Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yazımdan alıntı yapıyosanız benim yazdığımla alakalı konuşun, ben kızın durumuyla ilgili bişi demedim bilmiyorun dedim, her ikisi de olabilri siz de bilemezsiniz belki kendi isteğiyle oldu hanile kaldı kendini kabul ettirme cabasında yanında mıydık hayır sadece fikir bu belki seçimlerinin bedelini ödüyo belki de cidden mağdur.Sorun sadece zihniyet degil, o kizlar yaptiklarin gerçekten tam farkinda degiller. Dedigim gibi, onlarin beyini daha halen gelismemis. Bu o "sevgilisiyle sevisen, sonrada hamile kalan" kizlar içinde geçerli. Neticede halen çoçuk. Ha bazeleri hayatta çok aci seyleri yasayip travma geçirip hiç çoçuk olamiyorlar ve haliyle daha yalnis kararlar aliyorlar fakat bunlar gerçekten istisna.
Bu konuda konusulan kizin ne cani vardi sanki? Kiz 15 yasinda tarlaya yollaniyor. Kiz tecavüze ograniyor ve korkudan, tehditlerden bu çoçukla tekrar, tekrar beraber olmak zorunda kaliyor. Ne kadar aci birsey. Sonrada biriler "yok efem 15 yasindaki kizlar söyle, böyle,.." demesi çok daha yazik oluyor.
Hiçbir işlem yapılmıyor abla bizzat şahidim, ne dosyada geçiyor ne bişey geliyor devletin hastanesinde doğuruyor bakanlığın sistemi 12 yaşında bi kızın anneliğini kabul ediyor , polise haber verilmiyor çok rutin gebelerin yüzde ellisi 17nin altında zaten. Dosyanın adli vaka statüsüne alınması lazım ama hayır normal vaka işlemi görüyor. Kanun var uygulayıcı yok.Hanımlar,
15 yaşındaki biri TCK 5237 6/1-c maddesine göre siz kabul etsenizde etmesenizde çocuk sayılır.
Ki haberde şöyle diyor, 22 yaşındaki XX kişisiyle iki yıldır birlikteyiz, 2 yıl önce başlamış cinsel istismar yani 13 yaşında.
Kim kabul eder 13 yaşındaki kızının cinsel istismara uğramasını, ben parçalarım 13'ündeki bebeme el uzatanı, yavrum yaşın 13 monüç kaşın gözün oynamasaydı tecavüze uğramazdın mı diyeceğiz bu çocuklara.
Çocuğun hem yaşı küçük hemde eğitimsiz, tecavüz edenle konuşup sonra karar vereceğim demesini eğitimsizliğine henüz bilinçsiz olmasına bağlıyorum.
Ayrıca adli merciiler bu olayı çocuğun şikayetine göre değerlendirmemeli, ki bildiğim kadarıyle bu kız çocuğu şikayetçi olmasa da tecavüz eden hakkında kamu davası açılması gerekiyor, yargılansın ve cezasını çeksin.
Yok öyle evlenmek şartıyle affedip dışarı salmak
Zorla tecavüz vakalarının sonuçlarını gördük gerçi serbest bırakıldılar hep![]()
Hiçbir işlem yapılmıyor abla bizzat şahidim, ne dosyada geçiyor ne bişey geliyor devletin hastanesinde doğuruyor bakanlığın sistemi 12 yaşında bi kızın anneliğini kabul ediyor , polise haber verilmiyor çok rutin gebelerin yüzde ellisi 17nin altında zaten. Dosyanın adli vaka statüsüne alınması lazım ama hayır normal vaka işlemi görüyor. Kanun var uygulayıcı yok.
tecavüz mü değil mi bilemem de 15 yaşındakilerin ne olduğunu anlayamayacak kadar küçük olduğunu düşünmüyorum, 2002 doğumlu bir ''kız çocuğu'' gördüm imam nikahlı daha geçenlerde doğum yaptı
Aynen öyle yanlışlık oldu heralde diye doğruladım, sahiden 2002li 11 yaşında hamile kalmış :ONe? Nasil ya? Ben hesap yamadim simdi. 1992 dogumlu olmadığına emin misiniz? 2002 doğumlu cocuk 12 yaşında olur ya. Ne ara adet görmüş. Bu ne ya? Yuh sapiklik bu kadar da değil yani.
Konuya da gelecek olursak. Çadırda nasil kimse gormemis valla merak ettim. Bu cocugun annesi babasi nerde? Hey Allahim ya.
Aynen öyle yanlışlık oldu heralde diye doğruladım, sahiden 2002li 11 yaşında hamile kalmış :O