sağlıklısı. hamilesinizdir inşallah..
Gaz sancısı gibi karın agrısına hamilelik belirtileri diyorlar cnm bendede aynısı oluyor testlerimde iki çizgiMerhabalar,
Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ancak ben de şu an şiddetli ağrılar çekiyorum. Hiç böyle birşey olmamıştıGaz sancısı sandım geçer dedim, sabaha kadar uyutmadı. Adetime 5-6 gün var, o yüzden olabilir diye düşündüm. Acile gittim ağrımı hafifletmek için serum taktılar, kötü bir durum yok dediler ama aradan 6 saat geçti yeniden ağrılarım başladı. Siz de bu tip şeyler yaşamış mıydınız?
Gaz sancısı gibi karın agrısına hamilelik belirtileri diyorlar cnm bendede aynısı oluyor testlerimde iki çizgi
Gaz sancısı gibi karın agrısına hamilelik belirtileri diyorlar cnm bendede aynısı oluyor testlerimde iki çizgi
Tşk ederim canım aminnnnBu arada seni de tebrik ederim :) Darısı isteyenlerin başına inşallah :)
Merhaba,ya benim kaç gündür karnım ağrıyor ki genelde hiç ağrımaz, gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı adetime daha var geçen ay 12 sinde olmuştum.sizin bilginiz var mı karın agrısı gebelik belirtisi olabilirmi bu arada kan testi yapmakta istemiyorum çünkü netatif çıksa kötü olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?