karin agrisi normal mi?

sultanem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
65
0
16
Avustralya
selam bu siteyeyeni uye oldum.suan kimseyle konusamiyorum buraya yazip danismak istedim.yaklasik iki bucuk haftalik hamileyim.karnimda agri var sanki heran adet olacakmisim gibi,afedersiniz surekli tuvalete gidip geliyorum karnimdaki agri yuzunden.ama cogunlukla bos oluyor sanirim kabizlikta basladi.bu kadar agri normal mi? Bilgisi,deneyimi olan varmi?birde benim rahmim geriye bakiyor acaba o yuzden mi bu kadar agrim oluyor arka tarafami baski yapiyor?tesekkurler vereceginiz bilgiler icin.

benimde başlarda 1 2 kere ağrı olmuştu adet sancısı gibi ama sonra geçti kabızlık problemindnde olablr bendede var çünkü doktora söylediğimde lifli gıdalar kuru kayısı gibi şeyler tüket demişti hamileleikte görülen bişey kabızlık dedi ama sen yinede doktoruna danış derim

Tesekkur ederim benim agrilarim hala gecmedi sebebini bilmiyorum,sanki heran adet olacakmisim gibi.buda beni endiselendiriyor.ilk kontrolum agustosun 6sinda sanirim o gunden once aile dr.uma gitsem iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…