On beş yaşında bir çocuktan bahsediliyor.. Bu nasıl bir zihniyettir böyle!!İstemeden defalarca birlikte olmak hıhıhh kesin öyledir
İstemeden defalarca birlikte olmak hıhıhh kesin öyledir
15 yaşındaki birey çocuktur.İstemeden defalarca birlikte olmak hıhıhh kesin öyledir
tecavüz mü değil mi bilemem de 15 yaşındakilerin ne olduğunu anlayamayacak kadar küçük olduğunu düşünmüyorum, 2002 doğumlu bir ''kız çocuğu'' gördüm imam nikahlı daha geçenlerde doğum yaptı
tecavüz mü değil mi bilemem de 15 yaşındakilerin ne olduğunu anlayamayacak kadar küçük olduğunu düşünmüyorum, 2002 doğumlu bir ''kız çocuğu'' gördüm imam nikahlı daha geçenlerde doğum yaptı
Neden yapmayayım; sizin gibi insanların karşısında sessiz kala kala bu hale geldi zaten güzelim memleketim..Zihniyete mi beğenmediysen yorum yapma bence .
15 yaşında öyle çocuklar tanıyorum ki...
Iyide o kiz çoçugu ne yaptiginin farkinda mi? Bilimsel olarak bile o yasta beyin halen gelismekte. O yasta tam etki-tepki iliskisini anlamiyorsun. Yani ileriyi öngöremiyorsun. Hemcinslerimden bu tepkileri okuyunca o kadar üzüluyorum ki.
15 yasindaki kizlar imam nikahli oluyor, hamile oluyor ve millet "hi hii, o 15 yasindaki vallahi 25 yasindakinden daha kurnaz, kuyrugunu salliyan... " gibisine mahalle diliyle konusuyor. Kim bilir o kizlar neler yasiyorlar. 15 yasindaki biri hem psikolojik olarak, hem yasal olarak halen çoçuktur, ve bu yastaki kizlar ile beraber olan serefsizler, sübyanci olurlar.
Hemcinselerim bile 15 yasindaki kizlar için böyle düsünüyorlarsa, erkekler o kizlar için daha kötüsünü düsünür. Gerçekten çok yazik
2002 doğumlu imam nikahlı... hey gidi nerelere gidiyoruz ....
Pardon ne alaka? O dediğiniz tepkiyi veren ben değilim, yaptığı seçim yanlış evet ancak bile isteye yapıyor kız evliliği o zihniyetle büyütülüyorlar çünkü amaç evlenmek ve çocuk yapmak bunun gibi bir çok vaka gördüm. Kızları suçlamıyorum zaten, yetiştirilmeleri böyle yönlendirenler suçlu. Ha onun dışında ailelerinin okusun diye okula gönderip sevgilisiyle ilişkiye giren sonra da bebek düşsün diye karnında kardeşini zıplatanlar yok mu, o konu çok ayrı mesele. Olaya objektif bakmayı öğrenin bence biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?