Karın ağrısı şikayeti ile gitti hamile çıktı!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
"Ben istemedim ancak karşı da koymadım"

Tarlada çalışmak için Şanlıurfa'dan Adana'ya gelen 15 yaşındaki kız çocuğu, karnı ağrıyınca götürüldüğü hastanede 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Kız çocuğunun tecavüze uğradığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Z.Y. (15) Şanlıurfa'dan 2 ay önce tarlada çalışmak üzere Adana'ya geldi. Tarlada çalıştığı için çadırda yaşayan Z.Y. 3 gün önce karın ağrısı şikayetiyle rahatsızlandı. Karın ağrısı bir türlü geçmeyen Z.Y. yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Burada doktor Z.Y.'yi muayene ettiğinde 7 aylık hamile olduğunu belirledi. Bunun üzerine doktor kızın yaşı küçük olduğu için polise haber verdi. Kız çocuğu çocuk şube müdürlüğüne götürülerek psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Z.Y. ifadesinde Şanlıurfa'da mahallede Rıza Y. (22) isimli bir kişiyle 2 yıl önce duygusal olarak yaklaşma olduğunu bir süre sonar Rıza Y.'nin kendisiyle rızası olmadığı halde birlikte olduğunu belirterek, "Ben istemedim ancak karşı da koymadım 13 yaşımda benimle birlikte oldu. Daha sonra yine istememe rağmen Rıza benimle birlikte olmaya devam etti. 2 ay önce Adana'ya tarlada çalımaya geldik o da geldi. Burada da çadırda yine benimle zorla birlikte olmaya devam etti. Çadırda diğerleri duymasın diye sesimi çıkartamadım. Daha sonra karnım ağrıdığı için hastaneye gittik doktor hamile olduğumu söyledi. Beni bu nedenle polisler aldı. Rıza'dan şikayetçi olup olmadığımı onunla konuşunca söyleyeceğim" dediği öğrenildi.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Rıza Y. kızla ilişkiye girdiğini doğruladı ancak kızın rızası olduğunu söyledi.Rıza. Y. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.Kız çocuğunu ise devlet koruma altına aldı.

İHA

İstemeden defalarca birlikte olmak hıhıhh kesin öyledir

Ya farkında mısınız 7-8 aylıkken hamile olduklarını anlıyorlar, kimsede fark etmiyor tesadüfen ortaya çıkıyor.. Biz hamile kalınca öğrendiğimiz ilk günden itibaren ayılıp bayılıyoruz... Nedir bu erkeklerin 13-14-15 yaşlı kızlardan istedikleri, bu kadar mı kadınsı geliyorlar gözlerine..

İstemeden defalarca birlikte olmak hıhıhh kesin öyledir
15 yaşındaki birey çocuktur.
İstemeden veya isteyerek beraber olsa bile bunun adı tecavüzdür.
7 aylık hamile olduğunu bile bilemeyecek kadar bilinçsiz bir bireyden bahsediyoruz.
Korkmuştur,veya kandırılmıştır ve defalarca birlikte olmuştur.
Bu ,tecavüz edildiği gerçeğini değiştirmez.

tecavüz mü değil mi bilemem de 15 yaşındakilerin ne olduğunu anlayamayacak kadar küçük olduğunu düşünmüyorum, 2002 doğumlu bir ''kız çocuğu'' gördüm imam nikahlı daha geçenlerde doğum yaptı

Iyide o kiz çoçugu ne yaptiginin farkinda mi? Bilimsel olarak bile o yasta beyin halen gelismekte. O yasta tam etki-tepki iliskisini anlamiyorsun. Yani ileriyi öngöremiyorsun. Hemcinslerimden bu tepkileri okuyunca o kadar üzüluyorum ki.

15 yasindaki kizlar imam nikahli oluyor, hamile oluyor ve millet "hi hii, o 15 yasindaki vallahi 25 yasindakinden daha kurnaz, kuyrugunu salliyan... " gibisine mahalle diliyle konusuyor. Kim bilir o kizlar neler yasiyorlar. 15 yasindaki biri hem psikolojik olarak, hem yasal olarak halen çoçuktur, ve bu yastaki kizlar ile beraber olan serefsizler, sübyanci olurlar.

Hemcinselerim bile 15 yasindaki kizlar için böyle düsünüyorlarsa, erkekler o kizlar için daha kötüsünü düsünür. Gerçekten çok yazik

2002 doğumlu imam nikahlı... hey gidi nerelere gidiyoruz ....

Zihniyete mi beğenmediysen yorum yapma bence .
15 yaşında öyle çocuklar tanıyorum ki...
Neden yapmayayım; sizin gibi insanların karşısında sessiz kala kala bu hale geldi zaten güzelim memleketim..
Nasılmış o tanıdığınız çocuklar merak ettim? Nasıl birisi olmalı ki tecavüzü hakketmiş olsun!!
15 yaş! Koca koca kadınlar bile sonrasında neyle suçlanacaklarını bilemedikleri için tacizlere ve tecavüzlere sessiz kalıyorlar, küçücük kız mı karşı koyup kendini koruyabilecek..
Yapmayın allah aşkına! Bir gün sizde anne olacaksınız o zaman mı anlamanız gerekiyor ne nedir, ne değildir..

tarlada nasıl çalışıldığını yaşadıkları ortamı bilmeden konuşuluyor bence.haberde bahsedilen 15 yaşındaki kız asla sizin düşündüğünüz gibi gönüllü olmaz.çünkü başına ne geleceği bilir.hoş tecavüze uğrasada ailesi namusu kirlenmiş olarak görür.düşünün burada klavye başında bile öyle düşünenler varken...
sonuçta çocuk yanlış yapıyorsa da doğrusu gösterilmeli.nasıl olsa yolu yol deyip bırakılmamalı.Allah yardımcısı olsun zor bir durumda şuan.

Belliki ailesi kizi iyi tembihlemis 15 yasindaki bi cocuktan bahsediyoruz 13unde tecavuze ugramis cocuk ya cocuk ne ustedin ki okadarmi kudurdun terbiyesiz ay Allah' im sen koru kardeslerimizi evlatlarimizi nedir bu ya

bi gün başbakan olup bunların hepsine hadım cezası vercem

belliki kandırılmış gönüllü ya da gönülsüz

anne baba sahip çıkmalıydı çok üzücü çok erken yaşta başladı hayat onun için de

ama baksana şikayetini oğlanla konuşup yapcak evlenmezse şikayet edecek bi o kadar da akıllı mı demeliyim

Pardon ne alaka? O dediğiniz tepkiyi veren ben değilim, yaptığı seçim yanlış evet ancak bile isteye yapıyor kız evliliği o zihniyetle büyütülüyorlar çünkü amaç evlenmek ve çocuk yapmak bunun gibi bir çok vaka gördüm. Kızları suçlamıyorum zaten, yetiştirilmeleri böyle yönlendirenler suçlu. Ha onun dışında ailelerinin okusun diye okula gönderip sevgilisiyle ilişkiye giren sonra da bebek düşsün diye karnında kardeşini zıplatanlar yok mu, o konu çok ayrı mesele. Olaya objektif bakmayı öğrenin bence biraz.

Sorun sadece zihniyet degil, o kizlar yaptiklarin gerçekten tam farkinda degiller. Dedigim gibi, onlarin beyini daha halen gelismemis. Bu o "sevgilisiyle sevisen, sonrada hamile kalan" kizlar içinde geçerli. Neticede halen çoçuk. Ha bazeleri hayatta çok aci seyleri yasayip travma geçirip hiç çoçuk olamiyorlar ve haliyle daha yalnis kararlar aliyorlar fakat bunlar gerçekten istisna.

Bu konuda konusulan kizin ne cani vardi sanki? Kiz 15 yasinda tarlaya yollaniyor. Kiz tecavüze ograniyor ve korkudan, tehditlerden bu çoçukla tekrar, tekrar beraber olmak zorunda kaliyor. Ne kadar aci birsey. Sonrada biriler "yok efem 15 yasindaki kizlar söyle, böyle,.." demesi çok daha yazik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…