- 28 Mart 2019
- 9
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Ozlemozturkk
Karnımda gaz sancisi gibi agri var ve afedeersiniz lavabodan ciktiktan sonra agrim artiyor gebelik belirtisi olan varmi bu şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle cevabim icin tesekur ederim Benim dun adet gunumdu daha olmadim belimde batmalar oluyor ve karin agrisi oluyor bende ara ara sanci giriyor karnima adatime yakin agrilar bu karin agrisi gibi deildi agrisi farkli biraz acaba hamilelik olabilirmi birde kuyruk sokumu agriyor ustune oturdummu bir sure sonra agrisi basliyor sıcak basması oluyor geceleri yatamiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilirmibenim iki gebeliğimde de ilk belirtim karın ağrısı ve gaz şikayeti olmuştu. gerçi ikincinin başındayım şuan ama ordan anlamıştım bi tuhaflık olduğunu :)
Aynı belirtilerle öğrendim hamileliğimi canım halada var o gece sıcak basması ayaklarım aşırı yanıyo özellikle geceOncelikle cevabim icin tesekur ederim Benim dun adet gunumdu daha olmadim belimde batmalar oluyor ve karin agrisi oluyor bende ara ara sanci giriyor karnima adatime yakin agrilar bu karin agrisi gibi deildi agrisi farkli biraz acaba hamilelik olabilirmi birde kuyruk sokumu agriyor ustune oturdummu bir sure sonra agrisi basliyor sıcak basması oluyor geceleri yatamiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
Evet bir kac gun daha gecsin test yapicam inşAllah çok saolun cevabiniz icinde Allah razı olsunCanim bir test yap rahatla derim adetin de geçmiş zaten varsa çıkar.
Ben her ay dunya belirti yaşardım hamile kaldığım ay hiç-bir belirtim olmamıştı.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah.
inşAllah vardir 5 aydir evliyiz hic korunmadik tabi yeni evli oldugumdan yumurtlama gunlerini yeni yeni gecen ay cozdum yumurtlama gununde korunmasiz birliktelik oldu iki gun gecikti dunle berqber inşAllah vardir tesekur ederim cevabin icin saolunAynı belirtilerle öğrendim hamileliğimi canım halada var o gece sıcak basması ayaklarım aşırı yanıyo özellikle gece
Bide en belirgin belirtim beyaz kremsi akıntımdı inşallah vardır senin de
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.Evet bir kac gun daha gecsin test yapicam inşAllah çok saolun cevabiniz icinde Allah razı olsun
Sağolun inşAllahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()