Karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi gaz sancisi gibi bir agri

Ozlemozturkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
9
0
1
24
Karnımda gaz sancisi gibi agri var ve afedeersiniz lavabodan ciktiktan sonra agrim artiyor gebelik belirtisi olan varmi bu şekilde

benim iki gebeliğimde de ilk belirtim karın ağrısı ve gaz şikayeti olmuştu. gerçi ikincinin başındayım şuan ama ordan anlamıştım bi tuhaflık olduğunu :)

benim iki gebeliğimde de ilk belirtim karın ağrısı ve gaz şikayeti olmuştu. gerçi ikincinin başındayım şuan ama ordan anlamıştım bi tuhaflık olduğunu :)
Oncelikle cevabim icin tesekur ederim Benim dun adet gunumdu daha olmadim belimde batmalar oluyor ve karin agrisi oluyor bende ara ara sanci giriyor karnima adatime yakin agrilar bu karin agrisi gibi deildi agrisi farkli biraz acaba hamilelik olabilirmi birde kuyruk sokumu agriyor ustune oturdummu bir sure sonra agrisi basliyor sıcak basması oluyor geceleri yatamiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi

Canim bir test yap rahatla derim adetin de geçmiş zaten varsa çıkar.
Ben her ay dunya belirti yaşardım hamile kaldığım ay hiç-bir belirtim olmamıştı.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah.

benim ilk hamileliğimde bulantıdan duramıyordum ve gaz sancısı çok çekmiştim. karın ağrım da vardı evet çok sıcak basıyordu. bu hamileliğimde tam tersi üşümeye başladım sıcak olduğu halde yine gaz sancısı ve bulantı falan yok. karnım ve belim ağrıyordu. adet günüm 4 gün geçti testte bişey çıkmadı ve hamile olduğumu farketmedim. 17 gün sonra çıktı hatta kanımda. belirtiler herkeste farklı olabiliyor gerçekten. adet oldun mu sen şuan ya da test yaptın mı ?

Oncelikle cevabim icin tesekur ederim Benim dun adet gunumdu daha olmadim belimde batmalar oluyor ve karin agrisi oluyor bende ara ara sanci giriyor karnima adatime yakin agrilar bu karin agrisi gibi deildi agrisi farkli biraz acaba hamilelik olabilirmi birde kuyruk sokumu agriyor ustune oturdummu bir sure sonra agrisi basliyor sıcak basması oluyor geceleri yatamiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
Aynı belirtilerle öğrendim hamileliğimi canım halada var o gece sıcak basması ayaklarım aşırı yanıyo özellikle gece
Bide en belirgin belirtim beyaz kremsi akıntımdı inşallah vardır senin de

Canim bir test yap rahatla derim adetin de geçmiş zaten varsa çıkar.
Ben her ay dunya belirti yaşardım hamile kaldığım ay hiç-bir belirtim olmamıştı.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah.
Evet bir kac gun daha gecsin test yapicam inşAllah çok saolun cevabiniz icinde Allah razı olsun

Aynı belirtilerle öğrendim hamileliğimi canım halada var o gece sıcak basması ayaklarım aşırı yanıyo özellikle gece
Bide en belirgin belirtim beyaz kremsi akıntımdı inşallah vardır senin de
inşAllah vardir 5 aydir evliyiz hic korunmadik tabi yeni evli oldugumdan yumurtlama gunlerini yeni yeni gecen ay cozdum yumurtlama gununde korunmasiz birliktelik oldu iki gun gecikti dunle berqber inşAllah vardir tesekur ederim cevabin icin saolun

Benim de adetime bir hafta var ama karnımda ağrı var ve akşamları oluyor genellikle. Afedersiniz tuvalete gidince de uzun kalıyorum biraz.Kanama felan da yok çok şükür.Bende hamile belirtisi olabilir mi?Yani ilk defa böyle oldu üç gün üst üste her akşam.Acaba dedim asitli içecekler içiyorum o yüzden mi diye.Sonra bıraktım asitli içeceği ama ertesi gün akşam vakti karın ağrım gene oldu.yüz üstü yatıyorum geçsin diye ama yok.
Nedir bu anlamadım. 5 yıldır da çocuğum yok.

Back
X